Konu Bilgileri
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 13 ziyaretçi)
basakss, sevbebek, Bengisu87+
kızlrrr noluyo burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ziyaretçiler basmışşşşşşşş topiğiiiiiiiiiiiiiiiiii
Basan cok yazan yok haket ne oluyoooooooo
bu arada hayla yaşadığım yer alanya gözüküyo haberin olsun düzeltebilirsem düzeltiim onuda
bu piyano çalan anne kız resmi olan seninki dimi? :26: anam millete deşifre olmuşum desenizee :26::18:
Konu Bilgileri
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 13 ziyaretçi)
basakss, sevbebek, Bengisu87+
kızlrrr noluyo burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ziyaretçiler basmışşşşşşşş topiğiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaa millet bizimi gözlüyooo
biz de duş fantazisi yaptık
ama golsüz bitti
bende bi korku var atamıyorum ne zaman geçer aCABA
Maasallahhhhh cook tatli kizzzzzzzcanım işe başlamak zorundayım.parası için değil yaptığım işle alakalı. evdede rahat bırakmıyolar ki telefon susmuyo bende en sonunda başladım. ben özel bi şirkette çalışıyorum.ödemelerle ilgilendiğim için arayanım çok oluyo. avatarımda kızım yağmur bu arada.geçen haftaki hali teyzesi
biz de duş fantazisi yaptık
ama golsüz bitti
bende bi korku var atamıyorum ne zaman geçer aCABA
adam senin korkundan tedirgin oluyor bence sen angaraya git hersey daha berbat olsunda gor
Herif eyice seni unuturcocukun sorumlulugunuda almaz alisir tembellige
Sende daha buyuk sorunlarla ugrasirsin
Selam kızlar :) dün ara ara girip okudum ama yazamadım, çok şükür herşey yolunda eyşan biraz huysuz süt yeterli diil o yüzden aç kalıyo mırıl mırıl sürekli :) mama vermeye başladık, bugünde hsstanedeyiz sanırım dikişlerim biraz ağrı yapıyo... Ama her türlü sıkıntıya rağmen inanılmaz güzel bi duygu bu... Allahım herkese nasip etsin
Selam kızlar :) dün ara ara girip okudum ama yazamadım, çok şükür herşey yolunda eyşan biraz huysuz süt yeterli diil o yüzden aç kalıyo mırıl mırıl sürekli :) mama vermeye başladık, bugünde hsstanedeyiz sanırım dikişlerim biraz ağrı yapıyo... Ama her türlü sıkıntıya rağmen inanılmaz güzel bi duygu bu... Allahım herkese nasip etsin
Kahvalti yapiyom
bende kahvaltı yapıyorum
günaydın herkeseee
bugün çok işim var diyimde çıkayım dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?