Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi etmişsin canım herkesin zaman,zaman bunaldığı olabiliyor,deneyin iyi gelir

offfff çok yoruldum hee temizlik yaptım şimdi keyif çayı içicem varmı isteyen..

ama daha,aşama yimeğim yokkkk

ok cnm ekleyim senide o zaman arkadaş listeme
kötü etmemişsin insan bazen çalışmaktan kendini unutuyo, bazen rahat bırakmak lazım eşleri,arkadaşlarıyla takılsın iyi gelir eminim...

onu yemedim cnm başak ı denedim ne dicek diye karnıbahar yaptım güzel gitti üstünede puding yaptım şimdi onu yicimmm... bende çok sevindim tuğbayaa...
offfff çok yoruldum hee temizlik yaptım şimdi keyif çayı içicem varmı isteyen..

ama daha,aşama yimeğim yokkkk
eline sağlık,ne yapıcaksın akşama???

afiyet olsun canım....

benim face im yok diye eyşanı ve seni göremicem yaniiineyse sağlık olsun siz iyi olunda ben başka birşey istemem

aşamada fırında tavuk ve pilav yapıcam..yanınada ya salata ya yoğurt

sen ne pişirecen ev hatunu

canım dedim yaa sırf burdaki arkadaşlarım için özellikle koyarım burayada gerekirse sana burdan mail atarım aşkolsunnn

menü çok güzelmiş..

bende de dünden kalma tavuk sote var, yanına da pilav yapıcam... yogurt ve puding daha neolsunnnn dimee

öylemi dedin görmemişim demeksağol canım benim

senin menüde güzelmiş,tabi daha ne olsun ben zaten çeşit,çeşit yemek yapmaya karşıyım..misafir gelmediği sürece tabiki..

öylemi dedin görmemişim demeksağol canım benim

senin menüde güzelmiş,tabi daha ne olsun ben zaten çeşit,çeşit yemek yapmaya karşıyım..misafir gelmediği sürece tabiki..

kız zaten 2 kişiyiz yapsam da hepsi yenmez ben çok bekletince yiyemiyorum yemekleri de aman yeter işte

kız zaten 2 kişiyiz yapsam da hepsi yenmez ben çok bekletince yiyemiyorum yemekleri de aman yeter işte

ewet canım bencede yeter bizde iki kişiyiz bende öyle çok çeşit yapmıyorum,yemeğim artarsada asla kokmadıkça dökmeme dökenlere çok kızıyorum onu bulamayanlar var...

kar yağıyormu angara da...

Karilar bende brokoli corbasi ve taze fasulye yaptim kalkiiimde pilavimida yapiiiim olis gelis ac kalmasin yavrucaj

ewet canım bencede yeter bizde iki kişiyiz bende öyle çok çeşit yapmıyorum,yemeğim artarsada asla kokmadıkça dökmeme dökenlere çok kızıyorum onu bulamayanlar var...

kar yağıyormu angara da...
evet dökmektense yapmayalım daha iyi
şimdi atıştırmaya başladı canım

ben sinirlendikçe nasılda eğleniyo hatunnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…