Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geç yumurtladıysan falan daha duyamazsın canım ama normalde 6.haftadan sonra duyulabiliyo tabi bende pazartesiye randevu aldım doktorumdan bakalım bebeğin az hareketliliğine ne diycek :26:

valla canım doktor geç döllenme falan die birşey demedi son adet tarihimle uyumlu göründü cuma günü belli olacak işte inşallah güzel haberler alırım

valla canım doktor geç döllenme falan die birşey demedi son adet tarihimle uyumlu göründü cuma günü belli olacak işte inşallah güzel haberler alırım

ha iyi bari bu gidişinde duyma şansın var o halde ama duyamazsanda korkma daha çok küçük olcak annesi 1 hafta sonra tekrar gidersin ozaman duyarsın bende geç döllenme vardı geç duymuştum 7.mi 8.mi haftada ne gittiydim

nörüyonuz gızlaaaaaaaaar? :)

bugun doktora gittim 10. hafta. ense kalınlıgı normal dedi. bu ikili test mi oluyo anlamadım?

nörüyonuz gızlaaaaaaaaar? :)

bugun doktora gittim 10. hafta. ense kalınlıgı normal dedi. bu ikili test mi oluyo anlamadım?

tam olarak diil canım sanırım sadece ensesine bakmış bi normalde 11 ile 14.haftalar arası yapılıyor ve kanda veriyosun ordada bakıyolar

ohh mıs kuzucum ellerıne saglıkkkk

gece fenalastım nefes alamadım gene hastanede gecırdık geceyı hafta sonundan daha kotu haldeyım ılaclar verdı ya doktor onlar söktü ıcımı sümük mümük oldum :) dısarı atman daha yı dedı.. gece nefes alamadm kalbım sıkıstı kuzummm sımdıde sesım cıkmıyo hıcc telle arıolar konusamıom kımseyle bn bı kac hafta surunurum boyle erkanda bana tavuk corbası yaptı karabıber doktu bıı suru yemekte yapms yıyemıom kı mıdem bulanıo
olmadım olmadm bı oldum mahvldum
kızlarr gunaydın sızlerde ne var ne yok dıkkat edın kendınıze bı kere dısarı cıktım oda arabayla nasıl oldu anlamadm boyle hasta oldum koruyun kendınızı

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Begoo cok gecmis olsun cnm walla bir ay cektim ben biliyosun dinlenmeden gecmiyor meret aman dikkat et cnm

ah kıyamam demek iyice kötüleştin haa :18::26: çok geçmiş olsun kuzum yaa ne güzel seninki yemek yapmayı biliyomuş ben hastalansam bizimki yemek yapmayı bilem bilmiyo bi kahvaltı hazırlayabiliyo anca kısaca poku yeriz heralde bakımsızlıktanda iyileşemezdim heralde gerçi meyvemi meyve suyumu falan hazırlardı zatende olsun yemekte bilsin yaa :26::18: canım bol c vitamini tüket eşin sıksın sıksın içirsin sana mandalin nar greyfurt suyu falan kivi ye bol bolda sonracığıma ıhlamur yap iç bol bol ballı olsun ama boğazını yumuşatır ılık süte kat iç çaya kat iç güzel yumuşatıyo boğazı bendede ne olsun dün akşamdan beri başım boynum ağrıyodu artık kalhvaltıdan sonra dayanamadım ağrı kesici içtim kocişimde masaj yaptı biraz geçti gibi çok şükür yattı kociş nöbetten çıktığı için bende bi size bakiim dedim bende gircem kocişin koynuna uyurum bende heralde biraz daha nasılsa yemekim hazır sayılır bi sosuda hazır nasılsa makarna haşlancak bi tavuklar kızarcak bi salata yapılcak bide çorbayı ısıttımmı tamamdıır onlarda zaten son dakka yapılcak şeyler

Begoo cok gecmis olsun cnm walla bir ay cektim ben biliyosun dinlenmeden gecmiyor meret aman dikkat et cnm
ablamm sagol ne sesım ne nefesım cıkıyoo konusamıorm hıcc vaallahıı bn 3 4 gune toparlardım bu sefer gecmıyoo salgınmıs zaten

geçmiş olsun canım Allah şifa versin
allah razı olsun ablacımm
sana da gecmıs olsun kuzucumm walla portakal suyumu ıcmedım ıhlamur mu ıcmedım bana mısın demedı 1 kılo mandalına bıle yedım yok anam yapıstı bana

sabah doktora gittim..önce kistimi söliyim 8 cm olmuş..bişeler söledi patlarsa iç kanama olur dedi iki büklüm olursun zaten anlarsın dedi ama illa patlıcak diye bişey yok dedi.ama çok ilerlerse ameliyat olman gerekir dedi inşallah gerek kalmazda erir ama gittikçe büyüyo
bebişim 5 haftalık sanırım pazartesi falan 6 haftalık olur tahminimce....kesesi görüldü çok şükür.düşük tehlikem falan yok..kalp atışlarını duydum yaa nasıl atıyodu rabbim bana bugünleri gösterdi yaa nekadar şükretsem az..
yarın akşam 9buçukta otobüse biniyorum adapazarına dönüyorum işte öyleee...

kız kış vakti portakallar pek iyi olmaz anca antalya tarafının kış portakalları iyi oluyo bi mandalinde vitamin daha çok neyse kivi ye kivi kuzum en bol c vitamini onda 2-3 kg falan alsın sana kocişin kız ballı limonlu bitki çayı iç günde 2-3 kere içcen öyle birer kere içmeyle hepsini tabi bi halta yaramaz

aa patlarmıymıış bebeğe bi zararı olurmuki acabaa? benim kistler nooldu acabaa bişii demedi hiç doktor doğumda çatlar inşllah artıkın

antalya mantalya bılmom tadı cok guzeldı kac kez ıctım poff ya gecsın artıkk hastalıkkk

aa patlarmıymıış bebeğe bi zararı olurmuki acabaa? benim kistler nooldu acabaa bişii demedi hiç doktor doğumda çatlar inşllah artıkın

bebeğe bi zararı yokmuş ama patlarsa nolur bilmiyorum :\ umarım erir ama büyüdükçe büyüdü offf ağrısını sızını geçtim bebeğime bişey olmasın :18::18: ,
kız kocamandı anacım içimi kaplamış ameliyat olmama gerek kalmaz inşallah..korkuyorum ya işlerim yolunda gitse..erie şu kist ne güzel olur..

bol bol dua et kuzum ınsallah patlamazz allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsn

ay hakkaten büyükmüş kuzum 8 cm ne demek yaa iyi hamile kalmışsın valla o kistle :26: benim en büyük kistim 7 milimdi soğan sayesinde 5 milime düşmüştüde büyüyebilmişti yumurtam öyle kalmıştım neyse belki bebiş küçültür zamanla canım yaa doktora sorsaydın bi patlarsa zarar verirmi diye :26: valla doğumda normal olursa ne güzel kurtulcaz inşallah kistlerden sezeryandada doktor temizleyebilyomuş inşallah olmaz bidaa pko falanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…