Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

banada dua et kuzum

inşaallah canım
abla napıon benle nıye konusmuon

kız ben netin başında değildim sobayla uğraşıyordum kuzum yoksa niye konuşmayım aşkolsun

ama şimdi kalkıyorum çünkü benim kocişde geliyormuş

slm kızlar.. benı tanıyanlar tanıyor zaten.. uzun zamandır gıremedım.. size kendımle ılgılı son blgılerı vermek ıstedım.. cunku hanı olurya bırılerıne ısık tutarım.. ozel bır hastanede 6 ay kadar tedavı gordum. rahım fılmlerım cekıldı normal denıldı.. hormonlarda sorun cıktı ama duzeltılmıştı.. klomen tedavılerı gordum catlatma ığnelerı vuruldum en son asılama yaptırdım ama olmadı.. sonra Memorıal hastanesını cok tavsıye ettıklerı ıcın oraya gıttım.. sadece tek bır muayenede anlasıldıkı tuplerım acık değil. sol tupumde sıvı bırıkımı olmuş sağ tupumdede yapısıklıklar mevcut. ayrıca yasım 30 olmasına rağmen yumurtalık yasım 35ın uzerınde cıktı.. önümüzdekı ay göbekten gırılerek yapılan laparaskopi amelıyatını olacağım kısmetse.. ve muhtemelen sol tupum alınacak. ancak doktor sağ tup acılırsa kendılığımden hamıle kalma ıhtımalım olabılceğini.. ancak 6 ay ıcınde tup bebek dusunmemızı soyledı.. cunku yumurtalar her gecen ay dahada azalıyormuş ve hemen bıtmez ama en kısa zamanda tup bebek yapılsa ıyı olur dedıler.. sunca ay nasıl anlamadılar bunları hıç anlamıyorum.. haaa bırde rahmım mı tersmış neymış.. bosu bosuna her ay umıtle bekledım durdum.. eğer tedavınıze rağmen bır sonuc alamıyorsanız hastanenızı doktorunuzu değiştirin derım.. doktor var doktor var işe.. sanırım ne kadar ekmek okadar köfte:)) uzun zamandır gırmedım aranızda hamışler olmuştur mutlaka tanımasamda kendılerını ebrık edıyorum.. yınede bana hep ıkızlerın annesı dıye takılan arkadfaslarım sunu soylıyeyım sıze: doktor kendılığımden hamıle kalmazsam da tup bebek olursa ıkı tane koyarız dedı.. normalde 35 yas altına bır tane koyuyorlarmış ama benım ozel durumum var yumurtalarla.. hadı soylemeye devam edın belkı allah verede gercekten ıkızlerın annesı olurum.. cok ösledım sızı.. tekrar gorusmek uzere kızlar allaha emanet olun:))))

Kuzummmm ben seni iyi taniyanlardanim
Seni cok ozledim faceden takip ettim ama
Uzak kalmak istemissindir diye rahatsiz etmedim
Cokkk ama coook gecmis olsun ben oyle doktorlara
Hakkimi helal etmiyorum. Rabbim cok buyuk uzulme tamammi
Bir kapi kapanirsa daha buyugu acilir ve herzaman beterin beteri vardir
Bugunumuze sukur rabbim senide daha fazla bekletmesin
ikizlerin anasi olasin insallahhhhhh

Son düzenleme:
Dumann telinde net war dimi :18: ayyyyy cok heyecanliyim
Pihtidasim boncikum hayirli haberleri bir an once alsak eyi

cnm geçmiş olsun, merak ettim hangi test sonucuna göre yumurtanın az olduğunu söylediler? amh testimi? kaç çıktı sonuç? benim de yumurta rezervim 40 yaşındaki bi bayanınki kadarmış... 27 yaşındayım... ama doğal yoldan hamile kaldım, tek başına yumurta sayısı yeterli bi neden diil onu bil.. ama senin tüplerde de sıkıntı varmış, o zaman dr un dediği gibi tüp bebek yapman en hayırlısı olur senin için..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım...

adam almıs 5 getrms gerımı cewırım anam suprız yapms ama altın alsa bole sewınmezdm bı suru altınım var zaten bbegm olursa onları bozdrcm
cok sewındım ama baska hedıyede alcakk 28 ocaga cok var daha

hıı iyi bari ozaman ne güzel düşünmüşde almış kız altınları niye bozduruyonkinee ne güzel valla senin altınlar yanına kalmış bizim çoğu bırca gitti 2 bileziğim setim vs kaldı kala kala en son kız daha bide başka hediyedemi gelcek oh iyisin vallaaa benim doğum günüm bizimkilerin tam iş yoğunluğu olduğu zamana denk geldiydi bide hamiştim unuttu diye ağladıydım bayaa

rabbim heranında yardımcın olsun..inşallah herşey çok güzel gider..hayatında yaşayacağın en güzel anı yaşamana az kaldı..darısı hepimizin başına..dualarımız seninle..sende çok seviliyosun..

ne doktorlar var ya..onlardan dolayı çoğu insan neler yaşıyo..her ne olursa olsun Allah nasıl dilerse öyle olur..ikiz annesi olmaman için hiç bir sebep yok..:) dualarımız seninle..sen Rabbimize sığın duanı et tedavini ol gerisi takdiri ilahi..

kıyamam kuzum sanaaaaa

naapıyonuz hatunlaaar yimee yiyince kociş işe gitti biraz daha varmış işi bende bi nete takılayım dedim siz naapıyonuz nasılsınız

amin canım darısı hepinizin başına inşallahhh... çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…