Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen hem geçmişi okuma hem yemek anası ol hem bana çorba söylemee bidee beni yol aaaa şirrete bak heleee

Bana bak brnim kadar grcmisi didikleyenmi var dellendirme beni okudum unutmusum
Bidaha yazaydin o zaman o msjin altina yazayfin ne corba yapim diye
Kustum sana ben

Basak asiyi gunu gunune yaptir asi kartini sakin kaybetme
Ne demek asi bitti
Hee ates dusurucu yazsinlar bir cay kasigi verirsin
Karmaysa iki bacak tan yapiliyor bide agzina damlatiyolar
Huzursuz olur cocuk

bizi bize bıraksalar neler olacak ama birinin derdi bitse birininki başlıyor kabak hep bizim başımıza patlıyor

bazen ara ara okudum ama serayın ev aldığını görmedim mesala ALLAH huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin
beloşun gününü geçtiğinide görmemişim inşallah pozitif olur
diğerlerini görmüştüm canumuda tebrik ederim RABBİM in izniyle sağlıkla kucağına alır inşallah
sağol sevinçcim artık geçmişi okumama gerek kalmadı demi

ay tam mesajı gönderecem kk beni dehlemiş bu 2 oldu bu akşam

Basak asiyi gunu gunune yaptir asi kartini sakin kaybetme
Ne demek asi bitti
Hee ates dusurucu yazsinlar bir cay kasigi verirsin
Karmaysa iki bacak tan yapiliyor bide agzina damlatiyolar
Huzursuz olur cocuk

günüde gittimde aşı bitti devlet göndermedi hayla dedi
yarın sabak yaptırcaz artık kilosunada bakcaz süt yarıyormu yaramıyormu ondan anlıyolarmş
çok merak ediyorum oliş kaç kilo oldu
bide olişin yüzünde devamlı sivilce çıkıyor nedeni ne olaki:26::26::26:

tünaydın kuzum nasılsın?? zeynep nasıllperşembe günü izne ayrılıyorsun dimi...
canımm iyim eyşan da iyi( ben eyşanı alıştırıcam herkes zeynep diyo:)) ) perşembe son kez çalışıp izne ayrılıyorum..yarın akşam şubede parti var ben gidicem diye kutlama yapılıyo.110: sen nslsn???

kız sana göbüşümle bi çarparım yere yapışırsın bak pataklıycakmış maşallah tır gibiyim vallaaaa ezer geçerim heee

Duman la beydagli yokken ben en iyisi bir cay bardaa ness icem
afiyet olsun yarasınnn ne yarıycaksa zararlı zararlı şeyler yapıyo bide söylüyoo

yok kız suan relaksım bikaç hafta önce kötü kötü rüyalar görüyodum,arada bi görüyorum doğum yaptıgımı ama kan da oluyo bozuluyo rüya en sonra mesela dr um cımbızla ameliyat ediyodu beni:)) azıcık daha büyüsün kemikleri güçlensin daha net hissedersin bebişini...

hıhı çok duygulandırdın beni

Coook sâncım var kasıklarmda batma var yatıom kızlr bn dayananıom bu cektıgım agrıların sonu hayırlı olsun ınsallah...
inşallah hamileliktendir canım...

canım aynı ağrılar bendede var zor oturuyom inan hayır olsun inş
inşallah seninkide hamileliktendir canım..

napıyosunuz kızlar? çok fenayım bugün üşüttümmü ne nefes alamıyorum kalbime bişiler batıyo resmen, başım ağrıyo..yarın da çalışayım sonra artık dinlenmek istiyorum

biriniz kız yapında olişime alıyım hatunlarrrrrr dünür olak

kadın sen yaparsan senin kızını alırım çok iyi bi kaynoş olurum haa

1 gogsunu temiz tut
2 babasi sigara iciyor aklanip paklanmadan vermr
3 kirki cikmadan adetli kadin ewe gelip sewerse olur der buyukler
Neyyy hicmi duymadin annene sor bak hemen gozunu portletme

bizi bize bıraksalar neler olacak ama birinin derdi bitse birininki başlıyor kabak hep bizim başımıza patlıyor

neyse az kaldı inşallah iyi bi imtihan geçirdiniz ve kazandınız sanırsam sorunsuz atlatıyosunuzptesiden sonra pc akşama kadar senin
geceler sizinn gündüzler siziiiiiiinnnnnnnnnnnn

ergenliğemi giriyo acaba oliş kız:26::26:

ben kan sonucunu aldım kızlar 2.45 çıktı ama daha adet günüm gelmedi cuma günü tekrara edecem

Hayırlısı olsun cnm ama 5in altı olumsuz biliyosudur sende belki artar dur bakalım 1 hafta sonra tekrar yaptır:26:

Aaaaaa nazzzzzz cnmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin özledim kıssss

Bana bak brnim kadar grcmisi didikleyenmi var dellendirme beni okudum unutmusum
Bidaha yazaydin o zaman o msjin altina yazayfin ne corba yapim diye
Kustum sana ben

iiiveeet var bennnnbikerem ben öğlen yazdımda bekledim bekledim civap virmeden kaçtınzatii bu aralar ihmal edion sen beniii ben sana küstüümbidee bugün kk daki yarışmaya baktımdı en dost canlısı cana yakın kk üyesi dalında seni aday gösterek dicektiim abooooow bide başıma gelene bah hıııh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…