ben daha önce hiç kullanmadım 6 gün kullandım 7. gün ilişkide korunmadık ilaç korur sanıyorum ben ama sanırım tam koruma sağlaması için 1 kutunun bitmesi gerekiyomuş galiba üstelik adetimin 1. günüde başlamadım ben 11. günü başladım acaba hamile kalmış olabilirmiyim o yüzden sordum cnm
yok canım bir kutunun bitmesine gerek yok ama geç başlamızsın ben 3. günü başlamıştım en geçte 5. gün galiba
ama artık yapacak bişey yok bekleyip görecen bir sonraki ayda en geç 5. günü başlarsın hapa
selam kızlar geçmişi okuyorum dahada 100 sayfadan fazla var
Hayirlisi cnm cuma tekrarla bakalimben kan sonucunu aldım kızlar 2.45 çıktı ama daha adet günüm gelmedi cuma günü tekrara edecem
Sen tkb sin terkedersen kimse kalmaz hocaabeni teppprik edersen sevinirim
ben sizi bırakmam doğursamda gelirim dedim ve geldimmmmmm
bengisu cvp vermeden kaçmş
ben yinede her ihtimale karşı ilacı bıraktım geç başlamamın sebebi dr gittiğimde rahim filmi çekildim o günde adetimin 1o günü idi hemen başla dedi bana başkada bişi sölemedi
nazoo nasılsın kardeşin taşındımı:18::18:
okıycanmı hepsini yardım ediyimi sana senin yerine 50sayfa ben okıyım mail atayım
oyyyy başak ımm benim de avukatlığımı yaparmış arkamdannn çook duygulandımmm
Nazoooooootasindilarmi hafta sonumu tasiniyorlar
Canım olabılır 12 gnde cıkıo vucuttan umarım yuksek cıkar degern de bnde cook mutlu olurmcanım çatlatma iğnesinin etkisiyle 1 den yukarı çıkmış olabilirmi sene bugün çatlatmayı vurulalı 10 gün oldu
hoca olarak hosturmayım dimiHayirlisi cnm cuma tekrarla bakalim
Sen tkb sin terkedersen kimse kalmaz hocaa
kocaciiii gelmistir bir tek onda varya kocis
Rapor versene gunduzde girdin kactin
evet çok şükür bugn35 günlük olduk zmaan ne çabık geçiyiiiiiiKiz basak ptesi 40 in cikiyiiii herifinde izin gunu
Parti var desene
Basbakan kızdı ya kapanmıslar :)dizidemi yasak yoksam rtükmü ysakladıbide göğüslerini açmıyolar eskisi gibi odamı yasaklandı
doktorun hatası ne zaman başlıyacağını söylemesi gerekirdi
bırakınca kanaman olmadımı düzenini bozar
taşınmadı evin olduğu sokak biraz dar kaldırımda dar evin tam önünde arabalar vardı taşınma iptal oldu
inşallah pazartesi
sen özet geç önemli olayları ben okumayım ozaman :101:
Basbakan kızdı ya kapanmıslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?