aaaa kadına bak dinlen evde teksin bişey filan olur dicene işine devam et diyoooevde doğum yapamam hem tetonoz aşım yok
kız bi başına ne uğraşıyon o kadar hiçmi yok yardım etcek kimsee? :26: bende bebeğin cicilerini yerleştiriyon sandıydım misafirlerini düşünüyo bide yaa bırakta onlar gelince kendileri yapsın yada akşam eşine boşalttıraydın yaaotur artık oturduğun yerde yeter bugünlük bukadar erkenmi doğurmak istiyon yoksam?
ben senle dalga geciyom ne işi gücü bu saatten sonra bırak kadın doğurdun doğuracannnnnn alla allaaaaaEki Görüntüle 599915
aman sen gelme yardıma bide seni düşünmeyimkuzum yeni görüyom yazdıklarını geleyim sana ben yardımaay kuzucuğunun cicilerinide görürüm ne güzel ama iki koca göbek olarak ne kadar dokunur yardımım bilemem tabi idare etcez artıkın ay benim o işleri annem yapıyo neyseki dün yıkamış oğluşun cicilerini falan bidir bidir onlarla uğraştım diyo bi nevresim takımları falan kalmış heralde yıkancak peluş battaniyelerinide yıkayımmı diye soruyodu hattaa yıkansın dimi onlarda bi dışarı gezdirme battaniyesi yıkanmasın bozulmasın şimdiden formu en iyisi dimi? sen naaptın a'dan z'ye yıkadın ütüledinmi herşeyini kız
bende çok severim ımmmmmmhıı akşam oturmasıydı dimi seninki ona sırf tatlı türü bile olsa yeter canım nasılsa çayla onlar güzel gidiyo anca yemeğin üstüneay ekleri bende çok severim yaa kim sevmezkii
yavaş yavaş yapayım dedim kııızzz..zaten dolabın yarıdan çogu bitti bi bölme kaldı sadece onuda silip kalanları yerleştiricem o kadar,yoruldum ama değdi.kapitone kumaştan da böyle güzel kestirip diktirmiştim nasıl tertipli gözüküyo bakınca elime sağlıkkkk....ben senle dalga geciyom ne işi gücü bu saatten sonra bırak kadın doğurdun doğuracannnnnn alla allaaaaaEki Görüntüle 599915
kız bi başına ne uğraşıyon o kadar hiçmi yok yardım etcek kimsee? :26: bende bebeğin cicilerini yerleştiriyon sandıydım misafirlerini düşünüyo bide yaa bırakta onlar gelince kendileri yapsın yada akşam eşine boşalttıraydın yaaotur artık oturduğun yerde yeter bugünlük bukadar erkenmi doğurmak istiyon yoksam?
valla acıkmışım bi tost yaptım doymadım 2.yi yaptım yiyorum şimdihee yaa ne dimiş öyleesen devam etme bence akşam eşine yaptırırsın yüzdün yüzdün sonuna geldin son anda bi sorun çıkmasın canım yat uzan biraz bişiilerde ye acıkmışsındır aç koyma kendini
16 kilo aldım,17 yle doğumu tamamlıycam:13: şiştikçe şişmiş 20 kilo almış dahada yerinde durduğu yokdoğuracak bu mandalina az kaldı
yaa sevinç ablaa ben geçen bişii sorduydum topikte kimse cevap atmamış hani loğusalık bittikten sonra şeederken kociş elledikçe sıuktıkça veya kendiliğinden falan süt gelicek yaa nasıl olcak o iş yaa ben çekiniyom o konuda birassütümde bol olursa yatak habire süt olur artıkın heralde
yaa sevinç ablaa ben geçen bişii sorduydum topikte kimse cevap atmamış hani loğusalık bittikten sonra şeederken kociş elledikçe sıuktıkça veya kendiliğinden falan süt gelicek yaa nasıl olcak o iş yaa ben çekiniyom o konuda birassütümde bol olursa yatak habire süt olur artıkın heralde
:13: şiştikçe şişmiş 20 kilo almış dahada yerinde durduğu yokdoğuracak bu mandalina az kaldı
valla acıkmışım bi tost yaptım doymadım 2.yi yaptım yiyorum şimdihıçkırık tuttu bebemide...
16 kilo aldım,17 yle doğumu tamamlıycamdoğurayım kız 38+0 oldum artık....
öğğ düşündümde midem kalktı
canım zaten son 2 ayda çok hızlı kilo alıyosun moralini bozmak gibi olmasın ama,,, ben 7 ayda 6 kilo almıştım kalan 11 kiloyu son 2 ayda aldım... haftada 1-2 kilo alabiliyosun...bundan sonra dikkat et tatlı filan fazla kaçırma...bencede az kaldı geldi gelecek bebiş kapıda bekliyo bizimki daha iş yapıyoooben 6 buçuk 7 kilo falan aldım bakalım şimdilik iyi gidiyo gibi bebişte 1360 falanmış nerden baksan bunun 2 kilosu suyuyla beraber falan bebektir dimi
inşallah kız sağlıkla sıhhatle börülce geliyormuş kaynoş yokmu sende:26::26:
canım zaten son 2 ayda çok hızlı kilo alıyosun moralini bozmak gibi olmasın ama,,, ben 7 ayda 6 kilo almıştım kalan 11 kiloyu son 2 ayda aldım... haftada 1-2 kilo alabiliyosun...bundan sonra dikkat et tatlı filan fazla kaçırma...
börülce erken geliyo doğumda filan yardım ederim diye..kaynoş-kayınpeder 5 gün sonra geliyo,şimdi biz hastanede filan olcaz yazık onlarda koşturmacadan yorulmasınlar...
valla canım süt bol olunca elletmeyecen yoksa bol sütlü bir çarpışma yaşarsınız benim sütüm çok yoktu zaten 3 aydada yok oldu o süreçte bir sıkıntı yaşamadım başak cevaplasın diyecem çarpışamıyor içi kurumuş
inşallah başak gibi bir lohusalık geçirmezsin
yapmaya yapmaya unutmuşlardır belkim nasıl yapıldığınıseksii sütyenlerim gelirse ozamana haylaa onlardan giyiyim içinede gögüs pedi takiim bari 2şer taneee çok komik olur hee ozamanda çok yoktu derken bebeğe yetiyodu ama dimi en azından? :26: zaten sonra normale dönüyomuş göğüs pedi gerekmiyomuş sürekli akmadığı için bebek büyüdükçe emdikçe düzenliyo demekki içtikçe geliyo dimi sonradan sadecene?:26:
canım ben aksine seviniyorum geldikleri için,tek başıma başedemem annem ablamın çocuğuna bakıyo çünkü... maşallah deyim çok severim eşimin ailesini, ellerinden geleni yaparlar eminim...
aman sen gelme yardıma bide seni düşünmeyimbizimde herbişeyi hazır bi bebiş eksik işte... dolabı filan mis gibi oldu güle güle kullansın... ohhh sizinkiler annendemi ne güzel...
bende çok severim ımmmmmm
yavaş yavaş yapayım dedim kııızzz..zaten dolabın yarıdan çogu bitti bi bölme kaldı sadece onuda silip kalanları yerleştiricem o kadar,yoruldum ama değdi.kapitone kumaştan da böyle güzel kestirip diktirmiştim nasıl tertipli gözüküyo bakınca elime sağlıkkkk....
ağır şeyler kaldırmadım canım ama eğil kalk biraz yorucu oldu... valla görümcem gelecek c.tesi o zaman a dan z ye yapar ama yine toparlayım dedim..annemle ablamda her fırsatta yardım ediyolar, bunlar benim aklımda olan kimsenin bilmediği işlerdibi nevi evdeki fazlalıkları temizliyorum işte... şimdi tost filan yaptım onu yiyorum bu arada da dinlenmiş olurum böylece...
maaşallah diyelim bakalım görecez aynı ewde kalınca nasıl olacak inşallah bir sorun olmaz o dönemde zaten sıkıntılı oluyorsun bide stres yaaşadınmı varya çok rezil oluyorrrr
bana kriz geçirttiler resmen 1 günde sütüm çekildi çocuk emiyor emiyor bişe yokkkk feryat figan ağlıyorduu
hahah oda var dimi sen yorgunluktan yanımda doğururmuşsun sonra bende korkudan arkandan doğururmuşum ay ne biçim olurdu yaaay aman gelmesin daha benimki 2 kilo bilem olmadı dahaaa :18: dursun daha içerde küçük sıpam acelemiz yok ay evet yaa eğilip kalkması bile eziyet artıkın bana bile ayakkabımı bilem giyerken zorlanıyom yemek yerken bile eğiliyosun ya sehpaya ay o bile nasıl sıkıştırıyo karnımı anlatamam :26: yataktan kalkarken bile zorlanıyom şimdiden dahada erken zorlanmam için bazı şeylerde ama :26:
geçen senede 1 ay gelip kaldılar, gerçi o zaman gündüz evde yoktum çalışıyodum ama elimi hiçbir işe sürdürtmemişlerdi... şimdi bütün gün evde olucam bunalabilirim belki,ama napalım iyice bebek bakımını öğrenene kadar filan alışırız...hem ben mesela bulduğumuz her fırsatta eşimin memleketine gitmek isterim, seviyorum yani cidden... bilmiyorum yaa olumsuz bişey düşünmüyorum,lohusalıktan olursa da bilmem sonunu...
canım zaten son 2 ayda çok hızlı kilo alıyosun moralini bozmak gibi olmasın ama,,, ben 7 ayda 6 kilo almıştım kalan 11 kiloyu son 2 ayda aldım... haftada 1-2 kilo alabiliyosun...bundan sonra dikkat et tatlı filan fazla kaçırma...
börülce erken geliyo doğumda filan yardım ederim diye..kaynoş-kayınpeder 5 gün sonra geliyo,şimdi biz hastanede filan olcaz yazık onlarda koşturmacadan yorulmasınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?