kızlay nediy bu marka ve ıphone takıntısı ayol dünyanın parası o ıphone'lar yazık vallaa ben kıyamam bi tele okadar para vermeye :26:
neey artık yapcam dediğin sadecene hafta 1-2 miiikız 15 günde bi yapıyon sonrada hamile kalamadım diye zırlıyon tabi kalaman öyle en fazla 3 gün arayla olması lazım 2 günde bi en ideali yumurtlama dönemlerinde özelliklede öyle yap 12.gününden sonra başla çalışmalara özelliklede adetine 1 hafta kalaya kadarda tam gaz çalışın gün aşırı soğanda yapıyon bakarsın yumoşlar büyürde tutturursunuz kız
oyle bıse degıl canım bu bakmakla olmuyo erkeklık hormonun calısıyo adetlerın duzensız oluyo tuylerın daha cabuk cıkıyoo kılo alman musaıt oluyoo dalga gecıoruz da aslında cok cıddı mevzu benım cınsel ısteksızlıgımde bu yuzden..PAŞAM: abla öldüm gül gül yazdıkalrına yaa allah iyiliğini versin
BEGÜM: kızzzzzzzzzz bende çok bakarım kızlara saça başa totoyaBenimdemi erkeklik hormonlarım azdı
bayağı eğlanceliydi...
hepsi böyle değilde senin bu kocana ne oluyor böyle,topik olarak gelekte hırpalıyıp tartaklıyakmı...maske takarık bizi tanımaz smiley maskeler..
uykucularrrrrr sızııııııı hala uyaamam olmadıııı butun gece carpıstınzzz zaarr
bnde 7 de kalktmm kahvaltı hazrladm erkan yedı gıttıbencede gidip agzini burnunu kiralim
walla 9:30 da kalktim ben
bnde 7 de kalktmm kahvaltı hazrladm erkan yedı gıttı
evı supurdum kek yaptım vısnelı cıkolatalı
taze fasulye yaptım patateslı pısıyo
yanına makarna yapcam corbada tarhana yaptm
havuc salatası yapcam okadar
saat 4 e kadar gelır erkan yer gıder
Ohhh ellerine saglik kuzum
Ben bise yapmadim henuz
Kalktim yataklari kaldirdim
Kahvalti yaptik oglumla
Az sonra okula gider
Ustumde kirginlik var bugun
Dinleneyim diyorum yoksa beter olurum
Menu olarak
Karniyarik
Pirinc pilavi
Mercimek corbasi yapayim diyom
yok abla ılerlemesın dınlen bugun bnceeBegoo bugun temizlik yapmiim dimi kirginlik var daha beter olurum diye korkuyom
yok abla ılerlemesın dınlen bugun bncee
cok mantıklı akıllı hatun snııHee cnm valla gecen defa ne cektim :2:
Bu arada karniyariklik patlicani
Yazin firinda kozleyip deepfreeze atiyom
Cok hafif oluyor kizartma olmadigi icin
bnde mugeyı ızlııomOglani gonderdim okula oturuyom tv izliyom
Bende mutfagimi izliyom kanald
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?