Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet artık doğsunlar iyice heyecan yaptım:) darısında sırayla tüm kızlara... Kızımın adı eyşan Zeynep olacak cnm

dumanım nasılsın canım. şafak sayıyorsun inşallah. kızımıza kavuşmana az kaldı.
canımmmm hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl, benimde az kaldı valla 20 gün filan hayırlısıyla bi geçseydi zaman:)

gunaydın kzılarr

ben hala kırmızı kartı yemedım 2 gun once evde test yaptım cıkmadı
hayırlısı olsun kuzum inşaallah ta geç döllenmedir...
günaydınn kızlarrrrr
sanada günaydın canım.....

sağol...amin kızzz ALLAH kocalarımızı başımızdan eksik etmesin...
senin moralinmi bozukk:26:birden öyle hissettim sanki..birde rüyamda seni ve başakı gördüm ne acayip rüyaydıgüya ikimiz başakın evine yardıma gidiyoruz evi ve kendi darmadağınmış morali çok kötü bizede bağırıyor sonra orta yaşlı bir kadın geliyor kaynoşuymuş.... ben kabataslak anlatıyorum uzun ve ayrıntısı çoktu,yazmayım en iyisi..hayırdır inşallah...bilinç altıma girdiniz hee

Son düzenleme:
nereye gidiyon kız daha yeni geldiydin

yazık kıza valla arada böcük gibi ezilir

Aboooooow karılara bakhamiş hamiş hain planlar peşindelercnm bikerem ben dün akşam sizden önceden tee bi saattir kk daydım zaten ne yeni gelmesi...hamiş demicem pataklayacam haaa:100:kıss siziiiiii koca göbeklileeeeeerrrr eziverecekler beniiiiiiii bideeeayyy bi nefesim daraldı sankiiim öhöö höö imdaaaatttt

kimseee yokkkkneyse rapor vereyim bariii evi temizledim birazdan alışverişe çıkıcam bişeyler bakıyım hem eve hem kendimesonrada market alışverişi sonra yemek yapıcam kavurma pilav çorba yapmayı düşünüyorum ne çorbası yapıcam daha belli değil..tatlı çekti cnm bide tatlı yaparım ya da hazır alırım öpüldünüzzzz

Olmuyorsa olmuyordur, vardir Allah'ın bir bildiği. İsyan etme sakın, sonra anlarsın, senin icin yapılan iyiliği. Hz. Muhammed (sav)
cook begendım kızlar ne kadar doğru degıl mı

Aminn canimm kizz gece namax kildim dua ettim sanada ettim o ayan olmustur
Basak bana bagiramaz yanlis gormussundur yolarim onii
Herifi iyilestirdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…