Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anasına manasına kım gıderse gebe kalıyo ben dıyım basakda orda ogrendı.. 8 kısı bılıyorum evınde uzak ogrenen ben pazartesı almanyaya gtcem dayıma

var var kalan kuzuucm.. ama asılamayıda pahallı yaptırıom kı zaten doktr ondan tup dedı asılama yuzde 15 tupte pkoluyum dıye yuzde 6o sans dedı aman neyse dusunmucem :18::18:

evet bencede şimdi düşünme biiii Allaahıım inş bu ay sevinçli haberlerimizi alacazz cnmmben bu akşam inşşş şükür namazı kılmayı yasin okumayı felan düşünüyorum cnm senin içinde dua ederim ok

anasına manasına kım gıderse gebe kalıyo ben dıyım basakda orda ogrendı.. 8 kısı bılıyorum evınde uzak ogrenen ben pazartesı almanyaya gtcem dayıma

aaaa öleemiiiii bilmiyoduuum ee hadi o zaman cnm pek uzağa gidiyomuşun sendehayırlı haberi alda inş nerde alırsan alheee bak ben anneni felan sorduydum başka şehirdemi onlar heeç gidip gelmion anlatmıyon diyeee unuttum şimdi dayım mayım diyince aklıma geldi sende görmedin heralde cvp vermemiştiin

cnm bn her persembe gecesı ve her cuma namazı saatı yasın meryem ve bi kac dua daha var okurum bnde dua edıom kuzucum sana..
ama bak bn dıyımmı sana hatıce polly yani oda benım gbı pkolu oda asılama yaptı olmadı bak kendısı gebe kaldı herseyın bı zamanı var bnce asılaama tup vesıle bıtanem
hastanede pkolu olup 3 tupu tutmams da gordum kendınden kalanda asılaması tutanda allah ol dedımı oluyo bnmde olmamssa pazartesı bu sefer aglamıcam bn elımden gelenı yaptm buda allahtann hersey gıbı.. yapcak bısey yok

kuzum anneme gıdıom her hafta kız asılamalıym dıe bu hafta gtmedm annmde ıstanbulda yakınız.. kız gtmıom saka yaptım mısal verdım ama gtsem ıyı olurdu cok ozledm almanyayı
herkes evnın dısında ogrenıyoya ondan dedm

ben kaçıyorum şimdi..

begüm bencede sen uzaklaş evden ama senden tek ricam olumsuz düşünme..bende pkoluyum biliyosun..

takmadan olmuyo ben sanki takmıyomuydum..zamanı var diyolar herşeyin..başka sölicek söz yok..

okadar doktora gittim hapıyldı iğnesiydi aşılamasıydı derken olmadı ağladım yıprandım benim çocuğum olmıcak dedim..soğan suyu vesile oldu işte..

evet kuzum bnde dedım ya yukarda vesıle hersey o haın sogan bi bana vesıle olmadı

Haaaayyy aynennseni böyle görmek çok sevindirdi cnm beniiiii aferin kuzuum olgunlaşmışsıın basyağaaa sen çok sevindim doğru söylüyosun herşey Allah tan herşeyin zamanı var nasip kısmet kader Allah inş hepimizin hakkında hayırlısını verir dualar içinde tşk ederiiim

rıca ederım kuzuucm elımızde gelenı yapıyoruz ya takdır allahın aglamıcam hıc benım de olcak zamanın belkıyo kereta

bende biyandan int ne pişirsem diyee bakıyorum normalde hiiç yemem fazla aslında hatta teee ne zamandır yemedim ama int menülerde görünce cnm çekti ciğer mi yapsam acabaaa yaaa :26:

bende biyandan int ne pişirsem diyee bakıyorum normalde hiiç yemem fazla aslında hatta teee ne zamandır yemedim ama int menülerde görünce cnm çekti ciğer mi yapsam acabaaa yaaa :26:
yap canm sewıyoosanız guzel olur
ben barbunya pılav mercımk corbası yaptm agrım oldu bu kadar yapabldm

yap canm sewıyoosanız guzel olur
ben barbunya pılav mercımk corbası yaptm agrım oldu bu kadar yapabldm

eşim sever yanınada patates tava yapıyım bide soğanlı sumaklı salata ayran turşu en iyisi ölee yapıyım dünden de mercimek çorbam vardı..yeter...çıkıyımda banyo yapcam markete gidicem yemek yapcam anca öpt cnm byyy

Kuzuuuuuummmmmmm hayirli ugurlu olsun bende ilk ogrenenlerden sayilirim
Allah tamamina erdirsin ben sana demedimmi pkolu kari sogan yap diye
Bak vesile oldu

Cnmm hayırlı uğurlu olsuunnn negüzell çok sewindimm
Maşallahhhh
Darısı başımızaaaa

Slm kızlarrr nasılsınızz
Sewinçç dişin gçtimi cnmm

Kıslaar nasılsınııız? Raporumu veriim dedim dün gece bıcımı aldum bugün aşı olcam diye sonracığımaa 12 buçuk gibi erken yattım bu kez gece rüyaa gördüm ama rüyamı hatırlamıyom hiç sadece tek bi sözüm kalmış aklımda beni bağırta bağırta geldi baran demişim demekki doğumumu annlatıyodum birine baran koymuşuz isminide heç düşündüğüm bi isim diildi ama fenada diil haa neden olmasınki anlamı ne acabaa bi bakiim neyse öğlen kalktım kociş geldi alel acele kahvaltı ettik kocişim geri işe gitti masayı toparladım yemek yaptım bu arada
menümde mercimek çorbası(havuç,patates,soğanlı)
Lahana sarması
Piyaz var
dolaptan yeşillik alırken taze soğanlar kokmuş atiim dedim ıyy atana kdar bi bulandı miğdem kustum sonrada piyazın soğanını doğruyodum birden fenalaştım elim ayağım titredi gözüm karardı içeri koltuğa zor attım kendimi bi 5 dk sonra kendime geldim geri işimi bitirdim çorbadan içtim biraz üstümü giyindim kocişim geldi almaya sağlık ocağına gittik önce için rahat etsin kalp atışlarını dinle dedi çünkü kaç gündür pek tekme hissedemiyodum böle anca baloncuk patlaması gibi şeyler oluyodu oda gazmı bebekmi anlamıyodum tabi :26: neyse duyduk çok şükür iyiydi yavrum ama normalde 5e 10 veya 6ya 11 olan tansiyonum 8e 12 çıktı şaşırdım bayaa normal ama sana göre yüksek dedi korkma genede dedi tatlıya tuzluya bol su içmeye dikkat et dedi neyse aşımıda oldum geldim oturuyom şimdi bu sefer yormuycam üşütmüycem kolumu geçen 4 gün neler çektim sancısından :18: ateş ağrı halsizlik gece başlar gene ağrım bakalım :18::18: neyse benden haberler böyle

çakmapoly cim
hayırlı olsun canım benim allah yavrunu sana bağışlasın çooook sevindim darısı inşallah diğerlerinede olur sırada begüm hanım var bakalım bu ay ondanda güzel haberler alıcaz çifte mutluluk yaşıycaz inşallah

Cnmm hayırlı uğurlu olsuunnn negüzell çok sewindimm
Maşallahhhh
Darısı başımızaaaa

Slm kızlarrr nasılsınızz
Sewinçç dişin gçtimi cnmm

Selam cnm daha iyi cok sukurrr
Hade bakam guzel haberlerle basladim
Bak pollynin asilamasi tutmadi diye ne kadar uzulmustu
Rabbim dogal yoldan verdi hadi darisi hepimizin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…