evet artık doğsunlar iyice heyecan yaptım:) darısında sırayla tüm kızlara... Kızımın adı eyşan Zeynep olacak cnmivet son rahat uykularım bunlar zaten iyi değerlendirmek lazım :26: ay ne zormuş erkek bebişede isim bulmak yaa kız olsa kolaydı :26: oy maaşallah kız 1 aydan az kalmış büyütmüşsün bayaaaaramızda 2- 2buçuk ay falan olcak ozaman anlaşılan ne güzel başak sen ben beraber büyütürüz yenilerinide bekliyoz arkamızdan kızlaar sıkı çalışın bak dimi yaa bi zamanı gelsede doğsalardı iyiydi bana geçmek bilmez şimdi bu 3 ayda evde otura otura :26: sen ne koyuyodun kızının adını canım?
canımmmm hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl, benimde az kaldı valla 20 gün filan hayırlısıyla bi geçseydi zaman:)dumanım nasılsın canım. şafak sayıyorsun inşallah. kızımıza kavuşmana az kaldı.
hayırlısı olsun kuzum inşaallah ta geç döllenmedir...gunaydın kzılarr
ben hala kırmızı kartı yemedım2 gun once evde test yaptım cıkmadı
sanada günaydın canım.....günaydınn kızlarrrrr
Ayy cnm cok gecmis olsun yaaa brnim herifte hasta olunca olecem saniyor halbuki nazindan ben oluyorum
Yinede Allahim yokluklarini vermesin amin.
Dun karni yarik yaptim canim yanina pirinc piloo
Sehriye corbasi
Hayirlisi olsun belosummmm
Gunaydin tatlim
Günaydııııııınnnnnnnn
nereye gidiyon kız daha yeni geldiydin
dimi bende çok merak ettim ne acabaaa..duman kız bu dilek tutmaya gelmiş sadece baksana bizi kullandı hemen kaçıyo şuna bi çok güzel hareketlerdeki boğaçla pelin gibi ortamıza alıp hızlıca gelip çarpışıp göbeklerimizle aramızda ezsekmi acabaaa hak etti bence sürtünmüşde olur iyice bulaşır darısıda sonraaa...
yazık kıza valla arada böcük gibi ezilir
hayırlısı olsun kuzum inşaallah ta geç döllenmedir...
sanada günaydın canım.....
sağol...amin kızzz ALLAH kocalarımızı başımızdan eksik etmesin...
senin moralinmi bozukk:26:birden öyle hissettim sanki..birde rüyamda seni ve başakı gördüm ne acayip rüyaydıgüya ikimiz başakın evine yardıma gidiyoruz evi ve kendi darmadağınmış morali çok kötü bizede bağırıyor sonra orta yaşlı bir kadın geliyor kaynoşuymuş.... ben kabataslak anlatıyorum uzun ve ayrıntısı çoktu,yazmayım en iyisi..hayırdır inşallah...bilinç altıma girdiniz hee
Mucoooooo
nasılsın sevinç adet günün geldimi
nescafeye neden kızıolar kı abla bn anlamadmDuman la beydagli yokken ben en iyisi bir cay bardaa ness icem
Iyiyim cnm sen nasilsin cuma gunu :18: seninn
pıhtı topiğinden nigarla görüştüm bebeği küvezdeymiş yeni çıkmış şimdi iyilermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?