Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim bengisu insallah hersey yolundadir en guzele emanet ol

Slm canim nasilsin tpikte yokmussun gunduz insallah iyisindir bi prpblem yok

ay sağol kuzum yok yok gayet iyiyim evde kocişle zaman geçirdik bugün bi gündüz bi akşam film falan izledik sonrada gece film bitince işimiz oldu biras tabi tabi baktım niyeti bozdu bizimki gecenin bi yarısı gittim gene seksüü cicilerimi giydim pembe siyahtı bu günkü giydiklerim neyse işimizi hallettik accık sarıldık yattık sonra bıcımı oldum saçımı kuruttum yağlandım falan geldim diyene kadar anca oldu begümde akşam faceten yazdıydı annemlerle görüntülü konuşup sonrada film izliycektik net kafayı yedi konuşamadık bi türlü yaaa kusura bakma begümcüm gece görüşürüz dedim sanada ama gelemedim malum :26: neyse sen naaptın bugün? yarında kociş evde ama genede girerim arada gece kesin gelirim en azından kızlar bizimki yarın 10-11 gibi sızar nasılsa

hadi yaa sobalı evde tek odada e zor olur tabi haklısın kuzum :26: yok kız niye gideyim o kadar anlayışsızmıyım ben gitsem anca yesinler diye yiycek bişiiler yapar götürüm yada yardıma yemek yapmaya falan giderim oda samimiysem tabi ay bende sevmem öyle zırt pırt gelen helede alakasız insanları falan vıcık vıcık ellerler öperler falanda şimdi dimi minnacık bebeği kucaktan kucağada gezdirirler :26: sevdiğimiz samimi olduğumuz akraba ve arkidişlerimiz gelir ama bol bol neyseki

aa bide üzüntülü kadından istediği şeye baak ne anlayışsız insanlar var yaa onun sana bişiiler yapıp getirmesi lazımken evdeki yemeği yemek istiyoo

abin in kıcandan uzak durması lazm aynı odada dipdibeeeeeee

olumsz tarafındanmı bakıysn olaylara
dünyalar tatlısı kızımı kucaıma alcam demiyoda uykusuz geceler yaşycam diyo
o öyle tatlı bişiki uykularım sana feda olsun diyosun, onun yüzüne baktıkça

Kadin angaradan mi baglaniyon
Dayiniz geldimi egeylen bulustumu

yok daha gitmadk ptesi aşımız var
perş.benm diş randevum var ondan soona giidiik

dayısı pek sevdi oğlişi
elinden zor alıyorm, ama dayısı babasından iyi bakıyo valla
kıcam bu kadar bakabilse hiç gitmem,
kıcam en fazla 10dk tıtabiliyo

kadın sen 3te ne halt yiyon
sen bebeği hiç düşünmüyon
güya çok bilirerken yatılması gerektiğini bilmiyooooo

sen niye gidiyon kıcanın gitmei lazbi odaya tıkılıyo herkes çok sıkıcı
sobalı evin kötülüğü iyiki evm sobalı değil
heee eyiki
Aferin dayicikaaaaama sen gidersen herif rahata alisir hec bakmaz solim ben
karı kaçtı
çarpışamıyo ya moralibozuk

Yok kaavalti hazirliyom
Mantarlu biberli yimirta yapiyom
Sende gel ne ustersen yapim

olsun canım bende cıkmak zorunda kaldım erkan sureklı cagırıyo gel gel bıse anlatcam dıye neyse cıktm bnde 11 de kuzum

Ay iyi kuzum ben hasta felansin sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…