Beydagliiiii kumral kivircik sacli yesil gozlu topraaaam kendini nasil saklicaaan
Az sonra kaynosa cikarikkkkkne heyecanli
güzel menü ellerine sağlıkhmm bendemi yapıp yesem ondan acabaa :26: ama akşama dondurucudan taze fasülye çıkardıydım gerçi onu yapcam
menümde
taze fasülye yemeği
bulgur pilavı
yoğurtlu sarımsaklı kereviz salatası yapcam sizce nasıl
kızlar yarına 2 arkadaşım gelcek yabancı diiller sizce ne yapem yarına çokta bişii yapmıycam
pizza
buzlukta mozaik pastam var tatlı olarakta
bi çeşit salata yapcam ama henüz karar veremedim patates salatasını dün yedik kısırıda ondan önceki gün yedik naapsamki :26: makarna salatasımı
ay bide elmalı pastamı yapsam acaba yaa 1-2 tane elmam olcaktı sankim bide havuç ceviz vs. koyarım zaten içine zaten ama tarçınım yook:26: suziye soriim belkim onda vardır havuçda akşam alcaktı kocişim yada markettenmi yollatsak :26:
heyt yemekleri hazırladım soframda hazır kocişimde yeni geldi sıra yemesinde salatamıda 3 renkli yaptım sarımsaklı yoğurtlu havuç-kara lahana-kereviz salatası ooh mii gelin kızlar beraber yiyeliiim bol vitaminli şeyler var geneee yarasın paşamaaa
ne biliyon belkim şaka yaptım ya kapkaraysamgideceğimiz yerin ortasında durur bağırırm seviiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnççççççççç diye
sevinç inşşallah bir mani çıkmazda buluşuruk,fazla dillendirmeyekte olsun bari
mıtfaka gidip yimeğime bakayım..
bamya pişiriyorum yanınada bulgur pilavı,birazdan kuru patlıcan dolmasıda gelecek anamgilden
Sen kendine bakkkkewde kimse yok carpisamiyon
bence 3 güzel ben olsam onu alırdım genede sen bilirisnbeğendiklerimin linklerini atayımbide siz bakın bakalım
http://lohusagecelik.net/wp-content/uploads/2012/10/pierre-cardin-8622-487x600.jpg laciverti ve pembe siyahı fena diil
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=276 bu çok güzel ama çok pahalı:26:
BONE CLUP HAMLE GECELK SABAHLIK TAKIM Pijama Dnyas bunu almayı düşünüyom sanırım sizce nasıl belkim tek geceliğini alırım :26:
Pierre Cardin Love Nakışlı Gecelik 8616 - http://www.elladaicgiyims.com
Pierre Cardin 8612 Pötikare Desen Gecelik
bu son ikiside çok ciciymiş yaa
gel canım ben sana tavşan kanı bir çay demliyim:125::125:yoğurtlu makarna yiyom
arkasına bir çay demleyen olsada içsek
küs kalınmıyor ister istemez barılışılıyorsağol bebem sevindim barışmanıza
mozayik pasta yap amerikan yap yufkadan gül böregi yap tatlıda n krabiyesi yap kek yap bebnide çagır diyet olsn lütfenkızlar yarına 2 arkadaşım gelcek yabancı diiller sizce ne yapem yarına çokta bişii yapmıycam
pizza
buzlukta mozaik pastam var tatlı olarakta
bi çeşit salata yapcam ama henüz karar veremedim patates salatasını dün yedik kısırıda ondan önceki gün yedik naapsamki :26: makarna salatasımı
ay bide elmalı pastamı yapsam acaba yaa 1-2 tane elmam olcaktı sankim bide havuç ceviz vs. koyarım zaten içine zaten ama tarçınım yook:26: suziye soriim belkim onda vardır havuçda akşam alcaktı kocişim yada markettenmi yollatsak :26:
Pasa isikin yaniiiii sen nerde .urtuyon
heyt yemekleri hazırladım soframda hazır kocişimde yeni geldi sıra yemesinde salatamıda 3 renkli yaptım sarımsaklı yoğurtlu havuç-kara lahana-kereviz salatası ooh mii gelin kızlar beraber yiyeliiim bol vitaminli şeyler var geneee yarasın paşamaaa
Heeee bulusak gorusekkk tanirim ben seni minyon kumral kivircik sacli yesil gozlu
Gel bize annem
Gunduzden cagirdi iste yardima gitmedim
Iyi bir kisir yap salata mizaik pasta tmmamdir
Yada yufkadan borek
Elmali pasta
Makarna salatasi
Mozaik pasta tamamdir
Yufkan yoksa paaacaa yap
kız pizza yapıcaam dedim yaa pizzama bayılıyolarkısırıda 2 gün önce yedik onlarla dedim dünde pattis salatası yedik dedim nerenlen okuyooon makarna salatası yapayım ama yoğurtlusunumu yoksam patates salatası tarzı normal yeşillikli lomonlu salatasınımı yapsamki ona karar veremedim elmalı pastanında içini hazırladım hamurunu yoğurcam bi pizzayla salatayıda beraber yaparık yarın kızlarla
kardeşim insanın canı istemeyince tecavüze giriyor sen biliyinmi canım istemedi zorlamı
bence 3 güzel ben olsam onu alırdım genede sen bilirisn
gel canım ben sana tavşan kanı bir çay demliyim
küs kalınmıyor ister istemez barılışılıyor
mozayik pasta yap amerikan yap yufkadan gül böregi yap tatlıda n krabiyesi yap kek yap bebnide çagır diyet olsn lütfen
40 yılın başı gezmeye gittik be ne old kudurmuşun gene hem sen kaynanan gidiyom ben birşey deyommuşimdi kaynanan gidicen diye için içine sıgmıyordr ay ne ka güzel
bak gene abdestim gidicek ne güldürüyosn bentecavüzcü coşkuniyeler uleyn bir çarpışamadınız gitti beeee
napıyosunuzzz kızlarrrrrrr
neye guluonuuzz banada deebak gene abdestim gidicek ne güldürüyosn benkızm bu gün tamam buu iş
gülmekten anamız aglıyor kız sen nepiyon
laflıyoz kuzum sen ne yapıyosun..napıyosunuzzz kızlarrrrrrr
bak gene abdestim gidicek ne güldürüyosn benkızm bu gün tamam buu iş
gülmekten anamız aglıyor kız sen nepiyon
merhaba kızlar ılk defa yazıyorum buraya... bende klomen ve catlatma iğnesıyle hamıle kaldım ve dusuk yaptım yeni bitti dusuk kanamam onumuzdekı ay tekrar klomen ve catlatma iğnesı ıslemı uygulancak sanırım doktor yıne ara vermeden yumurtlama takıbıne devam dedı işallah bu sefer bebeğim tutunur bana sımsıkı dua edın lutfenm... Allh tum isteyen guzel kalpli insanlara versın...
annemdeym ablam oturuom napımlaflıyoz kuzum sen ne yapıyosun..
ne ya yalanmı yılan hikayesine döndü ya ha bugün ha yarın...hadi bakalım yarın hayırlı haberlerini bekliyos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?