Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

egeciğede maşallah canım

canım ben çok su vermiyorum ama mamada verdiğim için günde 5 10 cc anca içiyor anne sütüde aldığından az veriyorum bende 6 ay anne sütü alan bebeklere verilmez diye biliyorum canım banda hep dediler içi yanar yok gelişmez bununla ilgili bisürü söylenti var :) ama içine sinmiyorsa 3 4 kaşık ver sende

a.s
hoşgeldin nekadardır çocuk istiyorsun
kaç yaşındasın
tedavi görüyormusun kendinden bahsedermisin biraz

as hoşbulduk 5 aydır istiyoruz bebeğimizi 23 yaşındayım doktora gittiğimde bebeğinin olması için yok bi sorun dedi eşimde gitti onun da bi sorunu çıkmadı heralde bizim strese bağlı olrak düşünüyorum rabbim isteyen herkese hyırlı ve sağlıklı evlat versin bizede nasip etsin inş en kısa zamanda

Gecmiste ne varsa cikamadiniz
Misafir monum
Yas pasta
Sekerli ve tuzlu kuru pasta
Kiymali ispanakli borek
Ekler
Cerez
Cay kola
Meyve

ay ekleri bende severim güzel oluyo tabi yapan pastaneyede bağlı kız sen pek hazır bişii almazıdın nooldi aceleyemi geldi bu seferkii yaş pastadamı hazır kız yoksa hattaa kuru pastalarla böreklerdemi hazır gitmişken pastanede ne varsa aldınmı yoksam? :26: hmm menü fenaa diilmiş bide salata türü bişii olsa süper olurdu işte ozaman ay bi salata hastası olaraktan salatasız bi menü düşünemiyom niyeyse yaa?

canım hormonlar düzelene kadar anca oluyo vücut sperme anca adapte oluyo bazen bide stres var tabi ha kaldım ha kalıcam diye bekledikçe olmuyo genelde oyzden önce kafandan bebek düşüncesini atıcan o işide sadece bebek için yapmıycan bilmem anlatabiliyomuyum bizimde pek bi sorun yok demişti doktor pko vardı bende 1 yılda anca oldu ama stres yapma bebek işini kafana takma yeter canım

Günaydın uykucu karılar bugün çok işim var dolapların içini silip yerleştiricem, uyku tutmadı biraz keyif yapıp başlıcam siz yatın ancaaaa yardıma açığım gelmek isteyen olursa...

kız ekleri kociş almış oğlan seviyor diye diğerlerini ben yaptım kuzucum akşam çayı olduğu için salata türü yapmıyom hemen yemeğin üstüne misafir geldiği için yenmiyor gündüz misafirinde mutlaka salata türü oluyor
Günaydın uykucu karılar bugün çok işim var dolapların içini silip yerleştiricem, uyku tutmadı biraz keyif yapıp başlıcam siz yatın ancaaaa yardıma açığım gelmek isteyen olursa...
valla saat 10 a kadar uyumuşum akşam misafir vardı yoruldum geç yattım ama yardıma gelirim mandalinacım
kimse gelemedi bugün .110: iş arasında bakayım diyorum tık yok

oo siz uyanana kadar ben işleri bitirdim nerdeyse, misafirler için dolapta yer açmam gerekti( oturma odamda gömme dolap var onun içini boşaltayım dedim) canım çıktı şimdi kasıklarımda acaip baskı hissediyorum bişey olmaz dimi:26: son son toparlamam lazım dinleneyim de yine girişecem bugünlük de yeter...

bişe olmazzz merak etme çok çok suyun patlarrr evde de kimse yok herif gelene kadar kendi kendine doğurursun merak etme
sen işine gücüne bakkkkkk

Kafamdan atabilsem sorun kalmayacak ama atamiyorum nasil basardiniz bari. bizde deniyelim canim

valla canım benimki taşınma zamanına denk gelmişti tam ev toplama taşıma teleşı yüzünden düşünememiştim pek ama zamanlamada harika oldu bizimkisi bende pko olduğu için o ay adetimle beraber soğan kürüne başladıydım kistlerimi eritir belki falan diye tabi klomen tedaviside görüyodum bi yandan herneyse 12 gün içebildim anca sonra alanyadan malatyaya taşındık hemen yerleştirdik 2 günde evi annemlerle beraber memlekete gittiydik orda gittiydim doktora 18.günümde işte yumoşlar ne alemde acaba diye bi baktımki 20 milim olmuş bitanesi inanamamıştım çünkü 13-14 falan oluyodu genelde en fazla kistlerim küçülmüş yumoşum büyümüştü çatlatma istedim bende hemen vuruldum ertesi gece ilişkiye girdik ama bebiş fikrini atmıştık aklımızdan o esnada ben kırmızı seksii ciciler falan giymiştim eşim için düşün yaani sonra hemen kalkmadım tabi totomun altınada yastık koydum yattım bi müddet öyle ama sonrasında takmadım hiç aklıma gezdik tozduk iste memlkette ordan eşimin memlekete gittik hattaa ordada gezdik biraz çok takmadıydım yaani anlıycağın kafaya tabi bende yanmalar falan başladı acaba dedim tuttumu ama üstüne düşmedim adet zamanıda şiddetli kramplarım oldu ama bişii gelmedi sabrettim 38.günümde yaptım yaani 5 gün geçtikten sonra bidaa negatifi görmek istemiyodum çünkü sonrada baktımki mucizem gelmiş herşey kafada bitiyo canım o işi sırf bebek için yapmıycaksın eşini kendini tatmin etmek için uğraşcaksın birazda bilmem anlatabildimmiii...

bişe olmazzz merak etme çok çok suyun patlarrr evde de kimse yok herif gelene kadar kendi kendine doğurursun merak etme
sen işine gücüne bakkkkkk

aaaa kadına bak dinlen evde teksin bişey filan olur dicene işine devam et diyooo evde doğum yapamam hem tetonoz aşım yok

kuzum yeni görüyom yazdıklarını geleyim sana ben yardıma ay kuzucuğunun cicilerinide görürüm ne güzel ama iki koca göbek olarak ne kadar dokunur yardımım bilemem tabi idare etcez artıkın ay benim o işleri annem yapıyo neyseki dün yıkamış oğluşun cicilerini falan bidir bidir onlarla uğraştım diyo bi nevresim takımları falan kalmış heralde yıkancak peluş battaniyelerinide yıkayımmı diye soruyodu hattaa yıkansın dimi onlarda bi dışarı gezdirme battaniyesi yıkanmasın bozulmasın şimdiden formu en iyisi dimi? sen naaptın a'dan z'ye yıkadın ütüledinmi herşeyini kız

hıı akşam oturmasıydı dimi seninki ona sırf tatlı türü bile olsa yeter canım nasılsa çayla onlar güzel gidiyo anca yemeğin üstüne ay ekleri bende çok severim yaa kim sevmezkii

kız bi başına ne uğraşıyon o kadar hiçmi yok yardım etcek kimsee? :26: bende bebeğin cicilerini yerleştiriyon sandıydım misafirlerini düşünüyo bide yaa bırakta onlar gelince kendileri yapsın yada akşam eşine boşalttıraydın yaa otur artık oturduğun yerde yeter bugünlük bukadar erkenmi doğurmak istiyon yoksam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…