egeciğede maşallah canımanladm cnm demekki bazı annelerin sütleri çok olsada doyurucu olmuyor,
maaşalllah güneye nazar değmesin bayağı uzun olacak heralde
bizim Ege de ilk ay 1900gr almştı boyu da şu an 54 cm sanırım, gelişimi güzel çok şükür cnm
inşallah böyle devam eder bebeklerimiz
-----------
demek sende yaşadınbebeğim kadar benmde canım yandı yeşilcim, o gece uyku tutmadı EGE den özür dileyip durdum uyurken sevdim onu
ama şimdi çok şükür geçiyo yavaş yavaş
demekki her anne yaşıyor bunu
yeşilcim güneyle çok tatlı olmşsunuzz
bu arada sana bişi sorcam hayatım güneye su içiriyormusun
biliyosun ilk 6 ay anne sütü dışında herşeyi ysaklıyor doktorlar
ama çevrenin baskısı hiç bitmiyor illaa bişeyler içirecekler oğluma
şimdide su içirmiyorum diye kızıyorlar, içi yanarmş çocuğun
çok şey biliyo bu insanlar, doktorlar bunu akıl eder heralde, hem araştırdığım kadarıyla
anne sütü içinde "kurak bi iklimde susuzluğu karşılayacak kadar su" mevcutmş
gereksiz yere bebeğe su içirmek ishal edebilirmiş
ishal etmese bile karnını doyurabileceğinden doğru değilmş
bebek su ile doyarsa süte yer kalmaya bilir
bence çok mantıklı
ben su falan vermiyorum, bazen sadece hıçkırık tutuyor çok rahatsz oluyo Ege, hıçkırığı geçsn diye azıcık veriyorum
sen veriyormsn su
a.s
hoşgeldin nekadardır çocuk istiyorsun
kaç yaşındasın
tedavi görüyormusun kendinden bahsedermisin biraz
Gecmiste ne varsa cikamadiniz
Misafir monum
Yas pasta
Sekerli ve tuzlu kuru pasta
Kiymali ispanakli borek
Ekler
Cerez
Cay kola
Meyve
herkese merhabalarrrr
as hoşbulduk 5 aydır istiyoruz bebeğimizi 23 yaşındayım doktora gittiğimde bebeğinin olması için yok bi sorun dedi eşimde gitti onun da bi sorunu çıkmadı heralde bizim strese bağlı olrak düşünüyorum rabbim isteyen herkese hyırlı ve sağlıklı evlat versin bizede nasip etsin inş en kısa zamanda
kız ekleri kociş almış oğlan seviyor diye diğerlerini ben yaptım kuzucum akşam çayı olduğu için salata türü yapmıyom hemen yemeğin üstüne misafir geldiği için yenmiyor gündüz misafirinde mutlaka salata türü oluyoray ekleri bende severim güzel oluyo tabi yapan pastaneyede bağlıkız sen pek hazır bişii almazıdın nooldi aceleyemi geldi bu seferkii yaş pastadamı hazır kız yoksa hattaa kuru pastalarla böreklerdemi hazır gitmişken pastanede ne varsa aldınmı yoksam? :26: hmm menü fenaa diilmiş bide salata türü bişii olsa süper olurdu işte ozaman ay bi salata hastası olaraktan salatasız bi menü düşünemiyom niyeyse yaa?
Günaydın uykucu karılarbugün çok işim var dolapların içini silip yerleştiricem, uyku tutmadı biraz keyif yapıp başlıcam siz yatın ancaaaa yardıma açığım gelmek isteyen olursa...
kimse gelemedi bugün .110: iş arasında bakayım diyorum tık yok
kız ekleri kociş almış oğlan seviyor diye diğerlerini ben yaptım kuzucum akşam çayı olduğu için salata türü yapmıyom hemen yemeğin üstüne misafir geldiği için yenmiyor gündüz misafirinde mutlaka salata türü oluyor
valla saat 10 a kadar uyumuşum akşam misafir vardı yoruldum geç yattım ama yardıma gelirim mandalinacım
oo siz uyanana kadar ben işleri bitirdim nerdeyse, misafirler için dolapta yer açmam gerekti( oturma odamda gömme dolap var onun içini boşaltayım dedim) canım çıktı şimdi kasıklarımda acaip baskı hissediyorum bişey olmaz dimi:26: son son toparlamam lazım dinleneyim de yine girişecem bugünlük de yeter...
Kafamdan atabilsem sorun kalmayacak ama atamiyorum nasil basardiniz bari. bizde deniyelim canim
bişe olmazzz merak etme çok çok suyun patlarrr evde de kimse yok herif gelene kadar kendi kendine doğurursun merak etme
sen işine gücüne bakkkkkk
Günaydın uykucu karılarbugün çok işim var dolapların içini silip yerleştiricem, uyku tutmadı biraz keyif yapıp başlıcam siz yatın ancaaaa yardıma açığım gelmek isteyen olursa...
kız ekleri kociş almış oğlan seviyor diye diğerlerini ben yaptım kuzucum akşam çayı olduğu için salata türü yapmıyom hemen yemeğin üstüne misafir geldiği için yenmiyor gündüz misafirinde mutlaka salata türü oluyor
valla saat 10 a kadar uyumuşum akşam misafir vardı yoruldum geç yattım ama yardıma gelirim mandalinacım
aaaa kadına bak dinlen evde teksin bişey filan olur dicene işine devam et diyoooevde doğum yapamam hem tetonoz aşım yok
oo siz uyanana kadar ben işleri bitirdim nerdeyse, misafirler için dolapta yer açmam gerekti( oturma odamda gömme dolap var onun içini boşaltayım dedim) canım çıktı şimdi kasıklarımda acaip baskı hissediyorum bişey olmaz dimi:26: son son toparlamam lazım dinleneyim de yine girişecem bugünlük de yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?