Abla teyzenmi hastaydı omu karıştırdımmı yoksa:26:gelir elbet üzülme zeynepin anası:))
hastamız dünden iyi çok şükür ,yarın gitmesi lazım büyük bir ihtimalle gider...
sende ne güzel göbek atarsın ha etrafında ne varsa devrilir
belliydi ama durdu,durdu tam don havasında maça gitii..faranjit olmuş,neyseki şimdi geceden iyi...
sen yine ne işi yapıyosun kız,hemen unuttun ağrılarını heralde
Abla teyzenmi hastaydı omu karıştırdımmı yoksa:26:
bu arada nassınız kızlar hani çalışmlar devammı izmir çook yagmurlu aman ya yağdı da hava yumuşadı şükür
kocişlerin arada cinslikleri tutuyı canım bi kaç hafta önce bizimkide gittiydi maç yapmaya o soğukta ne dertleri varsaarada bi yapıyo işte bizimkide formda kalmak için geçmiş olsun kuzum :26:
gelir elbet üzülme zeynepin anası:))
hastamız dünden iyi çok şükür ,yarın gitmesi lazım büyük bir ihtimalle gider...
sende ne güzel göbek atarsın ha etrafında ne varsa devrilir
İyileşmeden giderse daha kötü olmazmı???
Valla totomu kaldırırsam güzel oynarım
sağol canım..
benimki çok göbeklendi ya ben söyleniyorum,erit şu göbeğini diye o dabenim için gitmiş güya ama aslında söz verdiği için gitti,şifayı kaptı..
genital ucukkorkma kalırsın inşallah sorun neki:26:
nolduuuu:18::18::18::18::18::18::18::18:
Cepten giriyorum cnm zor oluyo biraz...kız senden geç cevap gelince tırsıyorum...
bakalım sabah belli olur...
toton kalkmıyomu yerinden,yosam yuvarlanıyonmu tontonum benim
bizi bahane ederler anca zatenbenimkininde accık bişii göbişi var oda varlığı belli bile diil göbeğim çıktı kilo alıyom ben diye söyleniyodu bugün bende vermesin istiyom kilo aksine böyle gayet iyi azcık olsun göbişi sıkıştırması iyi oluyooo
nolduuuu
yazmadın diye korkmuştum belki doğuruyon diye
Cepten giriyorum cnm zor oluyo biraz...
Valla durum vahim eski zayıf kız gitti yerine tosuncuk geldi
az kaldı eski formununa dönersin zamanla,çokta kilo almadın zaten..
slm kızlar sevinç ve beydağlı çok geçmiş olsun kocişleriniz hastaymış rabbim acil şifalar versin bende bugün doktora gittim bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür mükemmel bir duyguymuş ama ultrason eski olduğu için sesini duyamadık
Dimi dimi :)) ver gazıııı
sağol canım...
seninde gözün aydın,üzülme nasılsa çok duyacağın günler var inşaallah...hangi doktora gittin??
metro hastanesinde abdulhakim arısoy'a gittim ama hem kendi soğuk hemde ultrasonu çok eski die bir dahaki randevuyu yine metroda ferhat eroldan aldım
ferhat erol için iyi bi doktor diyorlar canım bencede git...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?