İyiyim cnmm regli oldm şimdi oturup duruyom kursada gitmedim bugünn
Son 6gün cnmm yorma bukadar kendini allah korusun
Eyşanın kollarına gelicek hayırlısıylane güzell
doğumdan sonra gelip sorarım artık ayrıntısıyla... yada bi bakayım malzemeler varsa bugünden başlarım... aman yemek yemeyimde içeyim sütolsun diye o yeter..yoksa süt olsun diye şişmekde var bunun sonunda
canlar bende çıkayım şu kalan bikaç işimi halledip yemeğe girişeyim..
görüşürüz sonra....
Geldim cnm geldim şinde yazıcktımki yazını gördüm
Şükür atlattn kötü günler
Allah bir daha yaşatmasın
Abin geldimii
...
Ne getirdi
...
Kime kime?
Slm kızlarr.
canım evet ama burda eve gelen temizlikçi diil görümcem arada çok fark var,,, kız zaten elinden geleni yapacak tozları filan da alayım yani direk pis eve dalmasın ayıptır...geçmiş olsun canım dimi yoruyo kendini boşuna bide yaa bırak görümcen gelince kendi yapsın boşunamı geliyo yardıma dimi amaaabunun işi eve temizlikçi gelmeden kadına ayıp olmasın diye temizlik yapan türk kadını işine döndü hee
bende bilmiyorum pantolonla giderim de çıkış için eşofman alırım..pijamayla çıkılmaz tabehee yaa yollamamışlar hepsi gelmiş bi o gelmemiş dahada ses yokkrem al canım o halde yeşilin altınada giyebilirsin onu böylece benimkiler biri 3lü pijamam açık pembe teyzoşum almıştı onu ben 2li nar çiçeği renginde aldım pijamamı bitek geceliğim kaldı hastanede giymeye işte canım onuda kırmızı alcam kırmızıda bi taç alcam terliğimide kırmızı nar çiçeği arası bi renk alırım kız hastaneden çıkarken ne giycez acaba yaa pijamalarımızlamı çıkarızki ay donarızda onlarla kış vakti :26:
hee yaa yollamamışlar hepsi gelmiş bi o gelmemiş dahada ses yokkrem al canım o halde yeşilin altınada giyebilirsin onu böylece benimkiler biri 3lü pijamam açık pembe teyzoşum almıştı onu ben 2li nar çiçeği renginde aldım pijamamı bitek geceliğim kaldı hastanede giymeye işte canım onuda kırmızı alcam kırmızıda bi taç alcam terliğimide kırmızı nar çiçeği arası bi renk alırım kız hastaneden çıkarken ne giycez acaba yaa pijamalarımızlamı çıkarızki ay donarızda onlarla kış vakti :26:
tkb karisinin sarji bitti zaaar
Bu arada abim geldi annem nasil tembihlediyse
Dun aksam sus pustu sabahta ise gitti
Haaa bide ipadi var onuda bana birakti
Duydunmh kadin sen laptopla cebelles
Valla ben pijamamin ustune sabahligimi giyip ciktiydim zaten araba kapidan alio kapiya birakiyor :26:
aman iyi böyle devam eder inşallah abin
başaaaaakkk duydunmuuu sevincim ipadi var artık
sende laptopum var diye hava at
:26: insallah yaaaaa bu arada lojmanlar varmis insallah cikarda ailesinide getirir
Heeee bir sure ipad var
canım evet ama burda eve gelen temizlikçi diil görümcem arada çok fark var,,, kız zaten elinden geleni yapacak tozları filan da alayım yani direk pis eve dalmasın ayıptır...
bende bilmiyorum pantolonla giderim de çıkış için eşofman alırım..pijamayla çıkılmaz tabe
Valla ben pijamamin ustune sabahligimi giyip ciktiydim zaten araba kapidan alio kapiya birakiyor :26:
elbise falanmı götürsek acabaa rahat olur gibime geldi hamile elbisemden kışlık olanı boğazlı badiyle giyer giderim alttada kalın beli bol bi çorap yada tayt tamamdır çıkarkende onlar giyerim artıkın tabi gidene kadar suyum kanım vs gelipte üstümü batırmazsaa :26::26: kız biliyom öyle olmadığını ama yardıma geliyo sonuçta beraber yapardınız yada akşam eşine yaptırırdın son zaman bi başına uğraşılırmı öylee ya bişii olsa sanaaa
3 tane kizi varrrr hayirlisi olsun insallahçocukları filan varmı? güzel olur abiyle aynı şehirde
hava güzel olsa bende öyle yapardım zaten ama kış vakti incecik pijamayla donarız ayol :26:
3 tane kizi varrrr hayirlisi olsun insallah
He kiz mayista dogurdumdu ben
sen yazın doğurdun zaaarrrrtotomuz donar pijamayla..her taraf kar,terliklerimden içeri kar girer... hem havamda kaçar öyle çıkamam ben sosyetik hastaneden
kız terlikle çıkılırmı hiççizmeni falan giyersin zaten her halukarda pijamayla bile gitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?