Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben degil kizzzz pasagul

dün bir siteye girdim alllahım o ne modeller öle çok pahalı yaw:18::18:beyendim ama nerde eşime dedim şöyle istiyorm vs demezmi içindekiyle veiriseler alırım yoksa almam ney demişim sen beni biliyonm sen deidm eşim kopt adamda ses yok allahım ne güdlük bikerem ben onlardan daha gzüelim zarifim dedim eşimdeki tepki zarifligini yiyim senin kız yemelik iç çamaşırları varmışya bebem

anacım nasıl olıym 10.30 kalktım evi topladım çamaşır katladım ymrtamı hasladım önümde tepsi kahvaltı yapıyom sen nasılsın

NE YAPAYIM KUZUM YAAA :26::26::26::26::26:EV İŞLERİ FALANNN:44::44::44::44::44: SENİ GÖRÜNCE ESKİDEN (diğer topikte) NE ÇOK KONUŞURDUK DİYE DÜŞÜNDÜM (tabi senin oradaki nikini hatırlardığım zamanlarda yaşalnıyorum galiba her şeyi uutuyorumm )BURADA ÇOK MUHABET YAPAMIYORUZ DİYE DÜŞÜNDÜM ASLINDA UZUN ZAMANDIR KİMSEYLE MUHABET YAPAMIYORUM:26::26::26::26: YAAA BİRAZ KANDİMİ ÇEKTİM SANIRIM KK DEN VAKİTTE KALMIYOR YAAAA İŞLERDEN SON GÜNLERDE BİRAZDA RAHATSIZIM :26::26::26::26::26::26: BİR HALSİZLİK YORGUN VS VAR ÜZERİMDE

yuhhhhh artiiiikkkkkk eyice sapittin kadin ic camasiri sitelerini ogret herif alissin sen yokkende baksin

canım geçmiş olsn ordaki rmzum sevtn 2 di bebem malesef degiştirdim berenim vardıya kayra o biizm takımda diyet grbnda barıştık gibi dikkat et geçen cmarteisnden beri gribim :2::2:

ooffffffffffff belim ağrıdı yaaa,neyse kalkım dewam edim işlerimee,bu kadar mola yeter

yuhhhhh artiiiikkkkkk eyice sapittin kadin ic camasiri sitelerini ogret herif alissin sen yokkende baksin

kız delü piyer kardenmidir nedir oraya giridm gebelik lohsalık pijamalarına gözüm kaydıeşime gelince eşim sevmez öle bakmayı delü ben bakarken bakmadıki sadece leopar desenli kıyafet var dedim gecelik hoşna gittiyle sipariş ver dedi bende çok pahalı deyince içindekiyle veirilerse al yoksa para etmez dedi sen benim gözüme baksana ben gösteririmiyim onaonn elinde sigara vardı benim önümde pc ben otryordm o otrma odasının önünde duryord ekranı benden başka kimse görmüyord anlıcagın zaten kıskancım hele bir baksın ben adamı ne ederim biliyinmi sen

ooffffffffffff belim ağrıdı yaaa,neyse kalkım dewam edim işlerimee,bu kadar mola yeter
kolay gelsin ablaa
ay çok phalı o marka ya pierf carden ama yumuşacakkk bnde pijama takımı var yumuşş.

Vallah ablam bu hamile haliyle döver hee aman baksas ne olck sizde

kızlar sizlere birşey anlatmayı unuttum hayrolsun diyelim önce
sözde eşimle anneme gitmişiz ben oturuyorum annemde kapı çalıyor eşimin elinde poşetler rengarenk süngerler 10 taneden fazla diyorum canım bizi bebegimizmi var ne almışsın onları diyorum diyorki ikiz bebege bakmak kolaymı kı şimdiden alalım koyalim köşeye diyor ikizmi diyorm ikiz diyor biri kız biri erkek diger poşetlerdede dalin ymuşatıcısıyla bebek deterjanı var bebek bezi var orduya yeter bu rüya nesin nesiydi aklımdada yoktu he galiba totommu açıkta kaldı acaba
ben işlerimi bittim hatunlar yok

sevinç karısı yazamadı zaar şokomı girdin kız

Is yapiyom herhalde
Oglen abimle carsiya cikacam 3 gibi
Aasamda kaynos yimee cagirdi oraya gitcem
Gunduzden cagiriyor yemekleri bana yaptircek
Gelemem aasam hepberaber gelirik dedim
Ozaman yayla corbasi yap getir dedi
iyiki biz oraya yimee gidiyok
Ewde otursak daha eyi

bencede yeter kalk divam et
dün dumanımla konuştum çok mutl agrım var az dedi fazla konşamadık sonra gene ararrım vallahi o dogrd sanki bende dogrdm onun adına çok seviniyorm

ewettt bende kendim dogurmus gibi sewindim darisi baslarimiza kizzzz

ay canım benim ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim sık biraz dişini bi kaç gün canın yanacaktır :26: sütünde eözirdikçe gelir canım üzülme gelsede gelmesede emzirmeye çalış doymazsa kaşıkla ver mamayı ay amin canım bakalım 2 ay sonra sıra bende :18:

piyer cardin pahalı canım tabi ben sırf dantelli ekru takımımı ordan almıştım çok güzel bak hamile pijamalarına bakmadım onun bakiim hemen bi güzel kırmızı loğusa geceliğide varmıydı kız :26:

canım allah var kaynanama gidiyim bana yemek yaptırmaz çok nadirözledim kaynanamı bendemi gitsem kaynımın evinden çıkmış kiracı martın 24 dügünü var bebem eşim mutfagını yapıcek baklona katıcek dogalgazını çekicek bir tarafa sonrası malm tamirat yapılıcek yandıl gene kocamı işinden edicekler parasını vermicekler kendi evinide yaparken hiltisini kırılmışta garibime dememişler oglm al ş parayı biizm yüzümüzden kırıldı dememişleranlıcagın ozaman kaç işie gidemedi anasının işi var diye şimdide kaynım herşeyi üstüne yıkarkar benim saf kocada yapar
Bencede yeter kalk divam et

ewettt bende kendim dogurmus gibi sewindim darisi baslarimiza kizzzz
amin işşallah canım benim
kalkarım ben erken sewermm ayakta olmayı
vay zombi var namazı kıldınmı bari kalkmışken kılaydın
canım vardı galiba kırmızıyla işim olmadıgından bana yasak kırmız bordo nazara göze çok geliyorm ben

Benim namazım dryor bebeler kılıyım geliyorm gelince konuşuruz

kuzum ben bulamadım yaa ne cins bi sitesi varmıış bana link verebilicenmi hamile bölümünün sana zahme namazını kılıncaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…