banada dua et kuzumcanımsın biliyorum ne kadar sevindiğini, yaşadıklarımızı çok iyi biliyoruz...İnşallah senin içinde bu günleri yaşarız...
heyecanlanma kızz benide heyecanlandırıcan:26: aminn diyorum cnm, bende dua edicem herkes için seninde 2.bebişin gelsin hemencik diye
banada dua et kuzum
allah bın kere razı olsuun kuzucuummmmm:124:edicem tabi delihastaneye gidene kadar isim isim ederim, ondan sonra gidişata göre toptan alırım belki:)
inşaallah canımcanımsın biliyorum ne kadar sevindiğini, yaşadıklarımızı çok iyi biliyoruz...İnşallah senin içinde bu günleri yaşarız...
heyecanlanma kızz benide heyecanlandırıcan:26: aminn diyorum cnm, bende dua edicem herkes için seninde 2.bebişin gelsin hemencik diye
abla napıon benle nıye konusmuon
tamam ablacım sımdıden afıyet olsnnninşaallah canım
kız ben netin başında değildim sobayla uğraşıyordum kuzum yoksa niye konuşmayım aşkolsun
ama şimdi kalkıyorum çünkü benim kocişde geliyormuş
Saol cnmhaklısın hemşommm
ellerine sağlık menün süpermiş,bende analı kuzulu var
anali kuzuluyu bende istiyoooom kim yapti
canımsın biliyorum ne kadar sevindiğini, yaşadıklarımızı çok iyi biliyoruz...İnşallah senin içinde bu günleri yaşarız...
saol Allah razi olsun hayatim
slm kızlar.. benı tanıyanlar tanıyor zaten.. uzun zamandır gıremedım.. size kendımle ılgılı son blgılerı vermek ıstedım.. cunku hanı olurya bırılerıne ısık tutarım.. ozel bır hastanede 6 ay kadar tedavı gordum. rahım fılmlerım cekıldı normal denıldı.. hormonlarda sorun cıktı ama duzeltılmıştı.. klomen tedavılerı gordum catlatma ığnelerı vuruldum en son asılama yaptırdım ama olmadı.. sonra Memorıal hastanesını cok tavsıye ettıklerı ıcın oraya gıttım.. sadece tek bır muayenede anlasıldıkı tuplerım acık değil. sol tupumde sıvı bırıkımı olmuş sağ tupumdede yapısıklıklar mevcut. ayrıca yasım 30 olmasına rağmen yumurtalık yasım 35ın uzerınde cıktı.. önümüzdekı ay göbekten gırılerek yapılan laparaskopi amelıyatını olacağım kısmetse.. ve muhtemelen sol tupum alınacak. ancak doktor sağ tup acılırsa kendılığımden hamıle kalma ıhtımalım olabılceğini.. ancak 6 ay ıcınde tup bebek dusunmemızı soyledı.. cunku yumurtalar her gecen ay dahada azalıyormuş ve hemen bıtmez ama en kısa zamanda tup bebek yapılsa ıyı olur dedıler.. sunca ay nasıl anlamadılar bunları hıç anlamıyorum.. haaa bırde rahmım mı tersmış neymış.. bosu bosuna her ay umıtle bekledım durdum.. eğer tedavınıze rağmen bır sonuc alamıyorsanız hastanenızı doktorunuzu değiştirin derım.. doktor var doktor var işe.. sanırım ne kadar ekmek okadar köfte:)) uzun zamandır gırmedım aranızda hamışler olmuştur mutlaka tanımasamda kendılerını ebrık edıyorum.. yınede bana hep ıkızlerın annesı dıye takılan arkadfaslarım sunu soylıyeyım sıze: doktor kendılığımden hamıle kalmazsam da tup bebek olursa ıkı tane koyarız dedı.. normalde 35 yas altına bır tane koyuyorlarmış ama benım ozel durumum var yumurtalarla.. hadı soylemeye devam edın belkı allah verede gercekten ıkızlerın annesı olurum.. cok ösledım sızı.. tekrar gorusmek uzere kızlar allaha emanet olun:))))
adam almıs 5 getrms gerımı cewırım anam suprız yapms ama altın alsa bole sewınmezdm bı suru altınım var zaten bbegm olursa onları bozdrcm
cok sewındım ama baska hedıyede alcakk 28 ocaga cok var daha
Dumann telinde net war dimi :18: ayyyyy cok heyecanliyim
Pihtidasim boncikum hayirli haberleri bir an once alsak eyi
tamam sozzzzzzz kuzucumm ayy ınsallah bu ay kendım adet olurum ya dunyalar benım olur heee 4 5 ayda bır adet olmak ıstemıom bıde ıalcda ıcmek ıstemıom ınsallah allahım mecbur bırakmaz su pıs hormonlu adet ılaclarına:2::2:
Kızlar akşam girmeye çalışıcam ama olurda giremezsem diye şimdidien yazayım,yarın hepinizin duasına ihtiyacım var... Hala çok korkuyorum nedense, odaya çıkıp bebişimi görmeden rahatlayamam sanırım... Bende inş.dua edicem hepiniz için..Bu güne kadar her türlü desteğiniz için teşekkür ederim...Allah ım isteyen herkese nasip etsin... hepinizi çook seviyorum...bulduğum ilk fırsatta gelirim ben yine... muhtemelen akşamda burdayım da olsun belki giremem
slm kızlar.. benı tanıyanlar tanıyor zaten.. uzun zamandır gıremedım.. size kendımle ılgılı son blgılerı vermek ıstedım.. cunku hanı olurya bırılerıne ısık tutarım.. ozel bır hastanede 6 ay kadar tedavı gordum. rahım fılmlerım cekıldı normal denıldı.. hormonlarda sorun cıktı ama duzeltılmıştı.. klomen tedavılerı gordum catlatma ığnelerı vuruldum en son asılama yaptırdım ama olmadı.. sonra Memorıal hastanesını cok tavsıye ettıklerı ıcın oraya gıttım.. sadece tek bır muayenede anlasıldıkı tuplerım acık değil. sol tupumde sıvı bırıkımı olmuş sağ tupumdede yapısıklıklar mevcut. ayrıca yasım 30 olmasına rağmen yumurtalık yasım 35ın uzerınde cıktı.. önümüzdekı ay göbekten gırılerek yapılan laparaskopi amelıyatını olacağım kısmetse.. ve muhtemelen sol tupum alınacak. ancak doktor sağ tup acılırsa kendılığımden hamıle kalma ıhtımalım olabılceğini.. ancak 6 ay ıcınde tup bebek dusunmemızı soyledı.. cunku yumurtalar her gecen ay dahada azalıyormuş ve hemen bıtmez ama en kısa zamanda tup bebek yapılsa ıyı olur dedıler.. sunca ay nasıl anlamadılar bunları hıç anlamıyorum.. haaa bırde rahmım mı tersmış neymış.. bosu bosuna her ay umıtle bekledım durdum.. eğer tedavınıze rağmen bır sonuc alamıyorsanız hastanenızı doktorunuzu değiştirin derım.. doktor var doktor var işe.. sanırım ne kadar ekmek okadar köfte:)) uzun zamandır gırmedım aranızda hamışler olmuştur mutlaka tanımasamda kendılerını ebrık edıyorum.. yınede bana hep ıkızlerın annesı dıye takılan arkadfaslarım sunu soylıyeyım sıze: doktor kendılığımden hamıle kalmazsam da tup bebek olursa ıkı tane koyarız dedı.. normalde 35 yas altına bır tane koyuyorlarmış ama benım ozel durumum var yumurtalarla.. hadı soylemeye devam edın belkı allah verede gercekten ıkızlerın annesı olurum.. cok ösledım sızı.. tekrar gorusmek uzere kızlar allaha emanet olun:))))
kıyamam kuzum sanaaaaahıı iyi bari ozaman ne güzel düşünmüşde almışkız altınları niye bozduruyonkinee ne güzel valla senin altınlar yanına kalmış bizim çoğu bırca gitti 2 bileziğim setim vs kaldı kala kala en son kız daha bide başka hediyedemi gelcek oh iyisin vallaaa benim doğum günüm bizimkilerin tam iş yoğunluğu olduğu zamana denk geldiydi bide hamiştim unuttu diye ağladıydım bayaa
rabbim heranında yardımcın olsun..inşallah herşey çok güzel gider..hayatında yaşayacağın en güzel anı yaşamana az kaldı..darısı hepimizin başına..dualarımız seninle..sende çok seviliyosun..
ne doktorlar var ya..onlardan dolayı çoğu insan neler yaşıyo..her ne olursa olsun Allah nasıl dilerse öyle olur..ikiz annesi olmaman için hiç bir sebep yok..:) dualarımız seninle..sen Rabbimize sığın duanı et tedavini ol gerisi takdiri ilahi..
çok iyi demekki soğan içeriyi temizlemeye başlamışşşş
çarpış tabii rahatsız edeniniz yok tabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?