Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

İyiyim cnmm regli oldm şimdi oturup duruyom kursada gitmedim bugünn
Son 6gün cnmm yorma bukadar kendini allah korusun
Eyşanın kollarına gelicek hayırlısıyla ne güzell

geçmiş olsun canım dimi yoruyo kendini boşuna bide yaa bırak görümcen gelince kendi yapsın boşunamı geliyo yardıma dimi amaaa bunun işi eve temizlikçi gelmeden kadına ayıp olmasın diye temizlik yapan türk kadını işine döndü hee

kız o dedğim şey ne kilo yapcaak herşey doğal aksine kayısı falanda var bağırsaklarınıda çalıştırır daha bile iyi olur zayıflamaya yardımcı olur işte daha noolsun ben yerinde olsam başlarım şimdiden içmeye kanda yapar üzüm hem şifaa niyetine iç işte

biricik kaçmış hamiş sohbetinin arasında kaldı tabi ondanmı gittiki :26: 2 tane hamiş dahada geldi kaçmayıp naapsın tabi :26::26: poly muca naapıyonuz kızlar nasılsınız?

tkb karisinin sarji bitti zaaar
Bu arada abim geldi annem nasil tembihlediyse
Dun aksam sus pustu sabahta ise gitti
Haaa bide ipadi var onuda bana birakti
Duydunmh kadin sen laptopla cebelles

canım evet ama burda eve gelen temizlikçi diil görümcem arada çok fark var,,, kız zaten elinden geleni yapacak tozları filan da alayım yani direk pis eve dalmasın ayıptır...

bende bilmiyorum pantolonla giderim de çıkış için eşofman alırım..pijamayla çıkılmaz tabe

Valla ben pijamamin ustune sabahligimi giyip ciktiydim zaten araba kapidan alio kapiya birakiyor :26:

tkb karisinin sarji bitti zaaar
Bu arada abim geldi annem nasil tembihlediyse
Dun aksam sus pustu sabahta ise gitti
Haaa bide ipadi var onuda bana birakti
Duydunmh kadin sen laptopla cebelles

aman iyi böyle devam eder inşallah abin
başaaaaakkk duydunmuuu sevincim ipadi var artık
sende laptopum var diye hava at

Valla ben pijamamin ustune sabahligimi giyip ciktiydim zaten araba kapidan alio kapiya birakiyor :26:

sen yazın doğurdun zaaarrrr totomuz donar pijamayla..her taraf kar,terliklerimden içeri kar girer... hem havamda kaçar öyle çıkamam ben sosyetik hastaneden

elbise falanmı götürsek acabaa rahat olur gibime geldi hamile elbisemden kışlık olanı boğazlı badiyle giyer giderim alttada kalın beli bol bi çorap yada tayt tamamdır çıkarkende onlar giyerim artıkın tabi gidene kadar suyum kanım vs gelipte üstümü batırmazsaa :26::26: kız biliyom öyle olmadığını ama yardıma geliyo sonuçta beraber yapardınız yada akşam eşine yaptırırdın son zaman bi başına uğraşılırmı öylee ya bişii olsa sanaaa

elbise filan düşündüm de yok yaa zor olur giyinmesi,alta bi eşofman yeter.. üst önemli diil.mont olcak zaten...hem benim kociş tayt giymeme de izin vermiyo bu benim için imkansız bi giyim şekli olur... aman yoruldum filan ama bitti bile..mis gibi oldu dolabı daha önce böyle görmemiştim benim minnoşun da doğacağı yok zaten yeri rahat sanmıyorum sezeryan gününden önce sürpriz yapsın

sen yazın doğurdun zaaarrrr totomuz donar pijamayla..her taraf kar,terliklerimden içeri kar girer... hem havamda kaçar öyle çıkamam ben sosyetik hastaneden

kız terlikle çıkılırmı hiç çizmeni falan giyersin zaten her halukarda pijamayla bile gitsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…