burdayım ya canmaaa saraaaa ne hemen görünüp kaçııı verdiiin cnmm yaaaa begüüüüüm kısss sen de kaçıverdiiin kaldım bi başımaaaa
yok kız saka yapıyo erkan 1 saate gelır bnı hayatta bırakmaz yurur yıne gelır
burdayım ya canm
yok kuzucum burdayımm ee anlat bakalım bat a kac gn kaldı:18::18::18:afedersin hayatım bi ara görünmedin de gittin sandımdııı:26:
aaa saraaaa ne hemen görünüp kaçııı verdiiin cnmm yaaaa begüüüüüm kısss sen de kaçıverdiiin kaldım bi başımaaaa
yok kuzucum burdayımm ee anlat bakalım bat a kac gn kaldı:18::18::18:
insallah oyle olur kuzum guuzel haber alırız bnde buda tutmamıssa tupe hemen gcmem belkıde beklerım kafam karııskbat 3 ocak:18::18:ama benim ilk hamile kaldığım zaman korunmayı buraktığımız ay benim ilk defa regl geçiktiiii gebeyim sandım sonra kırmızılar geldi bidahaki ayda gebe kaldım şimdi korunmayı bıraktık yine ilk ay yani biliyosunuz geçtiğimiz ay olmadı ama yine o zamanki gibi adetim gecikti hatta test yaptım hamileyim sandım ama gene kırmızılandım şimdi ki ay ne olacak bakalımyani aslında demem o ki hamile kalmadan bi önceki ay gecikiyo sonraki ay hamile kalıyorum sanki ben..acaba yine öyle olurmu ki diye umutlanıyorum ama kısmet bakalım
insallah oyle olur kuzum guuzel haber alırız bnde buda tutmamıssa tupe hemen gcmem belkıde beklerım kafam karıısk
hatunlarımm çok şükür ki bu güzel haberi vermek banada nasip oldu...
HAMİLEYİMMMMMMM rabbim çok şükürki nasip etti..
dualarım hep sizinle herdaim dilimdesiniz..Allah isteyen herkese nasip etsin..
inşallah herşey yolunda gider inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat sahibi olurum .. ve tüm isteyenlerede rabbim en yakın zamanda nasip etsin..
ewt cnm ole dedı.. 4 kere hakkın var aslında ama doktorum zaman kaybı dedıı ılk 2 de olması gerekıyo dedı ozellıkle 2 de.. artık ona cok guwenırım ben bısey demedım.. korkuyorm bıraz tupten ya beklesem mı dıye dusunuyormpeki cnm doktorun diyo buda tutmassa tüpe geçelim mi..?peki aşılamaya tekrar devam etsen nolur ki biraz daha denesen yani tabi inş gerek kalmaz da tüp için erken değilmi yaa ben pek anlamıyorum aşılama işlerinden gerçi sen daha iyi bilirsin ama bilemedim genede hani yaşın genç daha sanki denemede fayda var gibi tüpe geçmeden ama tabii doktorlar ve sen daha ii bilirsin cnm..peki normalde kaç aşılamadan sonra tüp öneriyolar ki:26:
Aaaaaaaa cnmmmmmmmm çok sevindiiiiiiiiiimmmmmmmm
kuzuucumm ben soyledım ama burdanda soylıyım :) hayrlı saglıklı bı bebegın olsun hayırlısıyla kucagına al oglunuhatunlarımm çok şükür ki bu güzel haberi vermek banada nasip oldu...
HAMİLEYİMMMMMMM rabbim çok şükürki nasip etti..
dualarım hep sizinle herdaim dilimdesiniz..Allah isteyen herkese nasip etsin..
inşallah herşey yolunda gider inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat sahibi olurum .. ve tüm isteyenlerede rabbim en yakın zamanda nasip etsin..
kuzuucumm ben soyledım ama burdanda soylıyım :) hayrlı saglıklı bı bebegın olsun hayırlısıyla kucagına al oglunubn oglan olcak dıye dusunuyorum da yuzden
oncelıkle saglıklı olması onemlı ısın saakasındaym kuzumevet ilk bilenlerdensin bebemm : ) aminnn bakalım oğlan mı olcak : D
ewt cnm ole dedı.. 4 kere hakkın var aslında ama doktorum zaman kaybı dedıı ılk 2 de olması gerekıyo dedı ozellıkle 2 de.. artık ona cok guwenırım ben bısey demedım.. korkuyorm bıraz tupten ya beklesem mı dıye dusunuyorm
oncelıkle saglıklı olması onemlı ısın saakasındaym kuzumama bnım ıcıme oyle dogdu hayırlısı artık
var var kalan kuzuucm.. ama asılamayıda pahallı yaptırıom kı zaten doktr ondan tup dedı asılama yuzde 15 tupte pkoluyum dıye yuzde 6o sans dedı aman neyse dusunmucem :18::18:cnm bence önce iice bi araştır kk yada bak kaçıncı aşılamada hamile kalmışlar belki 3.4 te kalanlarda vardır illakiiii yok mu kiii:26:çünkü hem maddi açıdanda tüp be bek sanırım külfettli bayağaa önce bii aşılama yı dene iicee derim ben araştır başka doktora sor belkiii...ama tabiiii sonunda sen ne istersen o olurama inşallah bu ay o bebek gelecek önce umutla bekleyeliiiiim inş olacak bunları sonra düşünürüüzz şimdi kafanı yorma bence hiiç ister istemez olumsuz düşüncelere iter seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?