Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin canım yaa ay az kalmış kıız doğum korkusu bastımı seni gece rüyanda neyim görüyonmu doğurduğunu? :18::26: benimkide nasıl olsun iyi çok şükür bu arada bişii sorcam benimki anca tatlıya cevap veriyo genelde onun dışında çok hissetmiyom uslu çıktı bayaa :26: bide bu aralar çok gazım var üşüttüm sanırım ama bebişimin olduğu yerdede böle arada baloncuk gibim bişiiler patlıyo içimde gazmı bebişmi anlamadım yaa :26:

iveet bizi kullanıp sonrada hemen kaçarsan öyle olur tabii..

Menu ne ki menu vermezsen yanina hanki cirba olur ne diyek

tabii hirkes benim gibi geçmişi okumuyo ki bilsindaha bugün öğlen rapor verdim orda yazıyoduuu pilav kavurma neyse yaptım zatiiiii mercimek çorbasıı

Hurremde bir gelip hbr edemedi haaa
Yesil ksel ve nikolay dogurup sirra kadem basanlardan

Heee vallla bugün yarışmada adaylar arasında hürremde vardııı biri koymuş zaar
iveet bizi kullanıp sonrada hemen kaçarsan öyle olur tabii..

:82::82:
anaa karıya baak saatine kadar veriyooo adet tarihiniii.. saat 2de gelirse ya

ayyyy bu begüm çok alem vallaa kıss saatine göre hesaplayanıda heeç duymamıştım ayyyyy

ya off kızlar ya doktor dedı dıorm dogru soluo kadın saat 1 e kadar ılac ve ıgnlerden eser kalmıck dedı hep ole oldu zaten dalga gecıolar bıde

doktor dedı cnm ılacın etkısı o saatte sona erıomus en gec o saat dedı kı yumurtlama takıbındede ılk asılaamdada 10 11 oldum.. 2 dede gelmesın dua et :18::18:

hıı iyi bakalım ozaman kız ne kaşıı bi kaşdır gidiyo anlamadım bişiii :26::26: bende dizim başlamadan bi bıcıya girdimde çıktım 5 dakkada şipşak yıkandım saçımı kurutum bide meyve hazırladım bunlar 20 dakka içinde oldu hee yarın aşı günüm 2.dozu vurulcam ay beni gene 4 gün boyunca ağrılar ateş halsizlik bekliyoo :18::18: etmemmi kuzum gelmiycek inşallah bu keez

Gelirsem yolarim seni

öle valla ama doktoru dimiş baksanaa

kız ben adet olmadan kasım bacagım alırken acır benım degıl herkesın oyle olmalı..
lazer yaptırırken bıllle adet btımı gelın derler kılların acısı adet bıtımı gecer cunku..

heyyyy muhteşem karılar netirrionuz demicem elinzde çikidkk çitlionuz tv karşısında yüzyılı izlionuzzz slm verim dedim ve şimd kaçıormmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…