eyiiiii
:105::105::105::105::105::105:
kuzum ben bulamadım yaa ne cins bi sitesi varmıış bana link verebilicenmi hamile bölümünün sana zahme namazını kılıncaa :26:
dusa giriyom
kocasız dşu ne etcen karı neyse dvara vrp dryorlar gelince görüşrüz artık
kızlar sizlere birşey anlatmayı unuttum hayrolsun diyelim önce
sözde eşimle anneme gitmişiz ben oturuyorum annemde kapı çalıyor eşimin elinde poşetler rengarenk süngerler 10 taneden fazla diyorum canım bizi bebegimizmi var ne almışsın onları diyorum diyorki ikiz bebege bakmak kolaymı kı şimdiden alalım koyalim köşeye diyor ikizmi diyorm ikiz diyor biri kız biri erkekdiger poşetlerdede dalin ymuşatıcısıyla bebek deterjanı var bebek bezi var orduya yeter bu rüya nesin nesiydi aklımdada yoktu he galiba totommu açıkta kaldı acaba
ben işlerimi bittim hatunlar yok
kayanan fena yaIs yapiyom herhalde
Oglen abimle carsiya cikacam 3 gibi
Aasamda kaynos yimee cagirdi oraya gitcem
Gunduzden cagiriyor yemekleri bana yaptircek
Gelemem aasam hepberaber gelirik dedim
Ozaman yayla corbasi yap getir dedi
iyiki biz oraya yimee gidiyok
Ewde otursak daha eyi
Dusa giriyom
bnd su biyi izliyordum , şimdi evim iahaneyi izliyorumDusumuda aldimmm. Evim sahaneyi izliyom
ALLAHHHHHHHHHHHHHHHH görüşek kız ,bir yerde buluşursak beni nasıl tanıcan bakalım ama ben seni tanıyorum ya ne oyun oynasam sana acabacanim topraaaaaammmmmm
15 tatilde adanaya geliyom gorusekmi
Dusa giriyom
Dusumuda aldimmm. Evim sahaneyi izliyom
Is yapiyom herhalde
Oglen abimle carsiya cikacam 3 gibi
Aasamda kaynos yimee cagirdi oraya gitcem
Gunduzden cagiriyor yemekleri bana yaptircek
Gelemem aasam hepberaber gelirik dedim
Ozaman yayla corbasi yap getir dedi
iyiki biz oraya yimee gidiyok
Ewde otursak daha eyi
:125::125:yoğurtlu makarna yiyom
arkasına bir çay demleyen olsada içsek
canım geçmiş olsn ordaki rmzum sevtn 2 di bebem malesef degiştirdim berenim vardıya kayra o biizm takımda diyet grbnda barıştık gibi dikkat et geçen cmarteisnden beri gribim :2::2:
Heeee bulusak gorusekkk tanirim ben seni minyon kumral kivircik sacli yesil gozluALLAHHHHHHHHHHHHHHHH görüşek kız ,bir yerde buluşursak beni nasıl tanıcan bakalım ama ben seni tanıyorum ya ne oyun oynasam sana acaba
sıhhatler olsun
işim bitti
Gel bize annem:125::125:yoğurtlu makarna yiyom
arkasına bir çay demleyen olsada içsek
Gunduzden cagirdi iste yardima gitmedimhımmm demekki şimdi çarşıdasın,gez,gez...
abin geldi diye çağırıyo zaar,şükret yayla çırbasınla kalmış,ya hepsini yaptıraydı
Iyi bir kisir yap salata mizaik pasta tmmamdiray niye kimseler yok yaa iyikide bi fikir istediiik
Heeee bulusak gorusekkk tanirim ben seni minyon kumral kivircik sacli yesil gozlu
Gel bize annem
Gunduzden cagirdi iste yardima gitmedim
Iyi bir kisir yap salata mizaik pasta tmmamdir
Yada yufkadan borek
Elmali pasta
Makarna salatasi
Mozaik pasta tamamdir
Yufkan yoksa paaacaa yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?