Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Konu Bilgileri
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 13 ziyaretçi)
basakss, sevbebek, Bengisu87+

kızlrrr noluyo burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ziyaretçiler basmışşşşşşşş topiğiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın kızlaay 4ü geçiyodu yattığım sev bebekle sohbet ettik baya bi gece gene sabahın köründede hortladım yaa off yaa sabah sabah uyandım kociş sabah sobaya kömür attı bende ona bakcam yanmasını bekliycem diye kalktım jel falan döktüm hep tutuştu neyseki odunlar kömürlerde iyice yansaydı geri yatcam hem kalktım bidaa süt içtim bi parçada saralle ekmek yedim oğluşumu doyurdum öğlene kadar idare eder o onu yataykende muzumu yedim ballı sütümü içtiydim zaten

dumannnnn gunaydin kizz nasil gecti ilk geceniz bebekinle
Bugun taburcu olursunuz eysanda ewinde uyur artikk

Selam kızlar :) dün ara ara girip okudum ama yazamadım, çok şükür herşey yolunda eyşan biraz huysuz süt yeterli diil o yüzden aç kalıyo mırıl mırıl sürekli :) mama vermeye başladık, bugünde hsstanedeyiz sanırım dikişlerim biraz ağrı yapıyo... Ama her türlü sıkıntıya rağmen inanılmaz güzel bi duygu bu... Allahım herkese nasip etsin

Maasallah canim .... dikisler agrir 4 gunu atlattinmi rahatlarsin mamayi sakin biberonla verme sonra seni emmez
Siksik emzir sutun ancak o sekilde gelirr. Allahim anali babali buyutsun

Canım güzel haberine çok sevindim...çok güzel bir duygudur eminim bebeğinle sana sağlık ve happydays byebye

amin canım...

kal tabi daha iyi toparlanmış olursun,sezaryende genelde 3 üncü günü süt daha bol geliyor diyorlar inşaallah seninkide gelir kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…