ınnsallah kuzucumm ınsalllahhhhcnmmmmmmmmmmm kısss begüm geçen ay ikimizde tutturamadık ümitliyim bu ay tutturacazz inşşşş
:105::105::100:
evet artık doğsunlar iyice heyecan yaptım:) darısında sırayla tüm kızlara... Kızımın adı eyşan Zeynep olacak cnm
canımmmm hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl, benimde az kaldı valla 20 gün filan hayırlısıyla bi geçseydi zaman:)
Aboooooow karılara bakhamiş hamiş hain planlar peşindeler cnm bikerem ben dün akşam sizden önceden tee bi saattir kk daydım zaten ne yeni gelmesi...hamiş demicem pataklayacam haaa:100:kıss siziiiiii koca göbeklileeeeeerrrr eziverecekler beniiiiiiii bideee ayyy bi nefesim daraldı sankiiim öhöö höö imdaaaatttt
kaşımda :) yok cnm kaşımda
batmalarım var cok sık sık batıyo sol kasgıma.. pazartesı saat 1 e kadar kan gelmezse gebeyım:18::18: gelırse kı gelcekk
Menu ne ki menu vermezsen yanina hanki cirba olur ne diyek
Hurremde bir gelip hbr edemedi haaa
Yesil ksel ve nikolay dogurup sirra kadem basanlardan
iveet bizi kullanıp sonrada hemen kaçarsan öyle olur tabii..
anaa karıya baak saatine kadar veriyooo adet tarihiniii..saat 2de gelirse ya
Hepinix muhtesem de misinizzzz
kaşımda :) yok cnm kaşımda
batmalarım var cok sık sık batıyo sol kasgıma.. pazartesı saat 1 e kadar kan gelmezse gebeyım:18::18: gelırse kı gelcekk
doktor dedı cnm ılacın etkısı o saatte sona erıomus en gec o saat dedı kı yumurtlama takıbındede ılk asılaamdada 10 11 oldum.. 2 dede gelmesın dua et :18::18:anaa karıya baak saatine kadar veriyooo adet tarihiniii..saat 2de gelirse ya
ya off kızlar ya doktor dedı dıorm dogru soluo kadın saat 1 e kadar ılac ve ıgnlerden eser kalmıck dedı hep ole oldu zaten dalga gecıolar bıdetabii hirkes benim gibi geçmişi okumuyo ki bilsindaha bugün öğlen rapor verdim orda yazıyoduuu pilav kavurma neyse yaptım zatiiiii mercimek çorbasıı
Heee vallla bugün yarışmada adaylar arasında hürremde vardııı biri koymuş zaar
:82::82:
ayyyy bu begüm çok alem vallaa kıss saatine göre hesaplayanıda heeç duymamıştım ayyyyy
kaşım ıyı ya bu seferrhee sen de izleee
gene başlamış bizimki kaş batma kanbak gene geleceekk diyooo şimdiden gelmeyecek bu sefer inş anneeeemmmm
doktor dedı cnm ılacın etkısı o saatte sona erıomus en gec o saat dedı kı yumurtlama takıbındede ılk asılaamdada 10 11 oldum.. 2 dede gelmesın dua et :18::18:
tabii hirkes benim gibi geçmişi okumuyo ki bilsindaha bugün öğlen rapor verdim orda yazıyoduuu pilav kavurma neyse yaptım zatiiiii mercimek çorbasıı
ayyyy bu begüm çok alem vallaa kıss saatine göre hesaplayanıda heeç duymamıştım ayyyyy
tabii hirkes benim gibi geçmişi okumuyo ki bilsindaha bugün öğlen rapor verdim orda yazıyoduuu pilav kavurma neyse yaptım zatiiiii mercimek çorbasıı
Hurremde bir gelip hbr edemedi haaa
Yesil ksel ve nikolay dogurup sirra kadem basanlardan
Hepinix muhtesem de misinizzzz
kız ben adet olmadan kasım bacagım alırken acır benım degıl herkesın oyle olmalı..hıı iyi bakalım ozamankız ne kaşıı bi kaşdır gidiyo anlamadım bişiii :26::26: bende dizim başlamadan bi bıcıya girdimde çıktım 5 dakkada şipşak yıkandım saçımı kurutum bide meyve hazırladım bunlar 20 dakka içinde oldu hee yarın aşı günüm 2.dozu vurulcam ay beni gene 4 gün boyunca ağrılar ateş halsizlik bekliyoo :18::18: etmemmi kuzum gelmiycek inşallah bu keez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?