ıphone bi bulaşan bidaha başka tele dönemezz
benimkide çok yavaş yaaaa valla ne cevap sayfası açılıyo ne diğer sayfalar 2 saat tınn tınnn
bende seni öporummmmmm
nasıl 1 kişi üye? o kadar tıklanmaya sistemmi dayanır
nazemirle bengisuda geçmişe daldı:26:
bende çıkıyorum o zaman hıhhhiyi geceler kızlar öporum sizi
benım yapımm ole abla utangacımda bde ne bıleyım erkeklık hormonum calısıo ya ondamı bılmıom ama soz verdm kndıme haftada 1 2 yapcam
demek başak aklına geldi nedense
sağol bebeğim bakaılm senin kız naısl olcak
çok eğlenceli bi sohbeti kaçırdığımın farkına vardım
kocama çok sinirlendim, geldi laptopu elimden aldı, kendisi zaten masaüstü den giriyor bide benm kini elimden alıyor
çocuk uyurken biraz eğleneyim diyorum ama ne yapsam gözüne batıyor
çocuktan fırst buldukça gündüzleri uyumaya çalışıyordum, devamlı uyuyorsun diye suçluyordu
erkek milleti bööle i,şte
beloşş bu aşşağıdaki şeyden benden yapamadım gitti herkes yaptı
1000
kızlar himenn birşey sorcam ayakkabı alam ikisinide çok begendima ma kisinide alırsam 1000küsür para vercem oadar veremm sizce ahngisin almaylıyım topukluya aşık oldum ama diğerdie süperEki Görüntüle 603853 Eki Görüntüle 603854
nazemirle bengisuda geçmişe daldı:26:
bende çıkıyorum o zaman hıhhhiyi geceler kızlar öporum sizi
neeey diğeride süpermii one kız öyle lastik çizmeler gibi duruyo dışıııbide ikisi 1000 küsürmüü kız okadar para veilirmi 2 ayakkabıyaa valla topuklu bordo olan güzel bayaa çok seksii duruyoo
ağdaya gelmez yaa yeni çıkıyo çok zor offf boşa gitti onca emek mecbur jilet
ayy yazık kötü olmuşAllah kimseye böyle bi acı yaşatmasın...
valla maşalalh kız geldiğinden beri oturmuyo,ben rahatsız oluyorum oturmaktan ama napim belim çok ağrıdı dayanamadım gelsim size
kim mağdur etti bu kızı
doğum günün kutlu olsun canımmmm
amma konuşmuşşsunuzben tamamını okuyana kadar kimse kalmaz..sonra dönerim artık geçmişe napimmm..selamm kızlaaaaarrrr
VALLAHİ BEN ÖLE SEVMEM O NEYMİŞ OLUCEK BİTİCEK ŞAKA BİR YANA İNSAN TEMİZ OLMALI KARŞIDAKİ İNSAN NEFRET ETMESİN BİİZM BİR TANIDIK ANALTIRDI AADAMIN KARISI KİLOLUMUŞEŞİM HEP DERMİŞ YAZIN HİÇ ÇEKİLMİYORSN HEP TER KOYYORSN HEMDE AGZIN KOKYOR DREMİŞ KİMSENİN KİMSEYE KOKMASI GEREKMEZ KOLTK ALTI DEODARANTINI BİLE SÜRERÜM BEN HEÇ SEVMEM KOKL KOKL OLMAYI ÇÜNKÜ HERİGFİN NERELERE DOKNACAGI BELLİ OLMAZ ARKADAŞLARIM BANA GÜLÜYOR AMAN ÖYLE İŞMİ OL DİYE DEDİMKİ B YAŞADIGIMI ANLATTIM ANAM DEDİLER İNSAN ÖNCE KENDİNİ TEMİZ TTCEKKİ KARŞIDAKİDE SAYGI DUYSUN
CANIM ÖNCELİKLE BİRİNCİ KURAL İSTEMSENDE YAPICEM
KOCAYI BIKTIRMICEN
AMAN DİYİM İLŞKİYE GİRMEMEZLİK YAPMA YOKSA BAŞKASINA GİDER
KOCAYA NMARA YAPMA VALLAHİ ANLAR
HERŞEYİ OLUCAGINA BIRAK SANA BİRŞEY ANLATIYIMDA DİNLE ANLATMIŞIMDIR BELKİM DOKTORA GİTTİM BEBEK TEDAVISINDEYİM DOKTOR BANA TESTLER YAPTI KORKMDAN ABLAMIDA GÖTÜRDÜM ADAM SRATIMA BAKTI DEDİKİ PAŞACIM ERKEKLİK HORMONN YÜKSEK BİRAZ PKO VAR ONDAN GEBE KALAMIYSUN DEDİ ADAMIN SURATINA DEMİŞİMKİ NE YANİ DOKTOR BEY BEN ŞİMDİ ERKEKMİ OLUYORM ADAMA YERLERDE ASİTANIYLAİLAç verdi bana hormon ilaçı 3 ay kullanıcan bunu dedi neyse kllanıcam ablamla çıktım aczeneye gittim eşimi aradım telefondan maksat ilaç pahalı kredi kartımı paramı veriyim aramızdaki geçen diyolok
ben -canım doktordan çıktık ablamla sana bir iyi bir kötü haberim var hangisini veriyim
eşim -kötüsünü ver önce
ben -ben erkekmişim hormonlar tavan etmiş
eşim -neyyy
ben-iyi haberi söylüyümmü
eşim -söyle
ben - ilaçlarla düzelebilrmiş yani erkek degilimde dogurganşlıgım vs varmış
eşim - anacım okadar senedir ben erkeklemi yatıyormuşm amanın
ben - tabi gülmekten karnıma agrılar girdi yerlerdeyim
eve geldim konştk ilaçla olur pko vs dışarı çıktık eşimle maksat onu korkutmak
ben anacım kadına bak be bacaklara
eşim-
ama haksızmıyım aga ya yavrya bak kim bilir neler vardır bunda
eşim -
ben anam sende kadından analmıyrsun he dr ismini soruym of anam analar neler doguruyor
eşim
sonra laf geldi eşimden aynen laf ş
paşam sen kafayımı yedin anacım kadınlaramı sulanıyosun
ben -manyakmısın ne yapıcan diye merak ettim delü kadına slansam senle neden çarpışıyım nasıldı ama korktn degilmi
eşim - vaşllahi çok korktum :18::18:çockalrımın babaıs olrsn daha ne ben dogrm sen bakarsın işte o kaaaa
hayat çok kısa hiç birşeyi takmaya deymiyor beydaglı ne zaman bebege vesile olcen
kız ben gülücem kesin saat 12 iş başında olalım hepimiz
he erkegim ben3 çocugum erkeklik hormonuyla dogrdum canımd elümüsün nesün ilacı 3 ay kllandım 30 adetti içinde her ay 10 tane ilaç hormon hapı pahalı ama:18::18:doktora sordum ne yanı ben erkekmıyim diye oda ne alaka hormonlarla alakalı dedi herkezde var dedi asistanı bebek gibi kadın demezmi benimki seninkinde yüksek kıllanma aşırı kilo pkodan olrmuş bebem düşüklere sebep rahim agzı yeretsiziligi olurmş pkoda rahim boyu hemen kısalabiliyor dogum olabiliyormş hamile kalınca şeker hapı veriyorlar doktorla hormonlar kendine gelsin diye doktor bana rahim dikişin çok güzel olabilir ama dedei pko yüzünden kısalmışta olabilir dedi canım onn iin pkolular dikkat edicek rahim boyuna sogan kürü kllanın hemen cik hamile kalıyorsunuz ben kilo verdim epey işşallah hormonlarım düzelmiştir
:18::18::18:
Zaten o plastik gbi 700kusur dier 210tlozaman oMwu alm hem yaznda gyerim
MERHABA BEN YENİ KATILDIM
oğlum 4,5yaşında kardeş istiyor bende çok
istiyorum ama kilomu bahane edip
zayıflamamı istiyor ayrıca yaşım33çokmu geç kaldım uğraşıyorum ama en fazla1,2 kilo veriyorum.80 kiloyum
oğlum çok yanlız asabileşti yokmu benim gibi olan arkadaşlar uyku girmiyor gözüme
VALLAHİ BEN ÖLE SEVMEM O NEYMİŞ OLUCEK BİTİCEK ŞAKA BİR YANA İNSAN TEMİZ OLMALI KARŞIDAKİ İNSAN NEFRET ETMESİN BİİZM BİR TANIDIK ANALTIRDI AADAMIN KARISI KİLOLUMUŞEŞİM HEP DERMİŞ YAZIN HİÇ ÇEKİLMİYORSN HEP TER KOYYORSN HEMDE AGZIN KOKYOR DREMİŞ KİMSENİN KİMSEYE KOKMASI GEREKMEZ KOLTK ALTI DEODARANTINI BİLE SÜRERÜM BEN HEÇ SEVMEM KOKL KOKL OLMAYI ÇÜNKÜ HERİGFİN NERELERE DOKNACAGI BELLİ OLMAZ ARKADAŞLARIM BANA GÜLÜYOR AMAN ÖYLE İŞMİ OL DİYE DEDİMKİ B YAŞADIGIMI ANLATTIM ANAM DEDİLER İNSAN ÖNCE KENDİNİ TEMİZ TTCEKKİ KARŞIDAKİDE SAYGI DUYSUN
CANIM ÖNCELİKLE BİRİNCİ KURAL İSTEMSENDE YAPICEM
KOCAYI BIKTIRMICEN
AMAN DİYİM İLŞKİYE GİRMEMEZLİK YAPMA YOKSA BAŞKASINA GİDER
KOCAYA NMARA YAPMA VALLAHİ ANLAR
HERŞEYİ OLUCAGINA BIRAK SANA BİRŞEY ANLATIYIMDA DİNLE ANLATMIŞIMDIR BELKİM DOKTORA GİTTİM BEBEK TEDAVISINDEYİM DOKTOR BANA TESTLER YAPTI KORKMDAN ABLAMIDA GÖTÜRDÜM ADAM SRATIMA BAKTI DEDİKİ PAŞACIM ERKEKLİK HORMONN YÜKSEK BİRAZ PKO VAR ONDAN GEBE KALAMIYSUN DEDİ ADAMIN SURATINA DEMİŞİMKİ NE YANİ DOKTOR BEY BEN ŞİMDİ ERKEKMİ OLUYORM ADAMA YERLERDE ASİTANIYLAİLAç verdi bana hormon ilaçı 3 ay kullanıcan bunu dedi neyse kllanıcam ablamla çıktım aczeneye gittim eşimi aradım telefondan maksat ilaç pahalı kredi kartımı paramı veriyim aramızdaki geçen diyolok
ben -canım doktordan çıktık ablamla sana bir iyi bir kötü haberim var hangisini veriyim
eşim -kötüsünü ver önce
ben -ben erkekmişim hormonlar tavan etmiş
eşim -neyyy
ben-iyi haberi söylüyümmü
eşim -söyle
ben - ilaçlarla düzelebilrmiş yani erkek degilimde dogurganşlıgım vs varmış
eşim - anacım okadar senedir ben erkeklemi yatıyormuşm amanın
ben - tabi gülmekten karnıma agrılar girdi yerlerdeyim
eve geldim konştk ilaçla olur pko vs dışarı çıktık eşimle maksat onu korkutmak
ben anacım kadına bak be bacaklara
eşim-
ama haksızmıyım aga ya yavrya bak kim bilir neler vardır bunda
eşim -
ben anam sende kadından analmıyrsun he dr ismini soruym of anam analar neler doguruyor
eşim
sonra laf geldi eşimden aynen laf ş
paşam sen kafayımı yedin anacım kadınlaramı sulanıyosun
ben -manyakmısın ne yapıcan diye merak ettim delü kadına slansam senle neden çarpışıyım nasıldı ama korktn degilmi
eşim - vaşllahi çok korktum :18::18:çockalrımın babaıs olrsn daha ne ben dogrm sen bakarsın işte o kaaaa
hayat çok kısa hiç birşeyi takmaya deymiyor beydaglı ne zaman bebege vesile olcen
kız ben gülücem kesin saat 12 iş başında olalım hepimiz
ıphone bi bulaşan bidaha başka tele dönemezz
benimkide çok yavaş yaaaa valla ne cevap sayfası açılıyo ne diğer sayfalar 2 saat tınn tınnn
bende seni öporummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?