Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sagl canım allah razı olsun ınsallah bu ay sende bende dıger kızlarda hayırlı haberler alırızzzz

Begoo kiz senin kaynosun yokmu hec adini sanini duymuyok
Bide 2. Asilaman niye sana kimse bakmiyor benim gibi yalnizsin

abllaa senın hafıızanda sorunmu varrrr
kaynanamm bna olmayan cocugun gebersın demıstıı ve bı suru seyler erkanda bnde konusmyrm
Ay kiz hatitladimmmmm ee annenler felan annen hasta biliyomda
hıckımsemmm yokk ıstıhareye bıle yatanım yokkı bakanımm olsun kendıı kendıme bakıyom kocamm bakıyyooo

Benimde kocam olmasa naaparmisim askim kocammmm

eehe ben geldim... bakam maca 5 dk var. izkeyebilrsek netten izlicez biz de. napıyonuzz? sevinccim nasssınn?

iyiyim çok şükür yaa rahat geçiriyom yiyip içip bebiş büyütüyoz anca yaa evet az kaldı sayılır bakalım hayırlısıyla bi doğursaydım bende sağlıcaklaa

ha iyi bari canım kullan haplarını hamiş kalınca vitaminler bebeğe lazım olcak multivitamin kullanırsın kalıncada artık iyi kuzum eşine yapıyosan ah keşkem sende yisen biraz alışsan çok yi olcak kuzum kist ağrısı olsa yumoşun çatladıydı ondan olamaz ağrı bence çocukun yerleşmeye çalışıyo onun ağrısı olsa gerek umarım zafer yavrunun olur

Bazısında çatlatma ıgnesınden ağrın var diyo ama 10 gn oldu çatlatma olalı ne alaka dimi bebısın nasıl kuzum

ne biliim len herkesin seceresinimi tuttum bakmamış olabilirim kadıki sara ablada çok takılmıyo buraya denk gelipte pek konuşmadıkki hıh

Saranin bebegi tutunmamiss
Allahim beterinden esirgesin
Su mubarek gun yuzu suyu hurmetine
Daha fazla bekletmesi hic kimseyi
Her iste bir hayir vardir rabbim hayirini gostersin amin..

aa hadi yaa olmamışmıı bi duydum hamiş bi duyuyom tutunmamış çok üzüldüm yaa bide 2. tüp bebekmiş giden parasınamı yansın yavrunamı yansın çok zor yaa allah kimseye öle dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…