hedıyesını snra verırsn kuzum yapck bıse yok
tiksinsen nolcak bu seferde miden bulana bulana karnını doyurmak zorunda kalıyosun..bol su iç ayran iç mideni doldursun...bol bol meyve ye..
al canım al bence kapak olsun basına kakarsn bn aldım sen almadıgın halde dıyebendemi unutsam ona bişii almasam acabaaayok düğünden sonra döneriz o zamana bizi almaya gelmiş olur canım zaten neyseki yanında olcam
mide bulantım hiç yok canım çok yiyorum derken çok acıkmış gibi yemek yeme ihtiyacı duyuyorum az bişe yiyince şişiyorum şuanda da öle kurufasulye yedim o da ekmeksiz ama felaket şişirdi sığamıyorum bir yere
manyak karı seni gülmekten karnıma agrılar girdiGecmis olsun egecike kolay atlatir insallah
Kondommusisirip bagla egede balon diye oynar
Nasil olsa ihtiyacin yok
Gitme bir yere otur ewinde
evladın yarın yanında oplcak ban bir iyilik yap onu kcagına alınca öp kokla benim yerime içine çek kokusnu olurmuKızlar akşam girmeye çalışıcam ama olurda giremezsem diye şimdidien yazayım,yarın hepinizin duasına ihtiyacım var... Hala çok korkuyorum nedense, odaya çıkıp bebişimi görmeden rahatlayamam sanırım... Bende inş.dua edicem hepiniz için..Bu güne kadar her türlü desteğiniz için teşekkür ederim...Allah ım isteyen herkese nasip etsin... hepinizi çook seviyorum...bulduğum ilk fırsatta gelirim ben yine... muhtemelen akşamda burdayım da olsun belki giremem
hayırklı haberlerle gel işşallah kardeşimslm kızlar.. benı tanıyanlar tanıyor zaten.. uzun zamandır gıremedım.. size kendımle ılgılı son blgılerı vermek ıstedım.. cunku hanı olurya bırılerıne ısık tutarım.. ozel bır hastanede 6 ay kadar tedavı gordum. rahım fılmlerım cekıldı normal denıldı.. hormonlarda sorun cıktı ama duzeltılmıştı.. klomen tedavılerı gordum catlatma ığnelerı vuruldum en son asılama yaptırdım ama olmadı.. sonra Memorıal hastanesını cok tavsıye ettıklerı ıcın oraya gıttım.. sadece tek bır muayenede anlasıldıkı tuplerım acık değil. sol tupumde sıvı bırıkımı olmuş sağ tupumdede yapısıklıklar mevcut. ayrıca yasım 30 olmasına rağmen yumurtalık yasım 35ın uzerınde cıktı.. önümüzdekı ay göbekten gırılerek yapılan laparaskopi amelıyatını olacağım kısmetse.. ve muhtemelen sol tupum alınacak. ancak doktor sağ tup acılırsa kendılığımden hamıle kalma ıhtımalım olabılceğini.. ancak 6 ay ıcınde tup bebek dusunmemızı soyledı.. cunku yumurtalar her gecen ay dahada azalıyormuş ve hemen bıtmez ama en kısa zamanda tup bebek yapılsa ıyı olur dedıler.. sunca ay nasıl anlamadılar bunları hıç anlamıyorum.. haaa bırde rahmım mı tersmış neymış.. bosu bosuna her ay umıtle bekledım durdum.. eğer tedavınıze rağmen bır sonuc alamıyorsanız hastanenızı doktorunuzu değiştirin derım.. doktor var doktor var işe.. sanırım ne kadar ekmek okadar köfte:)) uzun zamandır gırmedım aranızda hamışler olmuştur mutlaka tanımasamda kendılerını ebrık edıyorum.. yınede bana hep ıkızlerın annesı dıye takılan arkadfaslarım sunu soylıyeyım sıze: doktor kendılığımden hamıle kalmazsam da tup bebek olursa ıkı tane koyarız dedı.. normalde 35 yas altına bır tane koyuyorlarmış ama benım ozel durumum var yumurtalarla.. hadı soylemeye devam edın belkı allah verede gercekten ıkızlerın annesı olurum.. cok ösledım sızı.. tekrar gorusmek uzere kızlar allaha emanet olun:))))
bu cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyo hatunlar
valla benimde ilk zamanlar açıktı bayaa iştahım helede ekşiyeene güzel sende bendensin ye canım yarasın bebişine kız çabuk tıkanmak için erken ama senin yaa bebek büyüdükçe anca çabuk tıkanıyon miğdene baskı yaptığı için benim şuan öyle meselaa az yiyebiliyom çabuk doyduğumdan sonrada çok çabuk acıkıyom miğdemde kurt varmış gibi oluyo hep 2-3 saate bişiiler yeme ihtiyacı hissediyon
al canım al bence kapak olsun basına kakarsn bn aldım sen almadıgın halde dıye
erkege cok zr malesef ben erkana aldım cumartesı harley bot aldm cok sevındıyok canım ben dayanamam alırım zaten kıyamam onaişleri yoğun olmasa unutmazdıda denetleme zamanlarına denk geldiydi yüzünü bile zor görüyodum hattaa yoksa önceki sene 4 aylık evliykene falandık işte doğum günümde tek taş yüzük almıştı ay ne alsamki bu sefer yaa almadığım şey kalmadı bissürü kıyafet aldım spor ayakkabı aldım ay ne alınırki başkaa parfüm falan haricinde :26: erkeğede hediye alması amma zor hee
kuzumm naberr vardır bı hayırrr uzulme hıcccckız ben adet oldum yaaaaaadetime bir hafta vardı normalde adetime yakın karnım ağrır göğüslerim şişerdi anam hiç belirtisiz okula gidecektim hazırlandım bişe geldi yok dedim daha çok var ama bi bakim dedim peçeteye baktım şok oldum yaaaaaaa sinir oldummm valla ben hayatımda hiç erken olmamıştımmm çok iğrenç bi duyguymuuşşş
yok canım ben dayanamam alırım zaten kıyamam onaişleri yoğun olmasa unutmazdıda denetleme zamanlarına denk geldiydi yüzünü bile zor görüyodum hattaa yoksa önceki sene 4 aylık evliykene falandık işte doğum günümde tek taş yüzük almıştı ay ne alsamki bu sefer yaa almadığım şey kalmadı bissürü kıyafet aldım spor ayakkabı aldım ay ne alınırki başkaa parfüm falan haricinde :26: erkeğede hediye alması amma zor hee
kız ben adet oldum yaaaaaadetime bir hafta vardı normalde adetime yakın karnım ağrır göğüslerim şişerdi anam hiç belirtisiz okula gidecektim hazırlandım bişe geldi yok dedim daha çok var ama bi bakim dedim peçeteye baktım şok oldum yaaaaaaa sinir oldummm valla ben hayatımda hiç erken olmamıştımmm çok iğrenç bi duyguymuuşşş
benim iştahımında maşallahı vartatlı hiç yemiyorum tatlı şeyler aklıma geldikçe bir garip oluyorum ama dediğin gibi ekşi ve tuzlu şeylere hayır diyemiyorum yoksa bendemi şehzade doğuracam
Kiizzz uzulme gebeliktrn once vucut hazirlanirmis adet sapitirmis erken gec demekki az kaldi gebe kalacan
ne güzel işte kız miğdenede iyi gelir ekşi ekşiiiinsanın ilk zamanlar canı hep ekşi salata türü şeyler çekiyo canım benim ama bak sonlara doğruda yaani şöyşle bi 20 haftadan sonrada yavaş yavaş tatlı şeyler yiyesin geliyo hem bebek oynasın diye hemde cidden çekiyo insanın canı bazen benim salata düşkünlüğüm hep vardı haylada çok var ama artık arada tatlı şeylerde yiyom çikolata vs gibi oğlum çok güzel oynuyo tatlı yiyince bi kere aşurede çok fenaa oynamıştı ee aldı vitamin dopingini oynar tabii ay aşure dedimde yapsammıki bi ara gene yaa oğlanaa malum içinde ne ararsan var olduğu için çokta faydalı kız o öyle diil kızda canı ekşi istiyo insanın diyolar erkekte tatlı ama ilk zamanlar insanın canı illaki ekşi istiyoo
oyy kıyamam ben sana yaa canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkadın 15 adet .ondom var
7 tanesini şiişirdim oğlana oyuncak yaptım
8 tanesinide sandalye ayaklarına taktım parkeleri çizmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?