Ben degil kizzzz pasagul
anacım nasıl olıym 10.30 kalktım evi topladım çamaşır katladım ymrtamı hasladım önümde tepsi kahvaltı yapıyom sen nasılsın
dün bir siteye girdim alllahım o ne modeller öle çok pahalı yaw:18::18:beyendim ama nerde eşime dedim şöyle istiyorm vs demezmi içindekiyle veiriseler alırım yoksa almam ney demişim sen beni biliyonm sen deidm eşim kopt adamda ses yok allahım ne güdlük bikerem ben onlardan daha gzüelim zarifim dedim eşimdeki tepki zarifligini yiyim senin kız yemelik iç çamaşırları varmışya bebem
NE YAPAYIM KUZUM YAAA :26::26::26::26::26:EV İŞLERİ FALANNN:44::44::44::44::44: SENİ GÖRÜNCE ESKİDEN (diğer topikte) NE ÇOK KONUŞURDUK DİYE DÜŞÜNDÜM(tabi senin oradaki nikini hatırlardığım zamanlarda yaşalnıyorum galiba her şeyi uutuyorumm )BURADA ÇOK MUHABET YAPAMIYORUZ DİYE DÜŞÜNDÜM ASLINDA UZUN ZAMANDIR KİMSEYLE MUHABET YAPAMIYORUM:26::26::26::26: YAAA BİRAZ KANDİMİ ÇEKTİM SANIRIM KK DEN VAKİTTE KALMIYOR YAAAA İŞLERDEN SON GÜNLERDE BİRAZDA RAHATSIZIM :26::26::26::26::26::26: BİR HALSİZLİK YORGUN VS VAR ÜZERİMDE
yuhhhhh artiiiikkkkkk eyice sapittin kadin ic camasiri sitelerini ogret herif alissin sen yokkende baksin
ooffffffffffff belim ağrıdı yaaa,neyse kalkım dewam edim işlerimee,bu kadar mola yeter
kolay gelsin ablaaooffffffffffff belim ağrıdı yaaa,neyse kalkım dewam edim işlerimee,bu kadar mola yeter
ay çok phalı o marka ya pierf carden ama yumuşacakkk bnde pijama takımı var yumuşş.kız delü piyer kardenmidir nedir oraya giridm gebelik lohsalık pijamalarına gözüm kaydıeşime gelince eşim sevmez öle bakmayı delü ben bakarken bakmadıki sadece leopar desenli kıyafet var dedim gecelik hoşna gittiyle sipariş ver dedi bende çok pahalı deyince içindekiyle veirilerse al yoksa para etmez dedi sen benim gözüme baksana ben gösteririmiyim ona onn elinde sigara vardı benim önümde pc ben otryordm o otrma odasının önünde duryord ekranı benden başka kimse görmüyord anlıcagın zaten kıskancım hele bir baksın ben adamı ne ederim biliyinmi sen
sevinç karısı yazamadı zaar şokomı girdin kız
ooffffffffffff belim ağrıdı yaaa,neyse kalkım dewam edim işlerimee,bu kadar mola yeter
dün dumanımla konuştumçok mutl agrım var az dedi fazla konşamadık sonra gene ararrım vallahi o dogrd sanki bende dogrdm onun adına çok seviniyorm
kalkarım ben erken sewermm ayakta olmayıyok annem sen sabah horozusun nasil kalktin o saatte
Bende kaavalti felan yaptim oglani okula hazirliyom
Selam kızlar :) dün ara ara girip okudum ama yazamadım, çok şükür herşey yolunda eyşan biraz huysuz süt yeterli diil o yüzden aç kalıyo mırıl mırıl sürekli :) mama vermeye başladık, bugünde hsstanedeyiz sanırım dikişlerim biraz ağrı yapıyo... Ama her türlü sıkıntıya rağmen inanılmaz güzel bi duygu bu... Allahım herkese nasip etsin
Soframiz i izliyom
dün bir siteye girdim alllahım o ne modeller öle çok pahalı yaw:18::18:beyendim ama nerde eşime dedim şöyle istiyorm vs demezmi içindekiyle veiriseler alırım yoksa almam ney demişim sen beni biliyonm sen deidm eşim kopt adamda ses yok allahım ne güdlük bikerem ben onlardan daha gzüelim zarifim dedim eşimdeki tepki zarifligini yiyim senin kız yemelik iç çamaşırları varmışya bebem
canım allah var kaynanama gidiyim bana yemek yaptırmaz çok nadirıs yapiyom herhalde
Oglen abimle carsiya cikacam 3 gibi
aasamda kaynos yimee cagirdi oraya gitcem
gunduzden cagiriyor yemekleri bana yaptircek
Gelemem aasam hepberaber gelirik dedim
Ozaman yayla corbasi yap getir dedi
Iyiki biz oraya yimee gidiyok
Ewde otursak daha eyi
amin işşallah canım benimBencede yeter kalk divam et
ewettt bende kendim dogurmus gibi sewindim darisi baslarimiza kizzzz
kalkarım ben erken sewermm ayakta olmayı
canım vardı galiba kırmızıyla işim olmadıgından bana yasak kırmız bordo nazara göze çok geliyorm benpiyer cardin pahalı canım tabi ben sırf dantelli ekru takımımı ordan almıştım çok güzel bak hamile pijamalarına bakmadım onun bakiim hemen bi güzel kırmızı loğusa geceliğide varmıydı kız :26:
canım allah var kaynanama gidiyim bana yemek yaptırmaz çok nadirözledim kaynanamı bendemi gitsem kaynımın evinden çıkmış kiracı martın 24 dügünü var bebem eşim mutfagını yapıcek baklona katıcek dogalgazını çekicek bir tarafa sonrası malm tamirat yapılıcek yandıl gene kocamı işinden edicekler parasını vermicekler kendi evinide yaparken hiltisini kırılmışta garibime dememişler oglm al ş parayı biizm yüzümüzden kırıldı dememişler anlıcagın ozaman kaç işie gidemedi anasının işi var diye şimdide kaynım herşeyi üstüne yıkarkar benim saf kocada yapar
amin işşallah canım benim
vay zombi var namazı kıldınmı bari kalkmışken kılaydın
canım vardı galiba kırmızıyla işim olmadıgından bana yasak kırmız bordo nazara göze çok geliyorm ben
Benim namazım dryor bebeler kılıyım geliyorm gelince konuşuruz
eyiiiiiCamasir katliyom
bencede yeter kalk divam et
ewettt bende kendim dogurmus gibi sewindim darisi baslarimiza kizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?