inşallah herşey çok güzel olurrrrrrişe başlarsan bebeğe kim bakacak :26:
sende bebeği bırakıp çalışacak potansiyel var çünki:26::26:
hıı hiç konuşmuyo artık biizmleebiricik sessiz sessiz okuyup gidiyor heeeç bişe yazmıyorrrrrr
biliyorum canım zaten bundan sonra alıcam asıl kiloyu bundan sonrada bi 5-6 kilo alsam sadecene ideal olcak çok fazla almasam bari :26: yürüyüş falan yapabiliyonmu sen canım peki? yok tatlıyı çok aramam zaten canım arada bi çikolata falan yerim oda canım çok isterse gerçi bi kaç gündür yatmadan sütle saralle ekmek yiyip yatıyom bazen tok tutsun karnımı sabaha kadar diye uzun zaman aç kalıyoz sonuçta hurmamda bitti yaa of ne güzel her gece sütle 1 tanede hurma yiyodum tavsiye ederim süper tok tutuyo ama çok yemiycen tabi başlarda ama doğuma yakın bol bol yemek lazımmış doğumu kolaylaştırsın çatıyı açsın, doğururken uzun zaman aç kalıyon ya güç versin falan diye hurma aldır eşine günde 3-5 tane yemeye başla sen gerçi sezeryan olcaktın sen 2-3 tane yesen yeter vitamin için :26:
ücretsiz izin alıyorum canım 10 ay kadar evdeyim,sonrada annem bakar- 1-2 ayda bir kaynoşla görümce gelir onlar bakar...2 yaşına gelsin sonra addaaa kreşe gönderirim küçük hanımıyeter evde yattığı dimi
3 yaşından önce kreşe verme kız yazıkkkkkkk hayırlısı olsunnnn canımm annen 2 çocuku idare edebilecekmi
ben çıkıyom karılar
menü verip çıkayım
ezogelin çorba
mantarlı makarna
salata
dünden etli pilavda var
yoğurt ve turşu benden bu kadar
biricik sessiz sessiz okuyup gidiyor heeeç bişe yazmıyorrrrrr
canım zaten son 2 ayda çok hızlı kilo alıyosun moralini bozmak gibi olmasın ama,,, ben 7 ayda 6 kilo almıştım kalan 11 kiloyu son 2 ayda aldım... haftada 1-2 kilo alabiliyosun...bundan sonra dikkat et tatlı filan fazla kaçırma...
börülce erken geliyo doğumda filan yardım ederim diye..kaynoş-kayınpeder 5 gün sonra geliyo,şimdi biz hastanede filan olcaz yazık onlarda koşturmacadan yorulmasınlar...
yok annem benim stresten bir günde foşur foşur akan sütüm çekildiiiyetmez oldu maalesef 1 yaşına kadar mama takviyesi yaptım 3 ay zor süt verebildim onuda çeklince azaldı emmek istemedi sağdım sağdım verdim faydalansın diye yavrucak
ama foşurdayan dönemde ped kullandım durduk yerde akıyor:26::26::26:
evet sıkıntı stres önemli tabi hamileliktede emzirme dönemindedeyapım sakindir stres falanda pek yapmıom kendime inşallah yavrumda sakin olur o bile etkiliyo anne karnındaki bebeği huysuz oluyomuş sonra çocuklar ne kadar stresli bi hamilelik geçirirsen :26: ben göğüs pedi 2 kutu aldım bi 100 tane yani yetermiki acabaa? neyse biterse bidaa alırız artıkın daha hasta beziyle kırmızı geceliğim loğusa tacım falan kaldı alıncak bide terlik ayarlarım tabi başkada öyle çok eksiğimiz kalmadı ana kucağı kaldı öyle alıncak olan bi bu arada hellobabyden gelen kargomda oyribebe nazal burun aspiratörüm çıkmadı çok sinir oldum hee 15 lira oda azda diiil şikayet yazdım cevap yok daha
Geldim cnm geldim şinde yazıcktımki yazını gördüm
Şükür atlattn kötü günler
Allah bir daha yaşatmasın
Abin geldimii
...
Ne getirdi
...
Kime kime?
Slm kızlarr.
hıı hiç konuşmuyo artık biizmlee
inş.5-6 yla kalır :) benimde hedefim 15 kiloydu ama 2 kilocuk aştım napim canım sağolsunnnyürüyüş ilk başlardaki gibi düzenli yapamıyorum, hatırlarmısın 6.ayım filandı plesentada kanama oldu bıraktım dr demesi üzerine.. şimdi 2 günde bir burda bi cadde var orda tur atıyorum 15-20 dk filan onun dışında evdeki günlük hareketler başka bişey yok...hurma yeme sen doğumu tetikliyo...ben sezeryan olacağım için direk uzak duruyorum gereksiz yere normal doğum sancısı çekmeyim diye...
kız oyüzden sadecene 1 tane yiyom ya korkumdaan :26: ondanda bişiicik olmaz gece tok tutsun vitamin olsun yavruma diye geceleri yatmadan yiyom sütleama süper tok tutuyoo doğumdan öncede bolca yiycem vallaaa normal ve kolay olur inşallah doğum
evet seninki daha dursun zamanı var :) ben artık ayakkabımı bağlayamıyorum,çorapları da zor giyiyorum genelde kocicim giydiriyo...bizde salonda orta sehbada yiyoruz yemeğimizi tabağı kucağıma alıyorum sende zorlama öyle yap olmazsa bebek sıkışmasın arada... kız şimdiden yataktan kalkamıyosan aboowwwww
selamm
nasılsın canım???
ben çıkıyom karılar
menü verip çıkayım
ezogelin çorba
mantarlı makarna
salata
dünden etli pilavda var
yoğurt ve turşu benden bu kadar
İyiyim cnmm regli oldm şimdi oturup duruyom kursada gitmedim bugünn
Son 6gün cnmm yorma bukadar kendini allah korusun
Eyşanın kollarına gelicek hayırlısıylane güzell
inş.rahat bi normal doğum yaparsın...
inşallah canım yaaaseninde inşallah doğum sonrası dikişlerin çok acımaz ve çabuk iyileşir umarım canım ha bide sütün gelir inşallah hemen haa bu arada süt demişken bak kemik suyu kaliteli süt yapıyomuş bide 1 ayvayı doğrayıp 1er avuç kuru kayısı kuru incir kuru siyah üzümle beraber kaynatıp soğutup 5 lt lik falan büyük şişşeye boşaltıp arada gidip gelip su niyetine içcekmişsin sütün bol oluyomuş ozaman ben yapcam valla doğuma yakın başlıycam içmeye sonrasındada içcem bu arada bozada baya süt yapıyomuş kız kışın tamda zamanı hee bulursan iç vallaaa
aaa göndermemişlermi..inşallah kabul etmemezlik yapmazlar... yaa benim hastane pijamalarım krem ve yeşil renk te 2 tane..altına ne renk terlik alsam bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?