Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ablam nasılsn ıyımsn
:2::2:halen gribim kız brnm çekip dryorm vallahi selpaktan tuvalet kagıdına terfi ettim okadar olurdemin pirinç lapamı yedim ıyyyyyyy allaha şükür bgün 3 gün lapada işşallah yarında dkana başlıcem ana lapayı yiyene kadar mişllşet nere gitti be
kuzum ıslak mendil olarak uni babynin yeni doğan bebek ıslak havlusunu aldım ben deterjansız alkolsüz falan onlar ama ıslak mendile geçmeden önce genede pamuk ve suyla temizliycem noolur noolmaz bu pamuklar iyiymiş bak

olr canım senin kafan neye yatarsa on al

Ohh masallah sana kac kılo oldn ablam

Allah seni ne yapmasin vur patlasin cal oynasin haaa sapuk kari enisteyi mahfediyon desene bu aralar
Ustelik benim seksi ic camasirim var her renk kisa sureli ustumde kalsada bu ise ozel
sevinç acılı ekmağimi dıkınıyon kızzz

heee dikindim

Huhuuu napıyosunuz kızlarrr ?? yogun bi gündü görümcem geldi dip köşe temizlik başladı ne kadar bişey yaptırmasalarda belim fena ağrıyo valla insan oturamıyo illaki kalkıp bakınıyısun, halada devam etmekteyiz ben biraz dinlenirken size bakayım dedim... İyidinizdir inş... Sanırım bundan sonra çok sık giremem bi süre, yarın inş son hazırlıklarıma bakıp kuaföre filan gidicem ... Aptal ben 2 hafta önce ağdaya gitmiştim şimdi ağdaya gelemiycek kadar çıktı napcam ben şimdi

Sen yinede agda yaptirrr simdiki agdalar kisa olsada aliyor jiletleyipte basina bela etme
Soyle bir borulce bulamadik ellerinize saglik sen yapma bisi

Duman sormuyom artik
Tembel gari 9, 5 10 aylik
Dogurursun artik

ay ilahiii kız normal olsa belkim o şansı olurduda salıya alcaklar ameliyatla nasılsaa diye diye gününden erken doğurtcaktınız kızı zaten nerdeyse anaam ben son haftalarda gelmem bu gidişle buraya dumanda gidiyi sıra bana geliyi dalga geçtiymemiş olurum bende kendimlen :18: ay şimdi gösterdiler haberde siirtte biri 7 aylık sancısı tutmuş yolları 5 saatte açıpta anca gidebilmiş dozerle ambulans doğurmuş heralde kadın ama bebiş solunum sorunu çekmiş bi müddet sonrada ölmüş ay kıyamam yaa çok etkilendim bebeğin yüzünüde gösterdiler karaydı bayaa niyeyse kedi gibi miyavlıyo gibiydi sonrada ölmüş heralde :18: ay çok kötü oldum ben yaa anam ya benimkide erken gelmeye kalkarsaaa... :18::18:

Ayyyyy aklina getirme yaaaa oyle kotu seylerii
Allah korusun insallah :18::18::18:

bogazimmmmmmmmmm :2::2: :2: bu sobali ew yuzunden hasta oluyommm
Soguktan sicaga sicaktan soguga

Basak gara bocuk napiyorrr
Dayisiylan resmini cekte gorek
Hec foto koymuyon nazar ederik diye korkuyonmu
Cirkin kara bocuke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…