Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slmm kzıalrrr

yumoslarım buyumemıs ıptal oclk asılmam carsambadaa bakcazz son sans olarak

canım benim üzülme lütfen, çok zor olumsuz sonuç çok iyi anlıyorum neler hissettiğini..ama demekki hayırlısı böyleymiş, Allah seni böyle sınıyo..inşallah sonunda bu kadar çabalamanın mükafatını alırsın...hangi hastaneye gidiyodun?

Tmm pasacim :18::18::18: git gel insallah bebeginde bekletmeden hayirlisiyla gelsin
aferim dinlemişiniz beni yazmamışınız işim kolay bir seferde okudum
burasıda boş :44::44:
benim korkumdan kimse yazzamamış bebem ondan boşaz bıraktım danleti namaz arası verdim diidm bir bakıyım ne yapıyorlar

canım senin ankarada kimin var neden gidiyon minnacık bebeyle gidiyon hasta edersin diyeyim didim

oy geçmiş olsun egeye...

kız sende bir karar veremedin gidecenmi gitmicenmi,bencede gitme gidersen kıcan tam kurtulacak sorumluluktan...
demek diyemedinnnndiyemedinnnnn,gururun engel oldu ...sen bu adamı gül yap en iyisi,sonrada arkana bakmadan kalk

kuzum çok sıkma canını herşeyde vardır bir hayır hissettiklerinde çok haklısın ama inşaallah en hayırlı zamnda gelir bebeğin...

Gecmis olsun egecike kolay atlatir insallah
Kondommu sisirip bagla egede balon diye oynar
Nasil olsa ihtiyacin yok
Gitme bir yere otur ewinde

Kızlar akşam girmeye çalışıcam ama olurda giremezsem diye şimdidien yazayım,yarın hepinizin duasına ihtiyacım var... Hala çok korkuyorum nedense, odaya çıkıp bebişimi görmeden rahatlayamam sanırım... Bende inş.dua edicem hepiniz için..Bu güne kadar her türlü desteğiniz için teşekkür ederim...Allah ım isteyen herkese nasip etsin... hepinizi çook seviyorum...bulduğum ilk fırsatta gelirim ben yine... muhtemelen akşamda burdayım da olsun belki giremem

allahım saglıkla kucagna almayı nasıp etsın boncugum hayırlı saglıklı bebegın olsun cektıgın butun uzuntulerını unuttursun sana
bn dua etcem sana kuzucum

Haksizmiyim kiizzzzz
Yimeklerim hazir hemsom mircimek corba
Firinda karniyarik
Pirinc pilavi
Ayran tursu
Sen ne yaptin
haklısın hemşommm
ellerine sağlık menün süpermiş,bende analı kuzulu var

canım benim kardeşim RABBİM seninle olsun yar ve yardımcın olsun inşaallah kalbim ve dualarım seninle sakın unutma..bende seni çookk seviyorum..ve senin adına inanılmaz mutluyum dumanım

Ayyyyyyy coook duygulandim canimmm yaaaa Rabbim kolay gecitlerden gecirsin
Sagsalim saglikla sihhatle kizini kucaklarsin ayyy heyrcanlandim dualarim seninle

canımsın biliyorum ne kadar sevindiğini, yaşadıklarımızı çok iyi biliyoruz...İnşallah senin içinde bu günleri yaşarız...

Ayyyyyyy coook duygulandim canimmm yaaaa Rabbim kolay gecitlerden gecirsin
Sagsalim saglikla sihhatle kizini kucaklarsin ayyy heyrcanlandim dualarim seninle

heyecanlanma kızz benide heyecanlandırıcan:26: aminn diyorum cnm, bende dua edicem herkes için seninde 2.bebişin gelsin hemencik diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…