net var cnm..gümbürtüyü bi atlatalım fırsat bulunca girerim haberdar ederim sizi... ulenn varyaa benide heyecanlandırdınız
kıyamam kuzum sanaaaaa
en guzel hedıyen karnında kuzumm bıdahada unutmaz merak etmeühüki ne ühüüüağlaya ağlaya bi hal olduydum sen beni artık sevmiyon diyeee küstüydüm bi müddette burnundan getridiydim sıkıysa unutsun bidaa
Giiiii doguruyonn dahami heyecan yokkkkk
Ben karadayiyi izliyom
amin canım darısı hepinizin başına inşallahhh... çok teşekkür ederim
ay evet yarın salı ve sen doğurcan dimii ay çok heyecanlııısaat kaçta canım doğumun? yaptınmı tüm hazırlıklarını ağdanı duşunu falan aldınmı saçını başını yaptınmı kız
en guzel hedıyen karnında kuzumm bıdahada unutmaz merak etme
bu cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyo hatunlar
he kızzz börülcesi temizlik yapiyii buda başında duriyi zaaaarrr
keçi boynuzu al bol bol yeeee
fındık fıstık mesir macunu
hep erkeklermi yicek birazda sen yee
hedıyesını snra verırsn kuzum yapck bıse yokunutmasa kendi iyiliği için iyi oluray evet canım ama o daha çok benim ona hediyem oluyo tamam o şeettirdi ama ben taşıyom ben doğurcam sonuçtaaa kocişin doğum günüde 6 mayısta yaa tamda akrabamızın düğününde hee çankırıda oluruz heralde ozamanada nasıl kutluycaz acabaa? :26:
bu cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyo hatunlar
slm kızlar dumancım yarın büyük gün inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınya kızlar ben çok yemek yiyorum ne yapacam bilmiyorum bir önerisi olan yokmu :26::26:
amin canım sağol darısı sana inş.sana bi gerçeği söyleyim hamile kalınca iştah açılması filan öyle ilk aylarda olmaz yani psikolojik kendini çok aç hissediyo olabilirsin, mide bulantın varsa eğer onu gidermek için yemek yeme mesela, çubuk kraker- leblebiyle geçiştir..valla başedemezsin sonra yedikçe mide genişliyo...
mide bulantım hiç yok canım çok yiyorum derken çok acıkmış gibi yemek yeme ihtiyacı duyuyorum az bişe yiyince şişiyorum şuanda da öle kurufasulye yedim o da ekmeksiz ama felaket şişirdi sığamıyorum bir yere
sabah 9 da giricem cnm... saçıma fön çektirdim, güzelce duşumu aldım önce, ağda malesef yaptıramadım yaa çıkmamışlardı mecbur jilet
sanslısın..ben mide bulantısından geberdim kaç haftadır..herşeyden tiksindim..su bile içemiyorum ama tabi aç gezmiyorum zorla yedim hep o dönemlerimde akşamları aç yattım o ayrı..ama şimdi şu 3 gündür iyiyim..sadece ağzımdaki tatsızlık devam ediyo..ama tiksinmede devam..ama artık enazından düzenli olarak yemeğimi yiyebiliyorum..şişkinlik bndede oldu ilk haftalarda ama bu hafta çok rahattım..zamanla düzene giriyo demekki ee kolay değil vucudun bambaşka bi değişikliğe giriyo..inşallah herşey hamişliğinde yolunda gider..
inşallah canım hepimizin hamişliği sorunsuz geçer ama bazen diyorum keşke bende tiksinsem bazı şeylerden normaldede canım herşeyi isterdi şimdi isteklerim 2 katına çıktıama olabildiğince frenlemeye çalışıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?