canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..inşaallah bundan sonra yüzünüz güler..merhaba kızlar ılk defa yazıyorum buraya... bende klomen ve catlatma iğnesıyle hamıle kaldım ve dusuk yaptım yeni bitti dusuk kanamam onumuzdekı ay tekrar klomen ve catlatma iğnesı ıslemı uygulancak sanırım doktor yıne ara vermeden yumurtlama takıbıne devam dedı işallah bu sefer bebeğim tutunur bana sımsıkı dua edın lutfenm... Allh tum isteyen guzel kalpli insanlara versın...
gülden karaböcek söylüyor sevmez olaydım paşa dinliyor
sevinç karısı gette zaar insan ben çıkıyom der
canım evcilik oyncez oynayamıyos onu diyorzneye guluonuuzz banada dee
laflıyoz kuzum sen ne yapıyosun..
ne ya yalanmı yılan hikayesine döndü ya ha bugün ha yarın...hadi bakalım yarın hayırlı haberlerini bekliyos
carpısmamı olmadıııcanım evcilik oyncez oynayamıyos onu diyorz
aman canım ya kapım duruyorm benim be :2::2:12 yatarız dedim amcamın hanımı geldi çaya 2 geçiyord gitti ha diyede olmuyorki o melet istemek lazım ekşın lazım gözün kör olmasın sevinç karısı gelde anlat bey daglı karısına trek akldım kendimi savnamıyom nerdesin be
benim doktorum kerevizi yasakladı bebem bana düşük yapıyor diye söylüyeyim diidim
canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..inşaallah bundan sonra yüzünüz güler..
sevinç kaynoşuna gitti çok seviniyordu,nasıl gittiğini bilmedi zaar
birazdan ordan canlı bağlanır..
Offf off neden hamile kalamıyorum ben 2 düşük yaptım hiç uğraşmadan hamile kaldım şimdiyse olmuyorr çok üzülüyorum
güzel menü ellerine sağlık
daha ne olsun kuzum yeter işte................
bugün ordasın yani iyi oturmalar kuzum...annemdeym ablam oturuom napım
inşallah olur canım üzme kendini ne kadar takarsan o kadar geç oluyor....Offf off neden hamile kalamıyorum ben 2 düşük yaptım hiç uğraşmadan hamile kaldım şimdiyse olmuyorr çok üzülüyorum
canım evcilik oyncez oynayamıyos onu diyorz
aman canım ya kapım duruyorm benim be :2::2:12 yatarız dedim amcamın hanımı geldi çaya 2 geçiyord gitti ha diyede olmuyorki o melet istemek lazım ekşın lazım gözün kör olmasın sevinç karısı gelde anlat bey daglı karısına trek akldım kendimi savnamıyom nerdesin be
hurremı ızleyıp doncez aksama ablam ıste sen ıyısın ınsallahhbugün ordasın yani iyi oturmalar kuzum...
inşallah olur canım üzme kendini ne kadar takarsan o kadar geç oluyor....
neyyyygece yarısı misafirmi olur kız nasıl geliyolar o saatte töbe,töbe...
tabi ekşınsız olmaz can istemeden hiiiççç olmaz...sende kocana aşamleyin bir şarkı söyle bakalım,adam anlar belki
ocağı yakacağım suyu ısıtacağımtan yeli ağarırkennn seni kapatacağım adını alacağım çatlasın elalemm
carpısmamı olmadııı
ana düşükmü yapıyomuuş daha neler kız biz yiyoz arada bişiide olmadıı
hhHHAHAHAH hadi inşallah totem yapalımmı ablabak gene abdestim gidicek ne güldürüyosn benkızm bu gün tamam buu iş
gülmekten anamız aglıyor kız sen nepiyon
yok yok maalesef vuslat yine kalmış..carpısmamı olmadııı
evet sayın seyirciler sevinç ataga geçti sofrayı kryor kaynansı hizmet bekliyor hangi arada yapıcek arada gel beydaglı kızlar armd verem yiyom eşim 8 gelicekmiş beni kandırdı erken gelicem diye
canım kanda pırtılaşmaya baktırdıonmı düşüklerinin sebebini:44::44:
kardeşim insanın canı istemeyince tecavüze giriyor sen biliyinmi canım istemedi zorlamı
bence 3 güzel ben olsam onu alırdım genede sen bilirisn
gel canım ben sana tavşan kanı bir çay demliyim
küs kalınmıyor ister istemez barılışılıyor
mozayik pasta yap amerikan yap yufkadan gül böregi yap tatlıda n krabiyesi yap kek yap bebnide çagır diyet olsn lütfen
40 yılın başı gezmeye gittik be ne old kudurmuşun gene hem sen kaynanan gidiyom ben birşey deyommuşimdi kaynanan gidicen diye için içine sıgmıyordr ay ne ka güzel
anladm ablaa bu gece carpıssn herkessssyok yok maalesef vuslat yine kalmış..
bence sevinç abisini orda bıraksın eve yalnız dönsün
iyi afiyet olsun,ekmek parası adam çalışıyor ne yapsın...
bugün ordasın yani iyi oturmalar kuzum...
inşallah olur canım üzme kendini ne kadar takarsan o kadar geç oluyor....
neyyyygece yarısı misafirmi olur kız nasıl geliyolar o saatte töbe,töbe...
tabi ekşınsız olmaz can istemeden hiiiççç olmaz...sende kocana aşamleyin bir şarkı söyle bakalım,adam anlar belki
ocağı yakacağım suyu ısıtacağımtan yeli ağarırkennn seni kapatacağım adını alacağım çatlasın elalemm
kız bugün pargalıyı bogyolar haberin olsn 4 bölümü kalmış dediler bgün arkadaşlar:18::18:hurremı ızleyıp doncez aksama ablam ıste sen ıyısın ınsallahh
hhHHAHAHAH hadi inşallah totem yapalımmı abla
Begümmmmmmmm : iyiim gibiyim annem sen nassın açım ama yemicem bugun aç kalcam
evet bugün hürrem var dimi biz kuzey güneyi izliyoz eşim onu seviyor hürremi kaydedip sonra izliyom ben...hurremı ızleyıp doncez aksama ablam ıste sen ıyısın ınsallahh
maskara oldk eyimi aman be olsada olr olmasada okadar aramıyom ben
canım ben ikaz edeyimde seni ben baharat maydonoz yeşil yemeklik sogan çig pırasa salam suck sosis daha aklıma gelmeyenler çig köfte herşey yasaktı
maskara oldk eyimi aman be olsada olr olmasada okadar aramıyom ben
canım ben ikaz edeyimde seni ben baharat maydonoz yeşil yemeklik sogan çig pırasa salam suck sosis daha aklıma gelmeyenler çig köfte herşey yasaktı
hoşgeldinnnnn
anladm ablaa bu gece carpıssn herkessss
yok ben direk diyorm mektm yazıcam diye oda kime diyor bende başlıyorm sevgili haydar dümen hocam demeye anladım diyor
kız bugün pargalıyı bogyolar haberin olsn 4 bölümü kalmış dediler bgün arkadaşlar:18::18:
totem ne kız :44::44:ben namazımı kılıyım gelicem abdestim varken gitmeyin bir yere küserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?