slmm kzıalrrr
yumoslarım buyumemıs ıptal oclk asılmam carsambadaa bakcazz son sans olarak
aferim dinlemişiniz beni yazmamışınız işim kolay bir seferde okudumTmm pasacim :18::18::18: git gel insallah bebeginde bekletmeden hayirlisiyla gelsin
burasıda boş :44::44:
aynen bendende tembel çıktı
bizde Egeyi bugün aşıya götürdük, 1kolundan 2 bacağından yaptılar
çocuğum mosmor oldu ağlamaktan
ağrı kesici ateş düşürücümüzü de aldık, inşallah çok mız mız olmaz zati huysuz bi bebek:18:
spiral henüz taktırmadığım için sağlık ocağından .ondom verdiler
çarpışamıyok diyemediiiimm diyemediiiiimm
bu arada ben ankaraya gitmiyorum evimde kalmak istiyorum
hadi bakakta görek
ağrı kesici ateş düşürücümüzü de aldık, inşallah çok mız mız olmaz zati huysuz bi bebek:18:
hadi bakakta görek
hadi bakakta görek
Gecmis olsun egecike kolay atlatir insallah
Kondommusisirip bagla egede balon diye oynar
Nasil olsa ihtiyacin yok
Gitme bir yere otur ewinde
Nasil olsa ihtiyacin yok
allahım saglıkla kucagna almayı nasıp etsın boncugum hayırlı saglıklı bebegın olsun cektıgın butun uzuntulerını unuttursun sanaKızlar akşam girmeye çalışıcam ama olurda giremezsem diye şimdidien yazayım,yarın hepinizin duasına ihtiyacım var... Hala çok korkuyorum nedense, odaya çıkıp bebişimi görmeden rahatlayamam sanırım... Bende inş.dua edicem hepiniz için..Bu güne kadar her türlü desteğiniz için teşekkür ederim...Allah ım isteyen herkese nasip etsin... hepinizi çook seviyorum...bulduğum ilk fırsatta gelirim ben yine... muhtemelen akşamda burdayım da olsun belki giremem
Nasil olsa ihtiyacin yok
allahım saglıkla kucagna almayı nasıp etsın boncugum hayırlı saglıklı bebegın olsun cektıgın butun uzuntulerını unuttursun sana
bn dua etcem sana kuzucum
haklısın hemşommmHaksizmiyim kiizzzzz
Yimeklerim hazir hemsom mircimek corba
Firinda karniyarik
Pirinc pilavi
Ayran tursu
Sen ne yaptin
Kızlar akşam girmeye çalışıcam ama olurda giremezsem diye şimdidien yazayım,yarın hepinizin duasına ihtiyacım var... Hala çok korkuyorum nedense, odaya çıkıp bebişimi görmeden rahatlayamam sanırım... Bende inş.dua edicem hepiniz için..Bu güne kadar her türlü desteğiniz için teşekkür ederim...Allah ım isteyen herkese nasip etsin... hepinizi çook seviyorum...bulduğum ilk fırsatta gelirim ben yine... muhtemelen akşamda burdayım da olsun belki giremem
Kızlar akşam girmeye çalışıcam ama olurda giremezsem diye şimdidien yazayım,yarın hepinizin duasına ihtiyacım var... Hala çok korkuyorum nedense, odaya çıkıp bebişimi görmeden rahatlayamam sanırım... Bende inş.dua edicem hepiniz için..Bu güne kadar her türlü desteğiniz için teşekkür ederim...Allah ım isteyen herkese nasip etsin... hepinizi çook seviyorum...bulduğum ilk fırsatta gelirim ben yine... muhtemelen akşamda burdayım da olsun belki giremem
amın canm ınsallah bıgun bende boyle duygular yasarım..canım çok sağol...Allah sanada nasip etsin inş...
haklısın hemşommm
ellerine sağlık menün süpermiş,bende analı kuzulu var
canımsın biliyorum ne kadar sevindiğini, yaşadıklarımızı çok iyi biliyoruz...İnşallah senin içinde bu günleri yaşarız...haklısın hemşommm
ellerine sağlık menün süpermiş,bende analı kuzulu var
canım benim kardeşim RABBİM seninle olsun yar ve yardımcın olsun inşaallah kalbim ve dualarım seninle sakın unutma..bende seni çookk seviyorum..ve senin adına inanılmaz mutluyum dumanım
Ayyyyyyycoook duygulandim canimmm yaaaa Rabbim kolay gecitlerden gecirsin
Sagsalim saglikla sihhatle kizini kucaklarsin ayyy heyrcanlandim dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?