Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah herşey çok güzel olurrrrrr işe başlarsan bebeğe kim bakacak :26:
sende bebeği bırakıp çalışacak potansiyel var çünki:26::26:

ücretsiz izin alıyorum canım 10 ay kadar evdeyim,sonrada annem bakar- 1-2 ayda bir kaynoşla görümce gelir onlar bakar...2 yaşına gelsin sonra addaaa kreşe gönderirim küçük hanımı yeter evde yattığı dimi

biricik sessiz sessiz okuyup gidiyor heeeç bişe yazmıyorrrrrr
hıı hiç konuşmuyo artık biizmlee

inş.5-6 yla kalır :) benimde hedefim 15 kiloydu ama 2 kilocuk aştım napim canım sağolsunnn yürüyüş ilk başlardaki gibi düzenli yapamıyorum, hatırlarmısın 6.ayım filandı plesentada kanama oldu bıraktım dr demesi üzerine.. şimdi 2 günde bir burda bi cadde var orda tur atıyorum 15-20 dk filan onun dışında evdeki günlük hareketler başka bişey yok...hurma yeme sen doğumu tetikliyo...ben sezeryan olacağım için direk uzak duruyorum gereksiz yere normal doğum sancısı çekmeyim diye...

3 yaşından önce kreşe verme kız yazıkkkkkkk hayırlısı olsunnnn canımm annen 2 çocuku idare edebilecekmi

ben çıkıyom karılar
menü verip çıkayım
ezogelin çorba
mantarlı makarna
salata
dünden etli pilavda var
yoğurt ve turşu benden bu kadar

3 yaşından önce kreşe verme kız yazıkkkkkkk hayırlısı olsunnnn canımm annen 2 çocuku idare edebilecekmi

gözüme çok küçük gelirse bekletirim tabi canım 3 e kadar...bizimki büyüyene kadar ablamınki kreşe başlar artık...teke düşüyo yani yine,yoksa ikisine birden bakamaz...

evet sıkıntı stres önemli tabi hamileliktede emzirme dönemindede yapım sakindir stres falanda pek yapmıom kendime inşallah yavrumda sakin olur o bile etkiliyo anne karnındaki bebeği huysuz oluyomuş sonra çocuklar ne kadar stresli bi hamilelik geçirirsen :26: ben göğüs pedi 2 kutu aldım bi 100 tane yani yetermiki acabaa? neyse biterse bidaa alırız artıkın daha hasta beziyle kırmızı geceliğim loğusa tacım falan kaldı alıncak bide terlik ayarlarım tabi başkada öyle çok eksiğimiz kalmadı ana kucağı kaldı öyle alıncak olan bi bu arada hellobabyden gelen kargomda oyribebe nazal burun aspiratörüm çıkmadı çok sinir oldum hee 15 lira oda azda diiil şikayet yazdım cevap yok daha

aaa göndermemişlermi..inşallah kabul etmemezlik yapmazlar... yaa benim hastane pijamalarım krem ve yeşil renk te 2 tane..altına ne renk terlik alsam bulamıyorum

kız oyüzden sadecene 1 tane yiyom ya korkumdaan :26: ondanda bişiicik olmaz gece tok tutsun vitamin olsun yavruma diye geceleri yatmadan yiyom sütle ama süper tok tutuyoo doğumdan öncede bolca yiycem vallaaa normal ve kolay olur inşallah doğum

inş.rahat bi normal doğum yaparsın...

yok kız kalkıyomda zorlanıyom sadecene ağrıyo biraz karnım kalkarken okadar yaani bende biraz yiyom arkama yaslanıyom dinlenip sıkışma geçince öyle devam ediyom yemeğe bazende yere oturuyom ordan sehpadan yiyom daha rahat oluyo

ben çıkıyom karılar
menü verip çıkayım
ezogelin çorba
mantarlı makarna
salata
dünden etli pilavda var
yoğurt ve turşu benden bu kadar

bendede dün mercimek çorbamla kızarmış makarnam var yanına naapsam onu düşünüyom haylaa dün fırında balık vardı bugün tavukmu yapsamki 2 gün üst üste et olcak ama yaa :26:

İyiyim cnmm regli oldm şimdi oturup duruyom kursada gitmedim bugünn
Son 6gün cnmm yorma bukadar kendini allah korusun
Eyşanın kollarına gelicek hayırlısıyla ne güzell

ağrınmı var cnm geçmiş olsun...dikkat ediyorum cnm sğl dinlendim 1 saattir geçti ağrım filan...inşallah darısı size olsun

inş.rahat bi normal doğum yaparsın...

inşallah canım yaaa seninde inşallah doğum sonrası dikişlerin çok acımaz ve çabuk iyileşir umarım canım ha bide sütün gelir inşallah hemen haa bu arada süt demişken bak kemik suyu kaliteli süt yapıyomuş bide 1 ayvayı doğrayıp 1er avuç kuru kayısı kuru incir kuru siyah üzümle beraber kaynatıp soğutup 5 lt lik falan büyük şişşeye boşaltıp arada gidip gelip su niyetine içcekmişsin sütün bol oluyomuş ozaman ben yapcam valla doğuma yakın başlıycam içmeye sonrasındada içcem bu arada bozada baya süt yapıyomuş kız kışın tamda zamanı hee bulursan iç vallaaa

doğumdan sonra gelip sorarım artık ayrıntısıyla... yada bi bakayım malzemeler varsa bugünden başlarım... aman yemek yemeyimde içeyim sütolsun diye o yeter..yoksa süt olsun diye şişmekde var bunun sonunda

canlar bende çıkayım şu kalan bikaç işimi halledip yemeğe girişeyim..
görüşürüz sonra....

aaa göndermemişlermi..inşallah kabul etmemezlik yapmazlar... yaa benim hastane pijamalarım krem ve yeşil renk te 2 tane..altına ne renk terlik alsam bulamıyorum

hee yaa yollamamışlar hepsi gelmiş bi o gelmemiş dahada ses yok krem al canım o halde yeşilin altınada giyebilirsin onu böylece benimkiler biri 3lü pijamam açık pembe teyzoşum almıştı onu ben 2li nar çiçeği renginde aldım pijamamı bitek geceliğim kaldı hastanede giymeye işte canım onuda kırmızı alcam kırmızıda bi taç alcam terliğimide kırmızı nar çiçeği arası bi renk alırım kız hastaneden çıkarken ne giycez acaba yaa pijamalarımızlamı çıkarızki ay donarızda onlarla kış vakti :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…