Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydagliiiii kumral kivircik sacli yesil gozlu topraaaam kendini nasil saklicaaan

ne biliyon belkim şaka yaptım ya kapkaraysamgideceğimiz yerin ortasında durur bağırırm seviiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnççççççççç diye

sevinç inşşallah bir mani çıkmazda buluşuruk,fazla dillendirmeyekte olsun bari

mıtfaka gidip yimeğime bakayım..

bamya pişiriyorum yanınada bulgur pilavı,birazdan kuru patlıcan dolmasıda gelecek anamgilden

heyt yemekleri hazırladım soframda hazır kocişimde yeni geldi sıra yemesinde salatamıda 3 renkli yaptım sarımsaklı yoğurtlu havuç-kara lahana-kereviz salatası ooh mii gelin kızlar beraber yiyeliiim bol vitaminli şeyler var geneee yarasın paşamaaa

güzel menü ellerine sağlık

daha ne olsun kuzum yeter işte................

Son düzenleme:

afiyet olsun yarasın hepinizeee

mıtfaka gidip yimeğime bakayım..

bamya pişiriyorum yanınada bulgur pilavı,birazdan kuru patlıcan dolmasıda gelecek anamgilden

Heee dillendirmeyek zatrn basak bile duysa bulusamak kiskanc kari
Kurudan banada yolla kaynos hindili pilav yapacakmis bide lahana sarmasi
Abimde kocamda lahana yemez

Sen kendine bakkkk ewde kimse yok carpisamiyon
kardeşim insanın canı istemeyince tecavüze giriyor sen biliyinmicanım istemedi zorlamı
bence 3 güzel ben olsam onu alırdım genede sen bilirisn
:125::125:yoğurtlu makarna yiyom

arkasına bir çay demleyen olsada içsek
gel canım ben sana tavşan kanı bir çay demliyim
sağol bebem sevindim barışmanıza
küs kalınmıyor ister istemez barılışılıyor
mozayik pasta yap amerikan yap yufkadan gül böregi yap tatlıda n krabiyesi yap kek yap bebnide çagır diyet olsn lütfen
Pasa isikin yaniiiii sen nerde .urtuyon

40 yılın başı gezmeye gittik be ne old kudurmuşun gene hem sen kaynanan gidiyom ben birşey deyommuşimdi kaynanan gidicen diye için içine sıgmıyordr ay ne ka güzel

benim doktorum kerevizi yasakladı bebem bana düşük yapıyor diye söylüyeyim diidim

kız pizza yapıcaam dedim yaa pizzama bayılıyolar kısırıda 2 gün önce yedik onlarla dedim dünde pattis salatası yedik dedim nerenlen okuyooon makarna salatası yapayım ama yoğurtlusunumu yoksam patates salatası tarzı normal yeşillikli lomonlu salatasınımı yapsamki ona karar veremedim elmalı pastanında içini hazırladım hamurunu yoğurcam bi pizzayla salatayıda beraber yaparık yarın kızlarla

aaaaa çok ayıp yemek anasını kızdırmaya gelmez o adamı ne yapar biliyinmi sen :18::18::18:

tecavüzcü coşkuniyeler uleyn bir çarpışamadınız gitti beeee

merhaba kızlar ılk defa yazıyorum buraya... bende klomen ve catlatma iğnesıyle hamıle kaldım ve dusuk yaptım yeni bitti dusuk kanamam onumuzdekı ay tekrar klomen ve catlatma iğnesı ıslemı uygulancak sanırım doktor yıne ara vermeden yumurtlama takıbıne devam dedı işallah bu sefer bebeğim tutunur bana sımsıkı dua edın lutfenm... Allh tum isteyen guzel kalpli insanlara versın...

gülden karaböcek söylüyor sevmez olaydım paşa dinliyor
sevinç karısı gette zaar insan ben çıkıyom der

allah yardımcın olsn canım ne diyeyim bende kllanmıştım işe yaramamıştı şans işte 3 bebegimde benim vefat etti şimdi bebegim yok canını sıkma olr gene beterin beteri var bak bana 3 bebegimde 5 aylık dogdu öldüler hep şükret haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…