ellerine sağlık ama sen brokoli yime pıhtılaşmayı arttırıyor...ay sevinç ben bir kere yaptım hiç içemedik hoşuma gitmedi acaba benmi yapamadım,pilava daha erken değilmiKarilar bende brokoli corbasi ve taze fasulye yaptim kalkiiimde pilavimida yapiiiimolis gelis ac kalmasin yavrucaj
evet dökmektense yapmayalım daha iyi
şimdi atıştırmaya başladı canım
ben sinirlendikçe nasılda eğleniyo hatunnn
Saol bebeeemmm
Heee oda nesgayfe iciyiii
Mis gibim turk gayfesi dururken
türkler nescafe yapsın onu içeyim bende...oda var bebeammm sen yeterki iste
kaçak çayaaa hayırrrrrr
seninde amerikan kayfesi içtiğini duymayım sakın
kolay gelsinnKarilar bende brokoli corbasi ve taze fasulye yaptim kalkiiimde pilavimida yapiiiimolis gelis ac kalmasin yavrucaj
türk kahvesi yapan yok kıııı olsa içerim nescafe pratik...Saol bebeeemmm
Heee oda nesgayfe iciyiii
Mis gibim turk gayfesi dururken
ellerine sağlık ama sen brokoli yime pıhtılaşmayı arttırıyor...ay sevinç ben bir kere yaptım hiç içemedik hoşuma gitmedi acaba benmi yapamadım,pilava daha erken değilmi
ewet canım daha iyi
kar görmeyeli yıllar oldu...
bizim kahvemiz var zaten kız neskayfeyi niye yapsınlar,zararlı o zararlıtürkler nescafe yapsın onu içeyim bende...
kolay gelsinn
türk kahvesi yapan yok kıııı olsa içerim nescafe pratik...
aman valla karda sabahın köründe işe giderken sinir oluyodum..ama yağarken izlemek çook güzel yaaa...
her ay bir umutlu başlıyorum sonrada o lekeyi gördükten sonra dünya başıma yıkılıyor sanki, herseyi biz kendimiz yapıyoruz kendimize zarar veriyoruz birde kocamıza...
bizim kahvemiz var zaten kız neskayfeyi niye yapsınlar,zararlı o zararlı
ewet ya karı seyretmek çok güzel sonrasında heryer resim gibi oluyor..
canım ne kadar zamandır ewlisin ve bebek istiyorsunuz...inşaallah yakın zamanda gelir bebşin herşeyde bir hayır vardır unutma eşinide kendinide çok yıpratma..
bizim kahvemiz var zaten kız neskayfeyi niye yapsınlar,zararlı o zararlı
ewet ya karı seyretmek çok güzel sonrasında heryer resim gibi oluyor..
canım ne kadar zamandır ewlisin ve bebek istiyorsunuz...inşaallah yakın zamanda gelir bebşin herşeyde bir hayır vardır unutma eşinide kendinide çok yıpratma..
evet abla ya bunaldı garibim napsinn harıl harıl çalışıyor bide benim dırdırımiyi etmişsin canım herkesin zaman,zaman bunaldığı olabiliyor,deneyin iyi gelir
ok cnm ekleyim senide o zaman arkadaş listeme
kötü etmemişsin insan bazen çalışmaktan kendini unutuyo, bazen rahat bırakmak lazım eşleri,arkadaşlarıyla takılsın iyi gelir eminim...
onu yemedim cnm başak ı denedim ne dicek diyekarnıbahar yaptım güzel gitti üstünede puding yaptım şimdi onu yicimmm... bende çok sevindim tuğbayaa...
eline sağlık,ne yapıcaksın akşama???
her ay bir umutlu başlıyorum sonrada o lekeyi gördükten sonra dünya başıma yıkılıyor sanki, herseyi biz kendimiz yapıyoruz kendimize zarar veriyoruz birde kocamıza...
evet abla ya bunaldı garibim napsinn harıl harıl çalışıyor bide benim dırdırım
Kabul ettim İnşallah iyi gelir oda dedi zaten çok sınırli davranıyorum bu ara sana didi olsun didim bunaldın didim peh gitsınde atsın kötü enerjısini
Bu akşam ki yimek menümü veriyorum
kuş üzümlü pilav
Patatesli bezelye
tavuklu (fileto) patatesli havuçlun haşlama
turşu
ekmek
dumoşşşşummmm kuzum ne oldu sesin çıkmayınca merak ediyom walla:18::18:
ben biraz çıkıyorum tavuku baharatlayım,öyle beklesin..sonra görüşürük kızlar..
sende içmesen iyi olur
ellerine sağlık ama sen brokoli yime pıhtılaşmayı arttırıyor...ay sevinç ben bir kere yaptım hiç içemedik hoşuma gitmedi acaba benmi yapamadım,pilava daha erken değilmi
ewet canım daha iyi
kar görmeyeli yıllar oldu...
neden veriyolarmış ki onları ama ikiside pıhtılaşmayı tetikliyen şeyler..bence doğuma girmeden doktoruna sor ona göre davran kuzum...sende heç sewmezsin zaten o kayfeyi ve çikolatayıtürk kaaveside zararlı bize.... bak ne duydum epidural sezeryandan sonra 3-4 bardak şekersiz kahve ve bitter çikolata içiriyolarmışş... napsam bilemedim karşı koymayım dimi,içeyim en iyisi...
he kızz yeni gördüm bana gözlükmü lazım ne:44:yazdım ama görmedinki hatta sana birde soru sordum
inansakmı ki:105::105:icmiyom dadini bilem unuttum :101:
Ayyy kuz tarifi vereyim super oldu anacim oglan geliyi mecbur erken yapiyom
Dunden yimek olmadigi icin
Malzemeler
Bir sap brokoli
Yarim limon suyu
2 yemek kasigi un
2 yemek kasigi tereyag
2 su bardagi sut
2 dis sarimsak
Brokoliyi ciceklerine ayir tencereye koy ustune cikacak kadar su ve yarim limon suyu
Koy yumusayana kadar haslansin.
Diger tarafta tereyagini erit 2 yemek kasigi unu koy
Unun kokusu cikana kadar kavur cirpiciyla karistir ve 2 bardak soguk sutu
Karistira karistira dok iyice karistir bir su bardakida su koy kaynasin
Kaynayinca diger tenceredeki haslanan brokolileri suyuyla beraber dok
2 dis sarimsagi ez tuzunu koy blenderdan gecir 5-10 dk daha kaynat tamam
ayy evet hiiç sevmem zorla yedirip içircekler yaaaa,çikolata da bitter oluyomuşşşneden veriyolarmış ki onları ama ikiside pıhtılaşmayı tetikliyen şeyler..bence doğuma girmeden doktoruna sor ona göre davran kuzum...sende heç sewmezsin zaten o kayfeyi ve çikolatayı
he kızz yeni gördüm bana gözlükmü lazım ne:44:
inansakmı ki:105::105:
bende bir gün deneyimmi ki faydalı diye yapmıştım ama hiç içemedimben değişik yapmıştım birinden almıştım tarifi seninki daha değişikmiş denerim sağol canım
burda ne işin var o zamanKocam geldiiii
senin burda ne nutellası çok zararlı yemeeeee diye bağırman lazımdı
karnıbahar haşlıyorum,birazcık kızartıp üzerini yogurtluycam... çok pis kokuyooo ama tadı güzel oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?