ay sayfa sapıttı ş garipleşti yaaherşeyin yeri değişti rengi falan değişti sorun var sanırım sayfada yavaşladıdaa
Bugun sokta is yerindeyken biri intihar etmis onun sokunda
ay sayfa sapıttı ş garipleşti yaaherşeyin yeri değişti rengi falan değişti sorun var sanırım sayfada yavaşladıdaa
Bugun sokta is yerindeyken biri intihar etmis onun sokunda
Yo bende bi sorun yok tatlim
Nerdesin kiz:-Q:-X:'(
burdayım kız düzeldi neyseki şimdi
hadi yaa neden etmişkii ölmüşmü peki kurtarabilmişlermi? maddi sıkıntılar yüzündenmi acabaa:26:
Evet canim maddi sikintilar yuzunden olmus kurtaramamislar benim kocis cok etkilenmis kiyamam ona konusmayi sevmeyen adam soktan bulbule döndü;-)
ız bulamadınmı dahaa gitmişsin bilee habersizcee :26: bendemi çıksam naapsamki :26: kapatıyom ozaman şimdilik arama yerinide sonra eklersin artıkın :26:
Yok kiz burdayim seni bulamadim canim benim sen benimkini daha cabuk bulursun bi kac msjdan snr adres verebilirim okadar cok fotolarda cabasi cok pardon
leeen çabuk sil o isim bölümünü çabuk msj düzenleme panelindeenben boşunamı özelden msj yazdım sanaa ay bide fotoyuda sölemiş bayılazaaaam defişre etti beni karııı
heh şimcik oldu
Cok ozur tatlim fenalik basti aramaktan jeton biraz gec dustu canim allahtan bizden baska kimse yok. sayfada
Kusra bakmaya gercekten jeton gec dustu
biri gelmişte görmüş desire diye biri yuuu yazmış hatta yuuh ne söylüyonmu demek istedi sana acabaa
Dizilerde bitti herkes carpismadami basak haric
yok canım noolcak sankim kız baktım sen kayboldun kapattıydım bende sonradan ondanda bulamamış olabilirsin haa açiimde bidaa bak istersen :26: senin isimdende bissürü vardırki bende zor bulurum ortak arkadaşta olmayıncaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?