Hanımlar herkese tünaydııınbi haftadır nerdeyse hep dışardaydım dünde temizlik yaptım dip köşe yorgunluktan giremedim valla..Akşama annemlere yemeğe gidicez çok özledim anacığımıı az dertleşiyim gidiyimde begümcüüm hadi hayırlısı cnm sanki bu sefer olcak gibi inş olmasada üzülme bak bana geçen ay olmadı ama napalım inş bu ay ikimizinde ve bekleyen diğer tüm hanımlarrrrr hepimizin göbüşleri bebişle dolsuuuuun inşşşşş seviiiiiiiinç kısss geçmiş olsun bide diş ağrısımı başladıı:18::18:umudum işe mi girmiiş aaa ne güzel ne işi.. ?:26 aşaya nolduysa hala ses seda yok duruuuuuu kıss senden de ses seda yok naptın aabaa:26:beydağlı duman basakks ve diğer hanımlar slmlar sizlerede hepinizi öpüyorum
ginaydınbenmde ağrıyo ama ilan etmiyom
eyi pazarlar
geçmiş olsun karanfil koyaydınız,ama azmışsa kesmez
abllaa senın hafıızanda sorunmu varrrrBegoo kiz senin kaynosun yokmu hec adini sanini duymuyok
Bide 2. Asilaman niye sana kimse bakmiyor benim gibi yalnizsin
hıckımsemmm yokkBegoo kiz senin kaynosun yokmu hec adini sanini duymuyok
Bide 2. Asilaman niye sana kimse bakmiyor benim gibi yalnizsin
Ay kiz hatitladimmmmmabllaa senın hafıızanda sorunmu varrrr
kaynanamm bna olmayan cocugun gebersın demıstıı ve bı suru seyler erkanda bnde konusmyrm
hıckımsemmm yokkıstıhareye bıle yatanım yokkı bakanımm olsun kendıı kendıme bakıyom kocamm bakıyyooo
Iyıkı kocalarımız var :18:Ay kiz hatitladimmmmmee annenler felan annen hasta biliyomda
Benimde kocam olmasa naaparmisim askim kocammmm
Cnmmm olsun yaa iş yapck zamanımız olmasın ama bebişimiz yanımızda olsun
Bu günlerde geçiçek cnm ilk zamanlar hep böyle oluyo bizzat teyzemde we kuzenimden şahitim
Bak negüzel anneciğinde yanında yawrucuğunda daha ne olsun maşallahh
İnşallahh cnmm elbet birgün bizlerde yaşıcaz bu duyguları
Öpüyorum 3ümüzü (anneni seni we kara böcüüü ))
İyi bakın kendinizee
Bengisuu cnmm nbrr
Seninde maşallahh az kaldı yarıyı bile geçiyosunn
Nası geçiyo hamişlik
yemıyom kzuummm ama kocama yapıyom gunah o sevıyo etın herturlusunu yapıom ben yemıyom dıye ona zulum olmaz..
folık asıt 6 aydır ıcıom desemmmmmm
ıgrenc bısey ufak ufak sısıler bole her sabah ıcıp atılıo ısmını verııım ıstersen balım
balık yagı hapım da var ıcerken bıle ıgrenccc:18:
bıtanem gercekten yerlesmek ıcın cekıyosam agrıları bın kez razıyım vallahı.. buda adet sancısı degıl de soldan soldan agrı gırıyo bısey batıyo sankı allahıma sukur yınede.. ınsallah guzel haberler alcam 11 gun sonra
Bazısında çatlatma ıgnesınden ağrın var diyo ama 10 gn oldu çatlatma olalı ne alaka dimi bebısın nasıl kuzumha iyi bari canım kullan haplarını hamiş kalınca vitaminler bebeğe lazım olcak multivitamin kullanırsın kalıncada artıkiyi kuzum eşine yapıyosan ah keşkem sende yisen biraz alışsan çok yi olcak kuzum kist ağrısı olsa yumoşun çatladıydı ondan olamaz ağrı bence çocukun yerleşmeye çalışıyo onun ağrısı olsa gerek umarım zafer yavrunun olur
ben hiç bilmiyorum hayatım:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hayır 5. çocuğukız sen listeyide mi okumadın hiç
bil mukabele
hepsini yapta iyicenek hasta ol
ooooooooo daha şimdikten çatlıyosan sen hamişken düşünemiyorummmmm:30
hadi bakalım güzel haberlerini paylaşırız inşalllah burda
Bebeğimmmmmmmmmm
Bebeğimmmmmmmmmm
Kuzum yarın test yap hayırlısı olsun ınsallahcanımmm
nasılsınız kızlar benım halan kırmızarım gelmedı stres yaptım aksa uzerı cıkık gezdık cafeye falan gıtık annem gıttım ama yok aklımdan cıkımıyoo
Saranin bebegi tutunmamiss
Allahim beterinden esirgesin
Su mubarek gun yuzu suyu hurmetine
Daha fazla bekletmesi hic kimseyi
Her iste bir hayir vardir rabbim hayirini gostersin amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?