Tsk canim uyucam tavsiyelerine rahatladimya kesin size takildikca rahatlarim ben cunku guzel bi arkadaslik muhabeti var bende bunlarla keyifli oluyorum hele enerjinize hayranim
her zaman bekleriz canımdaha sen bu topikte hiç bişii görmedin atışmalarımızı bi görsen dert mert kalmaz unuturdun herşeyi ama tabi bu aralar sakkin topik kimi hasta kimi doğurcak kimi bebek bakıyo herrkesin bi derdi var çok uğrayamıyo bile artık kızlar dün bayaa yoğundu ama neyseki
Gecmisi okudum cok egle.celiymis kacirdim hepsini ama bundan snr bende sizinleyim. dostlugunuzu kiskandim inanki cok guzel ve samimi sohbetleriniz var
sağol canım ee bundan sonrakilere katılırsın sende artıkınne kadarlık evlisin sen canım anlat kendini biraz tanışalım eklenmediysen henüz senide eklesinler listeye
Aslind bende eglenceliyfim hayat isigimi sondurdu su tedaviler ve husranlar ama unutmak icin cabaliyorum yeni bi donem actim kendime hersey cocuk degilmis cunku kismetimde yoksa hakimda hayirlisi budur demek. Ben kendimi unutum hayatimi guzel yilarimi hep uzulmekle gecirdim baktim uzulmek bi care degil bos zaman kaybindan baska. ve oyuzden sahalara geri dondum meske daha once yapsaydim bundan sonra onceligim benim kimseyi memnun etmekle ugrasmiycam kim beni.memnun etmek ici. ugrastiki
en iyisini yapmışsın canım bu sıpalar bekledikçe gelmiyo en ummadığın zamandada bi bakmışsın geliveriyolar akışına bırakcan en güzelikendine bi hobi falan bul kafan dağılır canım biraz gez toz arkadaşların falan varsa onlarla takıl ev oturmaları falan yapın kitap oku meselaa hayattan zevk almaya bak kısaca
6yildir evliyim 4 yil once tdaviyle hamile kaldim kandaki pihtilasma yuzunden kaybetim bide pkoda unutmayalim indan sonra dogumdan sonra bebegimi kaybetikten sonra tekrr hamile kaldim iki ayliken onuda kaybetim kurtajdan sonra olmadi bi daha sorunu tam. doktorlarda cozemedi dort yildir umutsuz vakaya dondum eklerseniz sevinirim listeye
Benim imkanlar biraz kisitli okonuda cunku kaynanam gile yasiyorum istedigim herseyi yapamiyorum mesela bi arkadisim bile ols kavga cikariyolar bizden baska kimsenin yanina gitme diyolar gorumcelerimde benim tabirimlle orumceklerim baya fena evime gelip etmediklerini birakmiyolar bide boyle bi derdim yazsam roman olur
canım 2 düşüğün var yani :26: allah sabır versin canım yaa ilkini ne kadarlıkken kaybettiydin peki? pıhtılı olduğun ne zaman anlaşıldı 2sinide kaybettikten sonramı? niye umutsuz vaka olasın kuzum ne sorunu olanlar var bunların yanında bizimkiler neki bak en azından hamile kalabiliyosun büyük ihtimallede pıhtılaşma yüzünden düşmüş bebişlerin iğne kullanmadımıydın sen peki? kürtajdan sonra neden olmadı acaba yumoşlar falanmı büyümediydiki? :26:
hıı o kötüymüş bak işte çocuk konusunda kesin sana psikolojik baskıda yapıyolardır onlar helede kaynoşun :18::26: allah sabır versin vallaa :26: ayrı eve falan çıkma şansınız yokmu canım peki neden kaynoşunla oturdunuzki? tabi gelde bunalıma girme aralarında :26:
Esim tek erkek anasina cok duskun aytilmiyo bide dogu kulturunde tek ovlan kaynanayla otururmus bunAlim hemde ne bunalim kaynanayla bi sorun yokda orumcekler com fe.alar 7 tane olunca bas etmek zor hergun analarinin evindeler ben a.lamadim bu evde ne var hepsi hura hergun burdalar
İlki 7 ayliken kaybetim ikinci dusukte anlasildi pihti oldugunu yumurtalar ignelerle gelisiyo ama tutmuyo herseyim normal kistlerde gidiyo tedavide ama sonuc yok hic bi doktorda kesin bisey vermiyo elime isleri gucleri para yemek dort yil az bi zama. degil. umudumu yitirdim bennim gibi olup hic cocuk sahibi olmayan bi kac.arkadS taniyinca hastanede iyice uzuldum
neeey 7 taaanemiiiabooooov :26::18: allah kolaylık versin canım ne deyim :26: hee onların evi barkı yokmuymuş ne gelip dururlarki hergün :26:
Varda maksat huzurumu bozmakya inadina burdalar hergun gelinlere haz etmezler bacilar birbirini tutmus gelin dedikodusu yapiyolar bazen diyorumki benim kafam ne kadar buyukmus herkesin dikatini cekiyo
ay kuzum ya kıyamam bayada büyükmüş nerdeyse benimki kadarmış :18:çok zor olur gerçekten onca zaman karnında taşı hisset sonradaaa... ay bide doğurtuyolar ya ölü bebekleri o çok daha zor olsa gerek allahım bidaa sana öyle kötü şeyler yaşatmasın canım benim yaa inşallah tez zamanda yavrunu kucağına alırsında hepsini unutturur sana üzülme kuzum insanlar neler neler yaşıyo 20-30 tane bebeğini kaybeden kadınlar var allah beterinden saklasın :26: niye kötü deneyimleri örnek alıyonuz yaa olumlu düşünün çok daha fazlası güzel sonuçlananları var 2.neden düştü blmem ama inşallah bundan sonraki iyi olacaktır herşeyin bi çaresi var artık bide başka doktorlara görün bakalım bi çoktta kötü bi sorunun var gibi görünmüyo hamiş kalabiliyosun iğnelerlede pıhtın kontrol altına alınabilir nasılsa üzme sen kendini bundan sonra herşey daha güzel olacaktır..
boş ver ozaman canım sen onları seni çekemiyolardır belkimçok muhattap olma çok üstüne gelirlerse gir odana nete falan takıl biz sıkıntını alırız senin
Kiz seninle baya kaynatik memnun oldum seni tanidigima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?