kuzum var haberımkuruyo yıne pıslık kullanmıcam cnm bı kac ay su hormonlar bana yeter zaten annemın doktoru da dun avm de karsılastık bana bagırdı annende kanser var sen nasıl bu kadar hormon alırsın dedı kanser ollmak mı ıstıosn dedı :18:
hahahhha ilahi begümmm sen beni güldürdün allahta seni güldürsünkuzum var haberımkuruyo yıne pıslık kullanmıcam cnm bı kac ay su hormonlar bana yeter zaten annemın doktoru da dun avm de karsılastık bana bagırdı annende kanser var sen nasıl bu kadar hormon alırsın dedı kanser ollmak mı ıstıosn dedı :18:
İyiyiz paşömm (abla teyze canımmbensiz bogazından nasıl geçer acaba
kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok bakalımeşim işe gitti geç gelicek eve ben gene tek kaldım yetimhanedi bebeler gibi
karnım açıktı gidiyimde piirnç lapamı yapam geliyom siz yaza drn yarında allah nasip ederse dukana başlıcem gitsin b kilolar ya kilo verdikçe bana birşeyler oluyor dgeişik gecelikler iç çamaşırları aldım noliyi bana sevinç olsaydı şimdi sokmuştu lafı
terapi yapamda çagırıyım gacıyı sevinççççççççççççç hımmmmmmmmmmmmm gel ban paşa ne diyor
bayilazaaaaammmm
giz korolmayasicaa carpisan var carpisamayan var
Ne o seksi gecelikler donlar felansapuk kari seni
evet kız haklısın illaki zorlukları olavcak
ama ne olursa olsun dünyanın en güzel şeyi onlar
inşallah sende çocuk olunca biraz olgunlaşırsın
bilirim kız çokta sewerim ellerine sağlık ben kek sewmem zati acılı ekmek yirim amaKizlaaaaarrrr havuclu cevizli portakalli kek yaptim
Bide acili ekmekkhadi gelin cayda sobanin ustunde kayniyiii
Beydagli sen bilin biberli ekmek firinda yaptim
Hamir mayaladim
:60aa annnende kansermi vaar çok geçmiş olsun kuzum yaa inşallah iyidir şimdii ne kanseri pekii? göğüs faslanmı? :26::18: tabi canım düzelsin hormonların çok alma sen en iyisi
kız nasıl kurur insan biraz fazla oynanınca orgazm oluyo seninki nasıl kururkiisöle kıcana eyce oynasın ay kociş yanımda görcek diye ödüm kopuyo yazarken bunları neyse konuyu deeştirek :18:
bayilazaaaaammmm
giz korolmayasicaa carpisan var carpisamayan var
Ne o seksi gecelikler donlar felansapuk kari seni
aa annnende kansermi vaar çok geçmiş olsun kuzum yaa inşallah iyidir şimdii ne kanseri pekii? göğüs faslanmı? :26::18: tabi canım düzelsin hormonların çok alma sen en iyisi
kız nasıl kurur insan biraz fazla oynanınca orgazm oluyo seninki nasıl kururkiisöle kıcana eyce oynasın ay kociş yanımda görcek diye ödüm kopuyo yazarken bunları neyse konuyu deeştirek :18:
32 yaşındayım bebem benhahahhha ilahi begümmm sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
İyiyiz paşömm (abla teyze canımm) biz var yine yalnız kalasın
dukan diyeti baya işe yarıyor diyolar hasi hayırsı ablam sen yaparsın istikrarlı kadınsın taşı sıksan suyu çıkar o derece
öz güven ablaaaaa öz güven Allah o özünüde güveninide gani gani versinde sende 3üz doğur
ni var giycek tabi ben hamile halimle bilem giyiyom yaoda giysinki hamiş kalsın tabee ben nasıl kaldım saniyiniz vallada o iğneyi vurulduğumun ertesi gece çok seksii kırmızılarımı giydiydim bak tutturmuşuk heh kıskanma sende hep senmi çarpışıciiin
32 yaşındayım bebem benişşallah bebegimiz olur üçüzmü artık zombi gibi gezarim ortalıkta
dimi ya kilo olunca istedigini giyemiyorsn şimdi jkilo gidnce yapamadıkalrını yapıyorsn anlayan anladıpozizyonlara bakalım bir dahaki maşlara hade görem senü
kırmızımı diidn iç çamaşırı varda gecelik yok dur ben bir adette kırmızı alamsapıttım ben eyüce he
ay bu çok iyiymiş yaa oğluşu olanlar baksanıza bi kızlar keşke ana kucağını sipariş verirken görseydim bundanda şimdi bi bunun içinde sipariş verilmezki :26: eczanelerde bulabilirmiyikki acaba bundan yaa :26:
Baby&Me Islak Pamuk Mendil Üçlü Paket (Erkek Bebeklere Özel!) Pipiped Hediyeli - e-bebek.com
tepapi bu işte şimdi sevinç karısı şubatın 16 ablamın kızının dügünü var ozamana kadar hamile kalmayı düşünmüyorm nedeni hem kilo vermek hemde parasal anladın sen onu annemi alııcam evime gilirken memleketten bende ablamda kalıcek işşallah o arada hamile kalırsam yollamayı düşünmüyorm hatunu nasıl annem evdeyken çarpışırsak kız sevinç leobar desenli gecelik istiyom bana göre nerden buluruz acaba bebem eşimde diyor hatun sen kilo veriyon sapıtmaya başladım diyor 6 adet çamaşır aldım kız sanada gönderemmi seksi seksi hamile kalınca biliyorsun pilim bitiyor bebem benim onn için şimdi vr patlasın çal oynasın
aa annnende kansermi vaar çok geçmiş olsun kuzum yaa inşallah iyidir şimdii ne kanseri pekii? göğüs faslanmı? :26::18: tabi canım düzelsin hormonların çok alma sen en iyisi
hahahhha ilahi begümmm sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
İyiyiz paşömm (abla teyze canımm) biz var yine yalnız kalasın
dukan diyeti baya işe yarıyor diyolar hasi hayırsı ablam sen yaparsın istikrarlı kadınsın taşı sıksan suyu çıkar o derece
öz güven ablaaaaa öz güven Allah o özünüde güveninide gani gani versinde sende 3üz doğur
kuzumm gec oldu kusura bakma yonetıcı geldı vırvır da vırvır susmadıııı
gogus kanserı canm cok sukur 2 sene olan rısklı kısmı atlattı 3.seneye grdık
ne bılem kuruyoo alsammı jelden napsam
ben senin yerinde olsam komili alırım canım ben eymenime ondan aldım şampanına kadar katkı maddesi yok ondaisim düşündünmü kız sıpaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?