Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gelir elbet üzülme zeynepin anası:))

hastamız dünden iyi çok şükür ,yarın gitmesi lazım büyük bir ihtimalle gider...

sende ne güzel göbek atarsın ha etrafında ne varsa devrilir
Abla teyzenmi hastaydı omu karıştırdımmı yoksa:26:

bu arada nassınız kızlar hani çalışmlar devammı izmir çook yagmurlu aman ya yağdı da hava yumuşadı şükür

belliydi ama durdu,durdu tam don havasında maça gitii..faranjit olmuş,neyseki şimdi geceden iyi...

sen yine ne işi yapıyosun kız,hemen unuttun ağrılarını heralde

kocişlerin arada cinslikleri tutuyı canım bi kaç hafta önce bizimkide gittiydi maç yapmaya o soğukta ne dertleri varsa arada bi yapıyo işte bizimkide formda kalmak için geçmiş olsun kuzum :26:

Abla teyzenmi hastaydı omu karıştırdımmı yoksa:26:

bu arada nassınız kızlar hani çalışmlar devammı izmir çook yagmurlu aman ya yağdı da hava yumuşadı şükür

kuzum teyzemin rahatsızlığıda devam ediyorda, benim kociş bu havada dün maç yapmaya gitti şifayı kaptı duman onu sormuştu...

bizim burda da yağsada hava yumuşasa ya....biz korunarak çalışıyoruz

kocişlerin arada cinslikleri tutuyı canım bi kaç hafta önce bizimkide gittiydi maç yapmaya o soğukta ne dertleri varsa arada bi yapıyo işte bizimkide formda kalmak için geçmiş olsun kuzum :26:

sağol canım..

benimki çok göbeklendi ya ben söyleniyorum,erit şu göbeğini diye o dabenim için gitmiş güya ama aslında söz verdiği için gitti,şifayı kaptı..

gelir elbet üzülme zeynepin anası:))

hastamız dünden iyi çok şükür ,yarın gitmesi lazım büyük bir ihtimalle gider...

sende ne güzel göbek atarsın ha etrafında ne varsa devrilir

İyileşmeden giderse daha kötü olmazmı???
Valla totomu kaldırırsam güzel oynarım

İyileşmeden giderse daha kötü olmazmı???
Valla totomu kaldırırsam güzel oynarım

kız senden geç cevap gelince tırsıyorum...
bakalım sabah belli olur...

toton kalkmıyomu yerinden,yosam yuvarlanıyonmu tontonum benim

sağol canım..

benimki çok göbeklendi ya ben söyleniyorum,erit şu göbeğini diye o dabenim için gitmiş güya ama aslında söz verdiği için gitti,şifayı kaptı..

bizi bahane ederler anca zaten benimkininde accık bişii göbişi var oda varlığı belli bile diil göbeğim çıktı kilo alıyom ben diye söyleniyodu bugün bende vermesin istiyom kilo aksine böyle gayet iyi azcık olsun göbişi sıkıştırması iyi oluyooo

azcık olsa bişey değilde bizimki bayağı belli olduiyi çimdiklniyor dimi

slm kızlar sevinç ve beydağlı çok geçmiş olsun kocişleriniz hastaymış rabbim acil şifalar versin bende bugün doktora gittim bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür mükemmel bir duyguymuş ama ultrason eski olduğu için sesini duyamadık

nolduuuu

yazmadın diye korkmuştum belki doğuruyon diye
Cepten giriyorum cnm zor oluyo biraz...
Valla durum vahim eski zayıf kız gitti yerine tosuncuk geldi

az kaldı eski formununa dönersin zamanla,çokta kilo almadın zaten..

Son düzenleme:

sağol canım...

seninde gözün aydın,üzülme nasılsa çok duyacağın günler var inşaallah...hangi doktora gittin??

sağol canım...

seninde gözün aydın,üzülme nasılsa çok duyacağın günler var inşaallah...hangi doktora gittin??

metro hastanesinde abdulhakim arısoy'a gittim ama hem kendi soğuk hemde ultrasonu çok eski die bir dahaki randevuyu yine metroda ferhat eroldan aldım

çok uykum geldi gözlerim kapanıyo ben biraz yatim sonra yine gelirim grşrz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…