insallah canım umarım guzel haber veırırm vermezsemde canım sagolsunçakmapoly cim
hayırlı olsun canım benim allah yavrunu sana bağışlasın çooook sevindim darısı inşallah diğerlerinede olursırada begüm hanım var bakalım bu ay ondanda güzel haberler alıcaz çifte mutluluk yaşıycaz inşallah
beni teppprik edersen sevinirim
ben sizi bırakmam doğursamda gelirim dedim ve geldimmmmmm
Kıslaar nasılsınııız? Raporumu veriim dedimdün gece bıcımı aldum bugün aşı olcam diye sonracığımaa 12 buçuk gibi erken yattım bu kez gece rüyaa gördüm ama rüyamı hatırlamıyom hiç sadece tek bi sözüm kalmış aklımda beni bağırta bağırta geldi baran demişim demekki doğumumu annlatıyodum birine baran koymuşuz isminide heç düşündüğüm bi isim diildi ama fenada diil haa neden olmasınki anlamı ne acabaa bi bakiim neyse öğlen kalktım kociş geldi alel acele kahvaltı ettik kocişim geri işe gitti masayı toparladım yemek yaptım bu arada
menümde mercimek çorbası(havuç,patates,soğanlı)
Lahana sarması
Piyaz var
dolaptan yeşillik alırken taze soğanlar kokmuş atiim dedim ıyy atana kdar bi bulandı miğdem kustum sonrada piyazın soğanını doğruyodum birden fenalaştım elim ayağım titredi gözüm karardı içeri koltuğa zor attım kendimi bi 5 dk sonra kendime geldim geri işimi bitirdim çorbadan içtim biraz üstümü giyindim kocişim geldi almaya sağlık ocağına gittik önce için rahat etsin kalp atışlarını dinle dedi çünkü kaç gündür pek tekme hissedemiyodum böle anca baloncuk patlaması gibi şeyler oluyodu oda gazmı bebekmi anlamıyodum tabi :26: neyse duyduk çok şükür iyiydi yavrum ama normalde 5e 10 veya 6ya 11 olan tansiyonum 8e 12 çıktı şaşırdım bayaa normal ama sana göre yüksek dedi korkma genede dedi tatlıya tuzluya bol su içmeye dikkat et dedi neyse aşımıda oldum geldim oturuyom şimdi bu sefer yormuycam üşütmüycem kolumu geçen 4 gün neler çektim sancısından :18: ateş ağrı halsizlik gece başlar gene ağrım bakalım :18::18: neyse benden haberler böyle
Sıkıldımne işler karıştırdın:18::18::18::18:
aaa evetttKiz basak ptesi 40 in cikiyiiii herifinde izin gunu
Parti var desene
Sıkıldım
aaa evettthayd kızlar partiye
Çok gerinim bugun sürekli tartıştık bügün.. bunaldın boğuldum vallahaAğlamak istiyorum arkadaşımda yok bee karılar hiçte ben gelim demiyonuz haa :2:
Beydagli nasil oldun cnm kocanda iyilestimi:26:
çatlatma iğnesine 10 gün oldu yumurtlamayada 7 8 olmuştur
Sıkıldım
Çok gerinim bugun sürekli tartıştık bügün.. bunaldın boğuldum vallahaAğlamak istiyorum arkadaşımda yok bee karılar hiçte ben gelim demiyonuz haa :2:
bengisu cvp vermeden kaçmş
Ay salak ta ö yüzdennoldu kuzucumm nıye kavga edıyosunuzz
ne oldu ki kızzzSıkıldım
anammmmmmmmmmm kocam kardan dolayı yolda kalmıs garıbımmm :18:
bennde aradım kızıom nerde kaldın dıyee
Gecmis olsun kuzucuumm he kuzz seller gitmiss :18::18:ben iyiyimde kıcam işe gitmişti dün geri geldi hayla ewde yanii,ne biçim bir virüsmüş kız buu...,
sevinç adanayı gördünmü haberlerde ne yağmır yağdı ama...
anammmmmmmmmmm kocam kardan dolayı yolda kalmıs garıbımmm :18:
bennde aradım kızıom nerde kaldın dıyee
Sara ablam nasılsın hıc yazmadım sana rahatsız etmemek ıcın nasılsın
ablam hosgeldık nasılsın ne dyecegımı bılemıyrm cok uzuldum hayırlısı buymus ınsallah bebegın fazla bekletmez sen ve nazo hamıle kalmasını butun yuregımle ıstıyorumm ınsallah guzel haberınızı duyarız en yakın zmanada
hahhahahaha ay pari altın yumurtlasamda zengin olsamNeyi paylasamadiniz kuzzzz yimirtlama zamani insanlar gergin olurmus
bugun yapsam bugun cıkar da yapmıcam pazartesı gunu de adet olmamam lazım kuzucum son 3 :18::18:Ay salak ta ö yüzden
Temizlik yapcam neden bu sogukta temzilik yapıyon neden wcler bu sogukta yıkıyon yok ebenım orekesi falan felann .. boşverr
Boğulyuorum artık sz naptınız senın test nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?