Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla benimde ilk zamanlar açıktı bayaa iştahım helede ekşiyee ne güzel sende bendensin ye canım yarasın bebişine kız çabuk tıkanmak için erken ama senin yaa bebek büyüdükçe anca çabuk tıkanıyon miğdene baskı yaptığı için benim şuan öyle meselaa az yiyebiliyom çabuk doyduğumdan sonrada çok çabuk acıkıyom miğdemde kurt varmış gibi oluyo hep 2-3 saate bişiiler yeme ihtiyacı hissediyon

Gecmis olsun egecike kolay atlatir insallah
Kondommu sisirip bagla egede balon diye oynar
Nasil olsa ihtiyacin yok
Gitme bir yere otur ewinde
manyak karı seni gülmekten karnıma agrılar girdi ablamın 2 eltisinin 2 çocug var siz prezervatifi şişirin çockalrım eline verin o diyomş benim bu diyomş benim şimdi o aklıma geldi dedim kaynın gelseydi ne yapardın sonrası malum koptk gülmekten
evladın yarın yanında oplcak ban bir iyilik yap onu kcagına alınca öp kokla benim yerime içine çek kokusnu olurmu
hayırklı haberlerle gel işşallah kardeşim
bu cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyo hatunlar

12 haftada bebem oglmda 12 haftada ögrendim kızda öldügü haftaneyse kızlar çok sohbet etmek isterdim eşimle tv seyredicez ben kaçtım yarın görüşrüz

benim iştahımında maşallahı var tatlı hiç yemiyorum tatlı şeyler aklıma geldikçe bir garip oluyorum ama dediğin gibi ekşi ve tuzlu şeylere hayır diyemiyorum yoksa bendemi şehzade doğuracam

kız ben adet oldum yaaaaaadetime bir hafta vardı normalde adetime yakın karnım ağrır göğüslerim şişerdi anam hiç belirtisiz okula gidecektim hazırlandım bişe geldi yok dedim daha çok var ama bi bakim dedim peçeteye baktım şok oldum yaaaaaaa sinir oldummm valla ben hayatımda hiç erken olmamıştımmm çok iğrenç bi duyguymuuşşş

al canım al bence kapak olsun basına kakarsn bn aldım sen almadıgın halde dıye

yok canım ben dayanamam alırım zaten kıyamam ona işleri yoğun olmasa unutmazdıda denetleme zamanlarına denk geldiydi yüzünü bile zor görüyodum hattaa yoksa önceki sene 4 aylık evliykene falandık işte doğum günümde tek taş yüzük almıştı ay ne alsamki bu sefer yaa almadığım şey kalmadı bissürü kıyafet aldım spor ayakkabı aldım ay ne alınırki başkaa parfüm falan haricinde :26: erkeğede hediye alması amma zor hee

erkege cok zr malesef ben erkana aldım cumartesı harley bot aldm cok sevındı

kuzumm naberr vardır bı hayırrr uzulme hıcccc

canım saat kullanıyosa güzel şık bir saat alabilirsin

Kiizzz uzulme gebeliktrn once vucut hazirlanirmis adet sapitirmis erken gec demekki az kaldi gebe kalacan

benim iştahımında maşallahı var tatlı hiç yemiyorum tatlı şeyler aklıma geldikçe bir garip oluyorum ama dediğin gibi ekşi ve tuzlu şeylere hayır diyemiyorum yoksa bendemi şehzade doğuracam

ne güzel işte kız miğdenede iyi gelir ekşi ekşiii insanın ilk zamanlar canı hep ekşi salata türü şeyler çekiyo canım benim ama bak sonlara doğruda yaani şöyşle bi 20 haftadan sonrada yavaş yavaş tatlı şeyler yiyesin geliyo hem bebek oynasın diye hemde cidden çekiyo insanın canı bazen benim salata düşkünlüğüm hep vardı haylada çok var ama artık arada tatlı şeylerde yiyom çikolata vs gibi oğlum çok güzel oynuyo tatlı yiyince bi kere aşurede çok fenaa oynamıştı ee aldı vitamin dopingini oynar tabii ay aşure dedimde yapsammıki bi ara gene yaa oğlanaa malum içinde ne ararsan var olduğu için çokta faydalı kız o öyle diil kızda canı ekşi istiyo insanın diyolar erkekte tatlı ama ilk zamanlar insanın canı illaki ekşi istiyoo

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
basakss, begumsavci+, yasser+, duru_46, sevinc007+, Bengisu87+, cakmapolly+, yesil33+

selam çatır çatır çarpışan karılaaaaaarrrrrrrrr

baştaki karı hariç

msjımı beğenseniz yeter

adaşım oğlan napiyooo

pollycim kızın olcakmış he mi bengisu söylediiiiiiii

çikolata yada tatlı bişeler yiyince bebek çok hareket ediyomuş onu bende duydum neyse artık görcez bakalım kız yada erkek sonuçta ikiside yok eli ayağı düzgün akıl fikir sağlığı yerinde olsunda ne olursa olsun

kadın 15 adet .ondom var

7 tanesini şiişirdim oğlana oyuncak yaptım
8 tanesinide sandalye ayaklarına taktım parkeleri çizmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…