Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazemirle bengisuda geçmişe daldı:26:

bende çıkıyorum o zaman hıhhh iyi geceler kızlar öporum sizi

ıphone bi bulaşan bidaha başka tele dönemezz

benimkide çok yavaş yaaaa valla ne cevap sayfası açılıyo ne diğer sayfalar 2 saat tınn tınnn

bende seni öporummmmmm

ben biraz faceye takılayım bari sinir oldum kk nin yavaşlığına

nasıl 1 kişi üye? o kadar tıklanmaya sistemmi dayanır

1000 demek istedi heralde

nazemirle bengisuda geçmişe daldı:26:

bende çıkıyorum o zaman hıhhh iyi geceler kızlar öporum sizi

yok canım geçmişi okuyoırum ama her sayfada son sayfayada bakıyorum ama net yavaş birAZ FACEYE TAKILCAM iyi geceler

benım yapımm ole abla utangacımda bde ne bıleyım erkeklık hormonum calısıo ya ondamı bılmıom ama soz verdm kndıme haftada 1 2 yapcam

neey artık yapcam dediğin sadecene hafta 1-2 miii kız 15 günde bi yapıyon sonrada hamile kalamadım diye zırlıyon tabi kalaman öyle en fazla 3 gün arayla olması lazım 2 günde bi en ideali yumurtlama dönemlerinde özelliklede öyle yap 12.gününden sonra başla çalışmalara özelliklede adetine 1 hafta kalaya kadarda tam gaz çalışın gün aşırı soğanda yapıyon bakarsın yumoşlar büyürde tutturursunuz kız

anaa herife baak uyumanadamı karışıyooo sanki tüm gece beşiği o sallıyo tabi anca her fırsat bulabildiğinde uyuycaan sürekli onlar bakmadıkları için bilmiyolar tabi hıh verme sende laptopu kız fırsatın varken al elinden sen gir oda masa üstünden girsin hıh

neeey diğeride süpermii one kız öyle lastik çizmeler gibi duruyo dışııı bide ikisi 1000 küsürmüü kız okadar para veilirmi 2 ayakkabıyaa valla topuklu bordo olan güzel bayaa çok seksii duruyoo

dumanı cok tsk edıyorum :) kızlar ıyı geceler demeden yatmıyım dedım hwpınızı opuyorum sohbetınıze katılamadım.aslında sıcek cok sey vardı da yarın yazarım xd

neeey diğeride süpermii one kız öyle lastik çizmeler gibi duruyo dışııı bide ikisi 1000 küsürmüü kız okadar para veilirmi 2 ayakkabıyaa valla topuklu bordo olan güzel bayaa çok seksii duruyoo

Zaten o plastik gbi 700kusur dier 210tl ozaman oMwu alm hem yaznda gyerim

ay evet bende görünce çok kötü oldum korktumda bayaa bi :18::18: ya bizimde öyle olursa diyee yarın 30. haftama giriyom 8aylık oluyom gelse yaşama şansıda az olcak riskli bi ay yaani :26::18: ay neyse getirmeyim öyle şeyleri aklıma inşallah çankırıya gittiğimde 37den sonra gelicek yavrum inşallaaah çok akıllı uslu benim oğlum teyzeleri sözde dinler heraldee

ay ilahi kız alemsin demek laf attın gelene geçene hee kız o bendede var dediler ama hiçte öyle erkek gibim diilim aksine kadın gibi kadınız yeri geldiğinde çokta seksiyiiiz ay bende hiç sevmem öyle ter kokusuydu vs.di aynen alanyadayken kocişim işten gelmeden yimeemi hazırlayıp duşumu alıyodum süslenip püslenip kocişimi bekliyodum hep tabi kışın soğukta öyle olamaıyo ama ben zaten hiç ter falan kokmam roll-on kullanırız biz hep yemek yaptıktan sonra bile rahatsız olur üstümü değişirim ben hemen kocişimde çok dikkat eder neyseki temizliğine işten gelir dooğru duşaa

Son düzenleme:

kız hormon hapı dediğin doğum kontrol hapımıydı bende kullandıydım diane 35 doktor evlenipte çocuk isteyene kadar kullan dediydi bende evlenmeden 2 ay önce bıraktıydım evet tüyleme yapıyo ne yazıkki yazın tüyler hele 2 hafta bi çıkıyodu nerdeyse kışın ayda bi yeterli oluyo neyseki alınması kız rahimmi kısalıyomuş bizde yaa bak onu bilmiyodum bende şimdilik öyle bi sorun olmad herşeyim normal gitti kısalırmıki bu saatten sonra rahim boyu :26:

MERHABA BEN YENİ KATILDIM
oğlum 4,5yaşında kardeş istiyor bende çok
istiyorum ama kilomu bahane edip
zayıflamamı istiyor ayrıca yaşım33çokmu geç kaldım uğraşıyorum ama en fazla1,2 kilo veriyorum.80 kiloyum
oğlum çok yanlız asabileşti yokmu benim gibi olan arkadaşlar uyku girmiyor gözüme

canım neden geç olsun gençsin daha bizim akraba 40ında doğum yaptı üstelik boyu kadar kızı vardı iki tane kazayla oldu ama olsun 35e kadar normal canım doğum sonrası riskli grubuna giriyo sayılır bencede yap bi tane bende tek çocuğum hep istemişimdir bi kardeşimin olmasını :26: kilo verme konusunuda bizim paşaya danış o bebiş yapmak için azmetti verdi bayaa sıra yapmasına geldi onunda çokta takma 80i kafaya öyle aşırı bi kilonda yokmuş istesen biraz daha verebilirsin ama rahatlıkla bi diyetisyene git rahatsızsan kilolarından canım en iyisini onlar biliyo

dün gece ben giremediydim bu gecede sev bebek gelmedi gene kaynatamadık yaa :26::26: gerçi bugün kocişi çalışmıyodu heralde ondan gelemedi eyi eyi birazda karısıylan ilgilensin tabi adam

bıtanemm senden allah razı olsun amma guldurdun benı
dedıklerını de dıkkate alcam soz
bu arada benmde erkeklık hormonum daha cok calısıyo

ıphone bi bulaşan bidaha başka tele dönemezz

benimkide çok yavaş yaaaa valla ne cevap sayfası açılıyo ne diğer sayfalar 2 saat tınn tınnn

bende seni öporummmmmm

valla oyle cnm ben de 4 s vardı esım 5 alms 1 ay once dogum gunu hedıyesı napım gerı cewıremem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…