Uok gelme denilmez geldiklerinde opusme cok yakin oturma onlara. olacak okadar canim onun evladina dokuz ay hamalik yapiyon bi bardak meyve suyunu cik gormesin hem hamilelik oyle kolay bisey degil onlar olsalar parmaklarini bile kaldirmazdilar hele o dogum sancisinin bi tanesini cekebilirlermi birakta yapsin kuzum
zor olmazmı canım aklın sürekli onda kalır küçükte daha :26: emmemesi kötü olmuş yaa ilk mamaya alıştıysa sonradan emmiyo genelde çocuk :26: iyi bari yanındalarsa hiç diilse geüvenebileceğin insanların yanındane iş yapıyodunki canım sen az olmuş sanki iznin yaa? gerçi doğumdan sonra 8 hafta oluyo genelde ama değiştiydi sanki o durum yaa :26: ücretsiz izne ayrılma falan olmadımıydı peki sende?
canım işe başlamak zorundayım.parası için değil yaptığım işle alakalı. evdede rahat bırakmıyolar ki telefon susmuyo bende en sonunda başladım. ben özel bi şirkette çalışıyorum.ödemelerle ilgilendiğim için arayanım çok oluyo. avatarımda kızım yağmur bu arada.geçen haftaki hali teyzesi
yok kız öpmedik zaten bugünde bulaştırmayım diye kendi uzak durdu zaten neysekiyok normaldede yapardı canım zaten bişii istesem şimdi artık demedende yapıveriyo bazı şeyleri sağolsun evi falan öyle ben demeden süpürdüğü falan oluyo yani sobadan kül dökülünce falan özelliklede heç valla onlar biz kadar çekemezlerdi kesinlikleee
canım işe başlamak zorundayım.parası için değil yaptığım işle alakalı. evdede rahat bırakmıyolar ki telefon susmuyo bende en sonunda başladım. ben özel bi şirkette çalışıyorum.ödemelerle ilgilendiğim için arayanım çok oluyo. avatarımda kızım yağmur bu arada.geçen haftaki hali teyzesi
Allah bagislasin canim bebegini salihalardan eylesin insallah
aa ksel le sev bebek gelmiş gözlerime inanamıyorumsev bebek yoktun kız 2 gündür okadar bekledim geceleri hayırdııır niye gelemediydin? :26:
Tmm yuz msja ulasamadim daha yuz.msj olsun özelden yazarim adresi kuzum
Senin kocis usenmeyenlerden helal olsun ona cok taktir ettim senin kocisi allah kadina bu konuda erkekten cok daha buyuk bi kuvet vermis
üşenmez olurmu üşeneceği tutuyo canım arada biraz sonra falan yaparım diye erteliyo bazen ama ben yaptırıyom illa dediğimi tabiay evet canım onlar normaldede biraz hastalansın geneli yatak döşek yatıyo biz ağır hastalığı bilem ayakta geçiriyoz yeri geliyo :26: bayaa şanslıyım canım gene eş yönünden tam istediğim gibi herbişeyi allahım gönlüme göre verdi ok canım ulaşınca atarsın artıkın
ay ciddenmiio ne güzellik öyleee ben normal avatar sandıydım vallaa yakındanda çekmişsin ya kız başka resimleri yokmu yaa atsana bakalım gözümüz birazda güzellik görsün başakın kara böcüğünden sonra anam başak görmesin bu dediğimi onun oğlişte tatlı canım tabi ama kız çocuğu başka yaa inşallah darısı bide kızıma olur
üşenmez olurmu üşeneceği tutuyo canım arada biraz sonra falan yaparım diye erteliyo bazen ama ben yaptırıyom illa dediğimi tabiay evet canım onlar normaldede biraz hastalansın geneli yatak döşek yatıyo biz ağır hastalığı bilem ayakta geçiriyoz yeri geliyo :26: bayaa şanslıyım canım gene eş yönünden tam istediğim gibi herbişeyi allahım gönlüme göre verdi ok canım ulaşınca atarsın artıkın
Rabbim bozmasin sende hamişsin dua et bize kocisinle vede bebisinle hep mutlu olursun insallah
Nasilsin kuzum iyimisin bebis nasil ikinizde iyisinizdir insallah
Allah bagislasin canim bebegini salihalardan eylesin insallah
iyi teyzesi çok şükür yolunda herşey bugün sakindi biraz gerçi ya olsun uslu olcak benim çocukum ondandır heraldeeay amin canım darısı başına inşallah tez zamandadaa
Rabbim bozmasin sende hamişsin dua et bize kocisinle vede bebisinle hep mutlu olursun insallah
etmemmi kuzum yaa hep ediyom zaten her gece yatarken özelliklede allah olmayanlarada tüm isteyenlerede nasip eylesin özelliklede evladının kıymetini bileceklere diyeee
iyi teyzesi çok şükür yolunda herşey bugün sakindi biraz gerçi ya olsun uslu olcak benim çocukum ondandır heraldeeay amin canım darısı başına inşallah tez zamandadaa
Amin insallah canim allah razi olsun havalar nasil orda kar felan varmi oralarda
etmemmi kuzum yaa hep ediyom zaten her gece yatarken özelliklede allah olmayanlarada tüm isteyenlerede nasip eylesin özelliklede evladının kıymetini bileceklere diyeee
Amin rabim duasi kabul olanlardan eylesin seni insallah canim benim eee bebikine isim buldunmu
Amin insallah canim allah razi olsun havalar nasil orda kar felan varmi oralarda
Amin rabim duasi kabul olanlardan eylesin seni insallah canim benim eee bebikine isim buldunmu
olmazmı kuzum doluuu her yer kar ta 2 hafta önce cumadan salıya kadar yağdı sonra durdu kaldı kar hep bi yolları açtılar sonra bi kaçgündür gündüzleri güneşli havalar güzelken gezdim bende 2 gündür değerlendirdim ev oturmalarına gittimçok şükür kayıp düşme falan olmadı ay amin canım inşallah kabul olurda tüm dualarım sizlerde tez zamanda kalırsınız hamiş
yok canım yaa bulamadık dahaa :26::26:
sev bebek nooldu canım niye sustuuun:26:
Burdayim canim kocisle konusuyodum. ondan gc yzdm
hıı uyumadımı seninki kız dahaa? :26: bizimki yarım saatten fazla oldu uyuyalı çok bile dayandı bugün
hıı uyumadımı seninki kız dahaa? :26: bizimki yarım saatten fazla oldu uyuyalı çok bile dayandı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?