Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Karilar bende brokoli corbasi ve taze fasulye yaptim kalkiiimde pilavimida yapiiiim olis gelis ac kalmasin yavrucaj
ellerine sağlık ama sen brokoli yime pıhtılaşmayı arttırıyor...ay sevinç ben bir kere yaptım hiç içemedik hoşuma gitmedi acaba benmi yapamadım,pilava daha erken değilmi
evet dökmektense yapmayalım daha iyi
şimdi atıştırmaya başladı canım

ben sinirlendikçe nasılda eğleniyo hatunnn

ewet canım daha iyi
kar görmeyeli yıllar oldu...

oda var bebeammm sen yeterki iste

kaçak çayaaa hayırrrrrr

seninde amerikan kayfesi içtiğini duymayım sakın
türkler nescafe yapsın onu içeyim bende...

Karilar bende brokoli corbasi ve taze fasulye yaptim kalkiiimde pilavimida yapiiiim olis gelis ac kalmasin yavrucaj
kolay gelsinn

Saol bebeeemmm
Heee oda nesgayfe iciyiii
Mis gibim turk gayfesi dururken
türk kahvesi yapan yok kıııı olsa içerim nescafe pratik...

aman valla karda sabahın köründe işe giderken sinir oluyodum..ama yağarken izlemek çook güzel yaaa...

her ay bir umutlu başlıyorum sonrada o lekeyi gördükten sonra dünya başıma yıkılıyor sanki, herseyi biz kendimiz yapıyoruz kendimize zarar veriyoruz birde kocamıza...

bizim kahvemiz var zaten kız neskayfeyi niye yapsınlar,zararlı o zararlı
ewet ya karı seyretmek çok güzel sonrasında heryer resim gibi oluyor..
her ay bir umutlu başlıyorum sonrada o lekeyi gördükten sonra dünya başıma yıkılıyor sanki, herseyi biz kendimiz yapıyoruz kendimize zarar veriyoruz birde kocamıza...

canım ne kadar zamandır ewlisin ve bebek istiyorsunuz...inşaallah yakın zamanda gelir bebşin herşeyde bir hayır vardır unutma eşinide kendinide çok yıpratma..

iki yıllık evliyim cnm gurbette oldugum içinde cevrem yok bu siteyi gördüm kafam rahatladı biraz :)

türk kaaveside zararlı bize.... bak ne duydum epidural sezeryandan sonra 3-4 bardak şekersiz kahve ve bitter çikolata içiriyolarmışş... napsam bilemedim karşı koymayım dimi,içeyim en iyisi...

iyi etmişsin canım herkesin zaman,zaman bunaldığı olabiliyor,deneyin iyi gelir
evet abla ya bunaldı garibim napsinn harıl harıl çalışıyor bide benim dırdırım
Kabul ettim İnşallah iyi gelir oda dedi zaten çok sınırli davranıyorum bu ara sana didi olsun didim bunaldın didim peh gitsınde atsın kötü enerjısini

Bu akşam ki yimek menümü veriyorum

kuş üzümlü pilav

Patatesli bezelye

tavuklu (fileto) patatesli havuçlun haşlama

turşu

ekmek

evet malesef insan önce sadece bebeğim olsun diye düşnüüyo,sonra takıntı haline geliyo bu his..olmadan mutluluğu bulamıyo...

çok çalışmak insanın hem bedenini hem kafasını ve ruhunu yoruyor,ee birde senin dırdırın varmış bırak bakalım bir süre gitsin rahatlar belki ama sen yinede gizli ipleri hissettirmeden elinde tut,fazla serbest bırakmaya gelmez
menünde eyiyimiş ellerine sağlık

dumoşşşşummmm kuzum ne oldu sesin çıkmayınca merak ediyom walla:18::18:

ben biraz çıkıyorum tavuku baharatlayım,öyle beklesin..sonra görüşürük kızlar..

sende içmesen iyi olur
icmiyom dadini bilem unuttum :101:

Ayyy kuz tarifi vereyim super oldu anacim oglan geliyi mecbur erken yapiyom
Dunden yimek olmadigi icin

Malzemeler

Bir sap brokoli
Yarim limon suyu
2 yemek kasigi un
2 yemek kasigi tereyag
2 su bardagi sut
2 dis sarimsak
Brokoliyi ciceklerine ayir tencereye koy ustune cikacak kadar su ve yarim limon suyu
Koy yumusayana kadar haslansin.
Diger tarafta tereyagini erit 2 yemek kasigi unu koy
Unun kokusu cikana kadar kavur cirpiciyla karistir ve 2 bardak soguk sutu
Karistira karistira dok iyice karistir bir su bardakida su koy kaynasin
Kaynayinca diger tenceredeki haslanan brokolileri suyuyla beraber dok
2 dis sarimsagi ez tuzunu koy blenderdan gecir 5-10 dk daha kaynat tamam

türk kaaveside zararlı bize.... bak ne duydum epidural sezeryandan sonra 3-4 bardak şekersiz kahve ve bitter çikolata içiriyolarmışş... napsam bilemedim karşı koymayım dimi,içeyim en iyisi...
neden veriyolarmış ki onları ama ikiside pıhtılaşmayı tetikliyen şeyler..bence doğuma girmeden doktoruna sor ona göre davran kuzum...sende heç sewmezsin zaten o kayfeyi ve çikolatayı
yazdım ama görmedinki hatta sana birde soru sordum
he kızz yeni gördüm bana gözlükmü lazım ne:44:
icmiyom dadini bilem unuttum :101:

Ayyy kuz tarifi vereyim super oldu anacim oglan geliyi mecbur erken yapiyom
Dunden yimek olmadigi icin
inansakmı ki:105::105:

bende bir gün deneyimmi ki faydalı diye yapmıştım ama hiç içemedim ben değişik yapmıştım birinden almıştım tarifi seninki daha değişikmiş denerim sağol canım

ayy evet hiiç sevmem zorla yedirip içircekler yaaaa,çikolata da bitter oluyomuşşş anesteziden sonra başağrısı olabiliyomuş çok şiddetli onu engellemek için veriyolarmış canım.çikoya hayır diyememde kahve içmem, tabi önce dr a sormak lazım...

burda ne işin var o zaman

iyi akşamlar herkese
inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan

1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti

ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı

yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım

bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı

son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi

tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor

anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti

o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam

sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala

cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum

senin burda ne nutellası çok zararlı yemeeeee diye bağırman lazımdı

karnıbahar haşlıyorum,birazcık kızartıp üzerini yogurtluycam... çok pis kokuyooo ama tadı güzel oluyo...

ben yidim nolmş, canın ne çekiyosa onu ye kuzum
kızz son haftalar çok zor oluyor nasıl gidiyor yatabiliyormusun

gangnam styleeeeeeee:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…