Ay iyi kuzum ben hasta felansin sandim
bıse anlattı kız gercektenhıı iyi bakalım ozaman canım eee ne anlatcakmış bari iyicene anlatabildimii?
kuzumm oğlişle uğraşıyoruz bi dayısı alıyo nöbeti bi benbasoss napıonn kuzum
gavur hamamı değil kadın gavur anbarı demiştim benAyyyy gel kuz kosunnn
Yaparim paaacada gel yeterki
senin gibi gavur hamami demiyor en azindan
bunlarda paso çay içiyibende iyiyim sen nasilsin
Gel cay iciyiiikk
Kizlaaaaarrrr havuclu cevizli portakalli kek yaptim
Bide acili ekmekkhadi gelin cayda sobanin ustunde kayniyiii
Beydagli sen bilin biberli ekmek firinda yaptim
Hamir mayaladim
kuzumm oğlişle uğraşıyoruz bi dayısı alıyo nöbeti bi ben
kucaktan inince kıyamet kopuyo
erkan evdemi bugün
gavur hamamı değil kadın gavur anbarı demiştim ben
sonra anneme kızdım kkdaki deli karı sevinç bana gavur .mı olduğunu söyledi neden yanlş öğrettin bana dedim
bunlarda paso çay içiyi
hay ağzını seviiim aferim kız annelik sana yaramış hee daha bi olgunlaştın senbencede yavrularımıza uykularımız feda olsun o meleklerin yanında biraz uykusuz kalmışsın neki millet bi çocuğa sahip olmak için neler neler yapmıyo :26: azcık uykunun lafımı olur sonuçta ilk zamanlar uykusuz kalıyon sadecene ömür boyu öylede sürmüyo ya oy kuzum gelsede doya doya öpsem koklasam bende artık yaaa
bıse anlattı kız gercekten
sonra carpıstık
bak sana soz verdıgım herseyı yapıom soganı da 10 gndr ıcıom
yalnız bıse dıcem kuzucum ben preseed jelı okudum bı kac ay once sende duydunmu bndede kuruluk oluyo alsammı kı acaba
yok kuzum dun ıızn yaptı bugun degıl evde bende 6 saat suren bı temızlık yaptım bugun
oyy egemm benımm buyudude 2 aylık olcak nerdeyseee
evet kız haklısın illaki zorlukları olavcak
ama ne olursa olsun dünyanın en güzel şeyi onlar
inşallah sende çocuk olunca biraz olgunlaşırsın
kuzum kim olgunlaşmazki anne oluncainsan anne olunca büyüyo zaten asıl kız bakma burda böyle olduğuma yerine göre davranırım ben hep sizin gibi çatlakların arasında bende size uyuyom naapiim
ıslanmıyo kuzumm he bıılıom fıyatını bacım 130 olms alırım ya fıyatı asılama yanında azcıkalabilüüsün tabi kuzum bizim bi kselimiz vardı o preseed jelle hamiş kaldıydı yalnız 100 falandı galiba fiyatı çokta ucuz bişii diil yanikız kuru kur olmaz o öyle ıslatamıyonuzmu siiiz? eferim iç kuzum şifaa olsuuun oo yarasın yumoşlarınaa gitsin o eg pis kaka kistler
ayy ne güzel bende öyle özledmki temzlik yapmayı güle güle kirletin erkanla
2aylık oldu teyzesi
kasımın 14ünde doğmştu
zaman çabk geçiyor vallahi
ayy ne güzel bende öyle özledmki temzlik yapmayı güle güle kirletin erkanla
2aylık oldu teyzesi
kasımın 14ünde doğmştu
zaman çabk geçiyor vallahi
ohh attığın taşlar kafamızı yarıyo hayatım
bizde elbet yerine göre davranmayı biliyoruz
hepimiz burda eğleniyoruz
demek çok olgun mantıklı aklı başındasın da bizim aramızda böyle oluyosun biz bozuyoruz seni
ıslanmıyo kuzumm he bıılıom fıyatını bacım 130 olms alırım ya fıyatı asılama yanında azcık
allaha tek duam adet olabılmek soganı da ıcıom o glıforu da ıcıom ballım seker hapını ınsalah 20 sınde adet olmam lazm ınsallah olurumm
kuzum var haberımkız klitoris diye bişii var haberiniz yokmu sizin orayı oynasın bak nasıl sulanıyooay utandın derken yaa kız klomende kullanmıycanmı büyütsün onuda kullanda
Kizlaaaaarrrr havuclu cevizli portakalli kek yaptim
Bide acili ekmekkhadi gelin cayda sobanin ustunde kayniyiii
Beydagli sen bilin biberli ekmek firinda yaptim
Hamir mayaladim
kuzum var haberımkuruyo yıne pıslık kullanmıcam cnm bı kac ay su hormonlar bana yeter zaten annemın doktoru da dun avm de karsılastık bana bagırdı annende kanser var sen nasıl bu kadar hormon alırsın dedı kanser ollmak mı ıstıosn dedı :18:
evet kız haklısın illaki zorlukları olavcak
ama ne olursa olsun dünyanın en güzel şeyi onlar
inşallah sende çocuk olunca biraz olgunlaşırsın
bensiz bogazından nasıl geçer acaba
kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok bakalımeşim işe gitti geç gelicek eve ben gene tek kaldım yetimhanedi bebeler gibi
karnım açıktı gidiyimde piirnç lapamı yapam geliyom siz yaza drn yarında allah nasip ederse dukana başlıcem gitsin b kilolar ya kilo verdikçe bana birşeyler oluyor dgeişik gecelikler iç çamaşırları aldım noliyi bana sevinç olsaydı şimdi sokmuştu lafı
terapi yapamda çagırıyım gacıyı sevinççççççççççççç hımmmmmmmmmmmmm gel ban paşa ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?