Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hıı iyi bakalım ozaman canım eee ne anlatcakmış bari iyicene anlatabildimii?
bıse anlattı kız gercekten
sonra carpıstık
bak sana soz verdıgım herseyı yapıom soganı da 10 gndr ıcıom
yalnız bıse dıcem kuzucum ben preseed jelı okudum bı kac ay once sende duydunmu bndede kuruluk oluyo alsammı kı acaba

basoss napıonn kuzum
kuzumm oğlişle uğraşıyoruz bi dayısı alıyo nöbeti bi ben
kucaktan inince kıyamet kopuyo
erkan evdemi bugün
Ayyyy gel kuz kosunnn

Yaparim paaacada gel yeterki

senin gibi gavur hamami demiyor en azindan
gavur hamamı değil kadın gavur anbarı demiştim ben
sonra anneme kızdım kkdaki deli karı sevinç bana gavur .mı olduğunu söyledi neden yanlş öğrettin bana dedim
bende iyiyim sen nasilsin
Gel cay iciyiiikk
bunlarda paso çay içiyi

Kizlaaaaarrrr havuclu cevizli portakalli kek yaptim
Bide acili ekmekk hadi gelin cayda sobanin ustunde kayniyiii
Beydagli sen bilin biberli ekmek firinda yaptim
Hamir mayaladim

hmm ellerine sağlık kuzum evet güzel oluyo havuçlu cevizli kek ama benim kociş öyle pastada kekte falan içinde ceviz fındık fıstık sevmediğinden pek yapmıyom onu mecburen kociş sade kek seviyo genelde portakallı limonlu falan yapıyom bende ona oda çok güzel oluyo o havuçlu keke elmada güzel olur kız tarçınlı falan ooh ay az yapammıki bi ara bende kendime istediğim gibi öyle bi kek :26: kocişin tarafına ceviz koymayıveririm olur biter biberli ekmeen çokmu acı kız ay bende geliyom ama ben salata isteriim bana herhangi bi çeşit salata yapsanaa

yok kuzum dun ıızn yaptı bugun degıl evde bende 6 saat suren bı temızlık yaptım bugun
oyy egemm benımm buyudude 2 aylık olcak nerdeyseee

evet kız haklısın illaki zorlukları olavcak
ama ne olursa olsun dünyanın en güzel şeyi onlar

inşallah sende çocuk olunca biraz olgunlaşırsın

alabilüüsün tabi kuzum bizim bi kselimiz vardı o preseed jelle hamiş kaldıydı yalnız 100 falandı galiba fiyatı çokta ucuz bişii diil yani kız kuru kur olmaz o öyle ıslatamıyonuzmu siiiz? eferim iç kuzum şifaa olsuuun oo yarasın yumoşlarınaa gitsin o eg pis kaka kistler

yok kuzum dun ıızn yaptı bugun degıl evde bende 6 saat suren bı temızlık yaptım bugun
oyy egemm benımm buyudude 2 aylık olcak nerdeyseee

ayy ne güzel bende öyle özledmki temzlik yapmayı güle güle kirletin erkanla

2aylık oldu teyzesi
kasımın 14ünde doğmştu
zaman çabk geçiyor vallahi

kuzum kim olgunlaşmazki anne olunca insan anne olunca büyüyo zaten asıl kız bakma burda böyle olduğuma yerine göre davranırım ben hep sizin gibi çatlakların arasında bende size uyuyom naapiim

kuzum kim olgunlaşmazki anne olunca insan anne olunca büyüyo zaten asıl kız bakma burda böyle olduğuma yerine göre davranırım ben hep sizin gibi çatlakların arasında bende size uyuyom naapiim

ohh attığın taşlar kafamızı yarıyo hayatım
bizde elbet yerine göre davranmayı biliyoruz
hepimiz burda eğleniyoruz
demek çok olgun mantıklı aklı başındasın da bizim aramızda böyle oluyosun biz bozuyoruz seni

ıslanmıyo kuzumm he bıılıom fıyatını bacım 130 olms alırım ya fıyatı asılama yanında azcık

allaha tek duam adet olabılmek soganı da ıcıom o glıforu da ıcıom ballım seker hapını ınsalah 20 sınde adet olmam lazm ınsallah olurumm

ayy ne güzel bende öyle özledmki temzlik yapmayı güle güle kirletin erkanla

2aylık oldu teyzesi
kasımın 14ünde doğmştu
zaman çabk geçiyor vallahi

ay benim hiç bişey yapasım gelmiyo yaa nemrutun eteklerinde bu soğukta bazen yerimden kalkasım bile gelmiyoo :26: ağırlaştımda artıkın eğilmekte falan zorlanmaya başladım sıkışıyo bebek içerde sonra :26: yemeği bile zor yapıyom buzzz gibi mutfakta suya bile el değmiyo ay çocuk olduktan sonra naapcak bu buz gibi evde yaa camlar bile kötü üfürüyo gibi altımız üstümüzde boş güya ara kat sıcak olur diye tuttuyduk :26: bi odayı bilem zor ısıtıyoz ev bulsam çıkcam vallaa kocişte pek yanaşmıyo taşınmaya düşünmüyo hiç bebeği

yok kuzum yarılmasın kafan egeye kıyamam kim bakcak sonra yavrucağaaa kız burda kim çatlak diilki olmayanı bile aramızda bozuluyo needek ortamına göre davranıyoz işte kuzum hepimiz

kız klitoris diye bişii var haberiniz yokmu sizin orayı oynasın bak nasıl sulanıyoo ay utandın derken yaa kız klomende kullanmıycanmı büyütsün onuda kullanda

kız klitoris diye bişii var haberiniz yokmu sizin orayı oynasın bak nasıl sulanıyoo ay utandın derken yaa kız klomende kullanmıycanmı büyütsün onuda kullanda
kuzum var haberım kuruyo yıne pıslık kullanmıcam cnm bı kac ay su hormonlar bana yeter zaten annemın doktoru da dun avm de karsılastık bana bagırdı annende kanser var sen nasıl bu kadar hormon alırsın dedı kanser ollmak mı ıstıosn dedı :18:

Kizlaaaaarrrr havuclu cevizli portakalli kek yaptim
Bide acili ekmekk hadi gelin cayda sobanin ustunde kayniyiii
Beydagli sen bilin biberli ekmek firinda yaptim
Hamir mayaladim

bensiz bogazından nasıl geçer acaba
kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok bakalım eşim işe gitti geç gelicek eve ben gene tek kaldım yetimhanedi bebeler gibi
karnım açıktı gidiyimde piirnç lapamı yapam geliyom siz yaza drn yarında allah nasip ederse dukana başlıcem gitsin b kilolar ya kilo verdikçe bana birşeyler oluyor dgeişik gecelikler iç çamaşırları aldım noliyi bana sevinç olsaydı şimdi sokmuştu lafı
terapi yapamda çagırıyım gacıyı sevinççççççççççççç hımmmmmmmmmmmmm gel ban paşa ne diyor

:44::44::44:ala ala o neki kız biraz açsana merak ettim

bayilazaaaaammmm

giz korolmayasicaa carpisan var carpisamayan var
Ne o seksi gecelikler donlar felan sapuk kari seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…