Canim bengisu insallah hersey yolundadir en guzele emanet ol
Slm canim nasilsin tpikte yokmussun gunduz insallah iyisindir bi prpblem yok
valla oda daki erkeklerin anlayş gösterip çıkmalarını bekledm hep
kadınların yanında bağıra bağıra emzirdim mevbur
ilk günler çok zordu, en zor günlerde misafirler akın etti hep
sen sen ol kuzum yen,i doğm yapmş biriinn evine hemen gitme en azından kırkı çıksn yahu
haklısın seninç bu maraşın misafirlik anlayışını bi türlü kabullenemiyorum ben kız varya burdakiler ben bebeğimi kaybettikten sonra geçmiş olsuna toplanıp toplanıp geldiler beni sinir ettiler anam bebeğimi kaybetmişim kendimde değilim hanımlara hizmet ettim çok gıcıklar bu maraşın insanları yaaa hele birisi gelmişşş ay canım dışarda döner yedik doymadık akşama ne yediniz demezmi dicektimmm zıkkımın kökünü yedik ben canımla cebelleşiyom o yemek derdinde allahım bak aklıma geldi gene sinir oldummm
abla bengısu yazmıs 10 20 sayfa oteye onu okuyarak yapptm aslan bengısu
mrb kızlar nasılsınız?
Valla cildiracam abim ewli zaten normalde hafta sonlari adanaya gidecem dedi bu hafta
Yeni diye gitmedi az oncede biriyle konusuyo 2 haftaya bir giderim diyor
Yaa aksamdan aksama neysede boyle hafta sonu cekemem yaaa
Oturdugu yerden kalkmiyor
Yaptimm
Ezogelin corba
Karnibahar sebzeli
Bulgur pilavi
Patatesli borek
Ayran
abin in kıcandan uzak durması lazm aynı odada dipdibeeeeeee
Bebelerde arkadaş olur işte ne güzel gerçi Ege büyük hastanede benim kızımıda yoldan çıkarır yıkarlar valla hastaneyi gelmeyin siz vazgeçtim
Salıya kadar gelmesin nişan yaaaa salı doğurcam ben
çok güzel uykusuz geceler filan yaşıycam dimi... Herşey tamam, kurdeleye karşıyım o ne hediye paketi gibibi terliğim yok..
diger odalar buzzzzz yoosam ben basimi alip gidecem
Kadin angaradan mi baglaniyon
Dayiniz geldimi egeylen bulustumu
hadi yaa sobalı evde tek odada e zor olur tabi haklısın kuzum :26: yok kız niye gideyim o kadar anlayışsızmıyım ben gitsem anca yesinler diye yiycek bişiiler yapar götürüm yada yardıma yemek yapmaya falan giderim oda samimiysem tabiay bende sevmem öyle zırt pırt gelen helede alakasız insanları falan vıcık vıcık ellerler öperler falanda şimdi dimi minnacık bebeği kucaktan kucağada gezdirirler :26: sevdiğimiz samimi olduğumuz akraba ve arkidişlerimiz gelir ama bol bol neyseki
sen niye gidiyon kıcanın gitmei lazbi odaya tıkılıyo herkes çok sıkıcı
sobalı evin kötülüğü iyiki evm sobalı değil
Aferin dayicikaaaayok daha gitmadk ptesi aşımız var
perş.benm diş randevum var ondan soona giidiik
dayısı pek sevdi oğlişi
elinden zor alıyorm, ama dayısı babasından iyi bakıyo valla
kıcam bu kadar bakabilse hiç gitmem,
kıcam en fazla 10dk tıtabiliyo
karı kaçtı
çarpışamıyo ya moralibozuk
ay sağol kuzum yok yok gayet iyiyimevde kocişle zaman geçirdik bugün bi gündüz bi akşam film falan izledik sonrada gece film bitince işimiz oldu biras tabi tabi baktım niyeti bozdu bizimki gecenin bi yarısı gittim gene seksüü cicilerimi giydim pembe siyahtı bu günkü giydiklerim neyse işimizi hallettik accık sarıldık yattık sonra bıcımı oldum saçımı kuruttum yağlandım falan geldim diyene kadar anca oldu begümde akşam faceten yazdıydı annemlerle görüntülü konuşup sonrada film izliycektik net kafayı yedi konuşamadık bi türlü yaaa kusura bakma begümcüm gece görüşürüz dedim sanada ama gelemedim malum :26: neyse sen naaptın bugün? yarında kociş evde ama genede girerim arada gece kesin gelirim en azından kızlar bizimki yarın 10-11 gibi sızar nasılsa
ay sağol kuzum yok yok gayet iyiyimevde kocişle zaman geçirdik bugün bi gündüz bi akşam film falan izledik sonrada gece film bitince işimiz oldu biras tabi tabi baktım niyeti bozdu bizimki gecenin bi yarısı gittim gene seksüü cicilerimi giydim pembe siyahtı bu günkü giydiklerim neyse işimizi hallettik accık sarıldık yattık sonra bıcımı oldum saçımı kuruttum yağlandım falan geldim diyene kadar anca oldu begümde akşam faceten yazdıydı annemlerle görüntülü konuşup sonrada film izliycektik net kafayı yedi konuşamadık bi türlü yaaa kusura bakma begümcüm gece görüşürüz dedim sanada ama gelemedim malum :26: neyse sen naaptın bugün? yarında kociş evde ama genede girerim arada gece kesin gelirim en azından kızlar bizimki yarın 10-11 gibi sızar nasılsa
Sorma abla bi sinir bi stresBu herifler kudurdumu neeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?