S.a Kızlar nasılsınız Duman ablaaa bende görmek istiyom bebişiii
Bizimkinin enn sevmediğim arkadaşı geldiiNezaman evin temizliğpinden 3-4 gün geçiyor ev pisleniyor ananm ozman adam geliyor yarabbim Bİde size birşey danışcam bizimki , şu aralar özellikle çok sinirleniyor herşeyee
Psklgamı gitsem diyor bende diyorumki , onun b,i bu salak arkadaşı avr bir kaç tane daha var ama onlar benden öncekiler ebnde istemiyor görüşmesini, dışarıda çıkmıyor 2 aydır felan , kiloda aldı , sürekli iş iş ... Bnce bundan beraber dışarda zmaan geçirelim , arkadaşınla git halı saha maçına felan açılırısn dedim kötü mü ettim:26:
ok cnm ekleyim senide o zaman arkadaş listemeS.a Kızlar nasılsınız Duman ablaaa bende görmek istiyom bebişiii
Bizimkinin enn sevmediğim arkadaşı geldiiNezaman evin temizliğpinden 3-4 gün geçiyor ev pisleniyor ananm ozman adam geliyor yarabbim Bİde size birşey danışcam bizimki , şu aralar özellikle çok sinirleniyor herşeyee
Psklgamı gitsem diyor bende diyorumki , onun b,i bu salak arkadaşı avr bir kaç tane daha var ama onlar benden öncekiler ebnde istemiyor görüşmesini, dışarıda çıkmıyor 2 aydır felan , kiloda aldı , sürekli iş iş ... Bnce bundan beraber dışarda zmaan geçirelim , arkadaşınla git halı saha maçına felan açılırısn dedim kötü mü ettim:26:
onu yemedim cnm başak ı denedim ne dicek diyeolmaaazzzzzzzzzzzzzz.....ben kendime yoğurtlu makarna yapıp yidim:125:
dumanımmm soonn 8 gün yiwrumm..tuğbayada çok sewindim...
kıskançççç karııı
herkes birden yok olmuştu benimde suratım ekşidi
yanıyor yanıyor
eline sağlık,ne yapıcaksın akşama???offfff çok yoruldum hee temizlik yaptım şimdi keyif çayı içicem varmı isteyen..
ama daha,aşama yimeğim yokkkk
ok cnm ekleyim senide o zaman arkadaş listeme
kötü etmemişsin insan bazen çalışmaktan kendini unutuyo, bazen rahat bırakmak lazım eşleri,arkadaşlarıyla takılsın iyi gelir eminim...
onu yemedim cnm başak ı denedim ne dicek diyekarnıbahar yaptım güzel gitti üstünede puding yaptım şimdi onu yicimmm... bende çok sevindim tuğbayaa...
eline sağlık,ne yapıcaksın akşama???
afiyet olsun canım....
benim face im yok diye eyşanı ve seni göremicem yaniiineyse sağlık olsun siz iyi olunda ben başka birşey istemem
aşamada fırında tavuk ve pilav yapıcam..yanınada ya salata ya yoğurt
sen ne pişirecen ev hatunu
offfff çok yoruldum hee temizlik yaptım şimdi keyif çayı içicem varmı isteyen..
ama daha,aşama yimeğim yokkkk
canım dedim yaa sırf burdaki arkadaşlarım için özellikle koyarım burayada gerekirse sana burdan mail atarım aşkolsunnn
menü çok güzelmiş..
bende de dünden kalma tavuk sote var, yanına da pilav yapıcam... yogurt ve puding daha neolsunnnn dimee
Ben istiyommmm cayyyyyyduman duymasin kacaktir simdi o cay
Ben istiyommmm cayyyyyyduman duymasin kacaktir simdi o cay
öylemi dedin görmemişim demeksağol canım benim
senin menüde güzelmiş,tabi daha ne olsun ben zaten çeşit,çeşit yemek yapmaya karşıyım..misafir gelmediği sürece tabiki..
duydum duydumm
hemen doldurayım canım klasik çay bardakına sende benim gibi seviyodun yanlış hatırlamıyosam...
dumannnnn gözünü kulağını kapatttt
hemen doldurayım canım klasik çay bardakına sende benim gibi seviyodun yanlış hatırlamıyosam...
dumannnnn gözünü kulağını kapatttt
kız zaten 2 kişiyiz yapsam da hepsi yenmez ben çok bekletince yiyemiyorum yemekleri de aman yeter işte
oda var bebeammm sen yeterki iste
Ajda bardak severim annem ben
22: 22:
evet dökmektense yapmayalım daha iyiewet canım bencede yeter bizde iki kişiyiz bende öyle çok çeşit yapmıyorum,yemeğim artarsada asla kokmadıkça dökmeme dökenlere çok kızıyorum onu bulamayanlar var...
kar yağıyormu angara da...
oda var bebeammm sen yeterki iste
kaçak çayaaa hayırrrrrr
seninde amerikan kayfesi içtiğini duymayım sakın
evet dökmektense yapmayalım daha iyi
şimdi atıştırmaya başladı canım
ben sinirlendikçe nasılda eğleniyo hatunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?