harem olacaksa kızımı vermem tek gözdesi olacak
benim kısıım olursaa haseki sultan olurr heeeeee kim yetiştircek
bende hem gözdesi hemde haseki olacak yazacaktım tv deki yarışmaya bakarken unutmuşum
allah senii ben çıkıyorum cnm öpt arayı açma özletme kendiniiiii
kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrnasısınız
Gunayydiiiiiiinnnnnnn
Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244 Eki Görüntüle 582244
merhaba canımm ıstanbull kar dolduu vallaha :) face koydum foto hatta sen bende eklı degılsın yaHanımlar nasılsınııızzzzzzzankara yağmurlu kasvetli bugün yakında yine kar gelicek galibaa öffff arabada süremem o zaman nası gezeceemm pijamalarımı hala çıkarmadım sabahlığıma sarınıverdiim kaloriferide yükselttiimmmm:2::2: ayyyy hastamı olcam ne:18: kendime kahve yapam da film neyim izleyim bari kimsede yokmuş burda bugün evdeyiiiiiiiim ama almak istediğim şeyler var da çıksam mı çıkmasammı zatii markete kesin gidecem alışveriş yapmam lazım offff akşama ne pişiriceeem hepinizi öpüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum begüüüüüüm cnm ağrınların nası oldu geçtimiii:26:az kaldı heyecanlı bekleyiiiiş ayy hadi hayırlısı
merhaba canımm ıstanbull kar dolduu vallaha :) face koydum foto hatta sen bende eklı degılsın ya
agrılarm azaldı allaha sukur ınsallah bosuna agrı cekmıyorumdur kuzucm
suruyorum da bn cıkmıyom kı kuzum 15 gun ewde dur dedı doktr son 3 durcam :) esım dıyo oyle kar var eve gelmıcem he tamam dedımİnş cnm inşşşş bende face yok kiiiiiisabah haberlerde izledim gördüm çok karlı istanbul daha da yağacakmış gece felan don olur tikkat edin araba felan sürüyonuz mu amannnnn dikkat kuzuum:18:
tamam tatlı bi kızın olur o zaman senin senden de iyi bi dünür olur
Allah yazdıysa olur inşalllah
aşk olsun cadımıııı
ben gelinimi el üstünde tutarımmmmm
senin kızında güzel olur bakalım benm oliş kimin kızını beğenirse onu alırım
ahanda oğlum varmı olişime kız vermicek
göbek hiç yok fittt oğlummmmmEki Görüntüle 581990
suruyorum da bn cıkmıyom kı kuzum 15 gun ewde dur dedı doktr son 3 durcam :) esım dıyo oyle kar var eve gelmıcem he tamam dedım
yok kız saka yapıyo erkan 1 saate gelır bnı hayatta bırakmaz yurur yıne gelırneyyyy kar var diyee eve mi gelmiyecekmişşşşşşaa benim bildiğim kar olunca erkenden eve gidilir benim koca kar çok yağar durmassa erken çıkar işten yollar kötü kayganlaşır kalabalık olurda zor giderim eve diyeee seninkide eve gelmiyiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?