Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa annnende kansermi vaar çok geçmiş olsun kuzum yaa inşallah iyidir şimdii ne kanseri pekii? göğüs faslanmı? :26::18: tabi canım düzelsin hormonların çok alma sen en iyisi
kız nasıl kurur insan biraz fazla oynanınca orgazm oluyo seninki nasıl kururkii söle kıcana eyce oynasın ay kociş yanımda görcek diye ödüm kopuyo yazarken bunları neyse konuyu deeştirek :18:

hahahhha ilahi begümmm sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
İyiyiz paşömm (abla teyze canımm ) biz var yine yalnız kalasın

dukan diyeti baya işe yarıyor diyolar hasi hayırsı ablam sen yaparsın istikrarlı kadınsın taşı sıksan suyu çıkar o derece

öz güven ablaaaaa öz güven Allah o özünüde güveninide gani gani versinde sende 3üz doğur

bayilazaaaaammmm

giz korolmayasicaa carpisan var carpisamayan var
Ne o seksi gecelikler donlar felan sapuk kari seni

ni var giycek tabi ben hamile halimle bilem giyiyom ya oda giysinki hamiş kalsın tabee ben nasıl kaldım saniyiniz vallada o iğneyi vurulduğumun ertesi gece çok seksii kırmızılarımı giydiydim bak tutturmuşuk heh kıskanma sende hep senmi çarpışıciiin

evet kız haklısın illaki zorlukları olavcak
ama ne olursa olsun dünyanın en güzel şeyi onlar

inşallah sende çocuk olunca biraz olgunlaşırsın

Kizlaaaaarrrr havuclu cevizli portakalli kek yaptim
Bide acili ekmekk hadi gelin cayda sobanin ustunde kayniyiii
Beydagli sen bilin biberli ekmek firinda yaptim
Hamir mayaladim
bilirim kız çokta sewerim ellerine sağlık ben kek sewmem zati acılı ekmek yirim ama

:60

bayilazaaaaammmm

giz korolmayasicaa carpisan var carpisamayan var
Ne o seksi gecelikler donlar felan sapuk kari seni

tepapi bu işte şimdi sevinç karısı şubatın 16 ablamın kızının dügünü var ozamana kadar hamile kalmayı düşünmüyorm nedeni hem kilo vermek hemde parasal anladın sen onu annemi alııcam evime gilirken memleketten bende ablamda kalıcek işşallah o arada hamile kalırsam yollamayı düşünmüyorm hatununasıl annem evdeyken çarpışırsak kız sevinç leobar desenli gecelik istiyom bana göre nerden buluruz acaba bebem eşimde diyor hatun sen kilo veriyon sapıtmaya başladım diyor 6 adet çamaşır aldım kız sanada gönderemmi seksi seksihamile kalınca biliyorsun pilim bitiyor bebem benim onn için şimdi vr patlasın çal oynasın

32 yaşındayım bebem ben işşallah bebegimiz olur üçüzmü artık zombi gibi gezarim ortalıkta

dimi ya kilo olunca istedigini giyemiyorsn şimdi jkilo gidnce yapamadıkalrını yapıyorsn anlayan anladı pozizyonlara bakalım bir dahaki maşlara hade görem senü
kırmızımı diidn iç çamaşırı varda gecelik yok dur ben bir adette kırmızı alam sapıttım ben eyüce he

vay canına gelsin pozisyonlar gitsin pozisyonlar

ben senin yerinde olsam komili alırım canım ben eymenime ondan aldım şampanına kadar katkı maddesi yok onda isim düşündünmü kız sıpaya

kız noolcak bende memlekete gittiğimde baktıkkı ozaman büyümüş yumoş iğnede olunca orda ertesi gece anamın evinde kaldıydım valla hamile yakalanma korkusuylan daha bi şey oliyii demekki ay neyse kociş bilgisayarı istiyi yazdıklarımı görmeden çıkiim burdan zaten sonra gece görüşürük artıkın gidiimde yimeemi yapiim
menümde
soslu spagettiynen
fırında pattis soğanlı sarmısaklı biber salçalı baharatlı somon balığı yapiciiim artık her hafta sonu balık yapyom oğluşuma yarasın diye
bide salata yapsam yeter çorbada yapmayıveriyim bugün

kuzumm gec oldu kusura bakma yonetıcı geldı vırvır da vırvır susmadıııı
gogus kanserı canm cok sukur 2 sene olan rısklı kısmı atlattı 3.seneye grdık
ne bılem kuruyoo alsammı jelden napsam

ne guluon alla alla dogru dıom

hıı aal istersen canım canın yanar tabi öyle kuru kuru istemezsin sende iştahın kaçar yoksam :26: neyse ben kaçar kociş bilgisayarı istiyo hoşçakalıın

ben senin yerinde olsam komili alırım canım ben eymenime ondan aldım şampanına kadar katkı maddesi yok onda isim düşündünmü kız sıpaya

kuzum ıslak mendil olarak uni babynin yeni doğan bebek ıslak havlusunu aldım ben deterjansız alkolsüz falan onlar ama ıslak mendile geçmeden önce genede pamuk ve suyla temizliycem noolur noolmaz bu pamuklar iyiymiş bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…