Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlay nediy bu marka ve ıphone takıntısı ayol dünyanın parası o ıphone'lar yazık vallaa ben kıyamam bi tele okadar para vermeye :26:

adam almıs 5 getrms gerımı cewırım anam suprız yapms ama altın alsa bole sewınmezdm bı suru altınım var zaten bbegm olursa onları bozdrcm
cok sewındım ama baska hedıyede alcakk 28 ocaga cok var daha

tamam sozzzzzzz kuzucumm ayy ınsallah bu ay kendım adet olurum ya dunyalar benım olur heee 4 5 ayda bır adet olmak ıstemıom bıde ıalcda ıcmek ıstemıom ınsallah allahım mecbur bırakmaz su pıs hormonlu adet ılaclarına:2::2:

gunaydın canlarım hayırlı haftalar olsunn ınsallahhh
allahım nolur bnde bu hafta sonu adet olayımmm kendılıgımdenn

PAŞAM: abla öldüm gül gül yazdıkalrına yaa allah iyiliğini versin

BEGÜM: kızzzzzzzzzz bende çok bakarım kızlara saça başa totoya Benimdemi erkeklik hormonlarım azdı

PAŞAM: abla öldüm gül gül yazdıkalrına yaa allah iyiliğini versin

BEGÜM: kızzzzzzzzzz bende çok bakarım kızlara saça başa totoya Benimdemi erkeklik hormonlarım azdı
oyle bıse degıl canım bu bakmakla olmuyo erkeklık hormonun calısıyo adetlerın duzensız oluyo tuylerın daha cabuk cıkıyoo kılo alman musaıt oluyoo dalga gecıoruz da aslında cok cıddı mevzu benım cınsel ısteksızlıgımde bu yuzden..

bayağı eğlanceliydi...

hepsi böyle değilde senin bu kocana ne oluyor böyle,topik olarak gelekte hırpalıyıp tartaklıyakmı...maske takarık bizi tanımaz smiley maskeler..
bencede gidip agzini burnunu kiralim
uykucularrrrrr sızııııııı hala uyaamam olmadıııı butun gece carpıstınzzz zaarr

walla 9:30 da kalktim ben

bencede gidip agzini burnunu kiralim

walla 9:30 da kalktim ben
bnde 7 de kalktmm kahvaltı hazrladm erkan yedı gıttı
evı supurdum kek yaptım vısnelı cıkolatalı
taze fasulye yaptım patateslı pısıyo
yanına makarna yapcam corbada tarhana yaptm
havuc salatası yapcam okadar
saat 4 e kadar gelır erkan yer gıder

Ohhh ellerine saglik kuzum
Ben bise yapmadim henuz
Kalktim yataklari kaldirdim
Kahvalti yaptik oglumla
Az sonra okula gider
Ustumde kirginlik var bugun
Dinleneyim diyorum yoksa beter olurum
Menu olarak
Karniyarik
Pirinc pilavi
Mercimek corbasi yapayim diyom

karnıyarıkk cokk severım ablam ama kızartmayı sewmıom sıcrıyoo dınlen bugun sende

bu başlığa nerden geldim bilmiyorum ama iş yerinde okurken saatler geçmiş :) işleride aksattık iyi mi :)

bende Allah izin verirse çocuk sahibi olmak istiyorum.bu ay çalışmalara başlıyoruz suan adetim yumurtlama zamanı hesabı yapıyorum yaklaşık 26-30 ocak arası gibi duruyor ama olmazsa tutmazsa diye de korkuyorum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…