Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evet canim maddi sikintilar yuzunden olmus kurtaramamislar benim kocis cok etkilenmis kiyamam ona konusmayi sevmeyen adam soktan bulbule döndü;-)

hadi yaa yazık olmuş borçları falan varmıştır heralde ondan yapmıştır :26: adamı bu hale getirenler utansın aileside kimbilir ne hale gelmiştir allah geride kalanlara sabır versin etkilenmezmi canım insan etkilenmiştir kocişinde bayaa tabi hele bide gözünün önünde olduysaa :18: neyse iyi bari senle paylaşmış içindekileri

ız bulamadınmı dahaa gitmişsin bilee habersizcee :26: bendemi çıksam naapsamki :26: kapatıyom ozaman şimdilik arama yerinide sonra eklersin artıkın :26:

ız bulamadınmı dahaa gitmişsin bilee habersizcee :26: bendemi çıksam naapsamki :26: kapatıyom ozaman şimdilik arama yerinide sonra eklersin artıkın :26:

Yok kiz burdayim seni bulamadim canim benim sen benimkini daha cabuk bulursun bi kac msjdan snr adres verebilirim okadar cok fotolarda cabasi cok pardon

Son düzenleme:
leeen çabuk sil o isim bölümünü çabuk msj düzenleme panelindeen ben boşunamı özelden msj yazdım sanaa ay bide fotoyuda sölemiş bayılazaaaam defişre etti beni karııı

Son düzenleme:
Kusra bakmaya gercekten jeton gec dustu

yok canım noolcak sankim kız baktım sen kayboldun kapattıydım bende sonradan ondanda bulamamış olabilirsin haa açiimde bidaa bak istersen :26: senin isimdende bissürü vardırki bende zor bulurum ortak arkadaşta olmayıncaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…