Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..inşaallah bundan sonra yüzünüz güler..

gülden karaböcek söylüyor sevmez olaydım paşa dinliyor
sevinç karısı gette zaar insan ben çıkıyom der

sevinç kaynoşuna gitti çok seviniyordu,nasıl gittiğini bilmedi zaar
birazdan ordan canlı bağlanır..

Son düzenleme:
Offf off neden hamile kalamıyorum ben 2 düşük yaptım hiç uğraşmadan hamile kaldım şimdiyse olmuyorr çok üzülüyorum

neye guluonuuzz banada dee
canım evcilik oyncez oynayamıyos onu diyorz
laflıyoz kuzum sen ne yapıyosun..

ne ya yalanmı yılan hikayesine döndü ya ha bugün ha yarın...hadi bakalım yarın hayırlı haberlerini bekliyos

aman canım ya kapım duruyorm benim be :2::2:12 yatarız dedim amcamın hanımı geldi çaya2 geçiyord gitti ha diyede olmuyorki o melet istemek lazım ekşın lazım gözün kör olmasın sevinç karısı gelde anlat bey daglı karısına trek akldım kendimi savnamıyom nerdesin be

carpısmamı olmadııı

evet sayın seyirciler sevinç ataga geçti sofrayı kryor kaynansı hizmet bekliyor hangi arada yapıcek arada gel beydaglı kızlar armd verem yiyom eşim 8 gelicekmiş beni kandırdı erken gelicem diye
Offf off neden hamile kalamıyorum ben 2 düşük yaptım hiç uğraşmadan hamile kaldım şimdiyse olmuyorr çok üzülüyorum

canım kanda pırtılaşmaya baktırdıonmı düşüklerinin sebebini:44::44:

annemdeym ablam oturuom napım
bugün ordasın yani iyi oturmalar kuzum...
inşallah olur canım üzme kendini ne kadar takarsan o kadar geç oluyor....

neyyyy gece yarısı misafirmi olur kız nasıl geliyolar o saatte töbe,töbe...

tabi ekşınsız olmaz can istemeden hiiiççç olmaz...sende kocana aşamleyin bir şarkı söyle bakalım,adam anlar belki
ocağı yakacağım suyu ısıtacağımtan yeli ağarırkennnseni kapatacağımadını alacağımçatlasın elalemm

hurremı ızleyıp doncez aksama ablam ıste sen ıyısın ınsallahh

carpısmamı olmadııı
yok yok maalesef vuslat yine kalmış..

bence sevinç abisini orda bıraksın eve yalnız dönsün

iyi afiyet olsun,ekmek parası adam çalışıyor ne yapsın...

mozaikim var zaten buzlukta çıkarıp dilimleyiveriyom iyi oluyo o öyle acil misafirlere falan 4 renkli böreğimde var ama pizzamı çok seviyolar ondan yapcam onu gerçi o böreğimide seviyolarda oda acil gelen misafire kalsın valla pek diyet bişiimiz yok kuzum salatadan yersin sende diğerlerindende tadarsın ama dimi :26: dimi o 3.güzel bende çok beğendim ama öteki o pahalı olanda güzeldi ama 3.yü alcam sanırım :26:

yok ben direk diyorm mektm yazıcam diye oda kime diyor bende başlıyorm sevgili haydar dümen hocam demeye anladım diyor
kız bugün pargalıyı bogyolar haberin olsn 4 bölümü kalmış dediler bgün arkadaşlar:18::18:
hhHHAHAHAH hadi inşallah totem yapalımmı abla

Begümmmmmmmm : iyiim gibiyim annem sen nassın açım ama yemicem bugun aç kalcam

totem ne kız :44::44:ben namazımı kılıyım gelicem abdestim varken gitmeyin bir yere küserim

evet bugün hürrem var dimi biz kuzey güneyi izliyoz eşim onu seviyor hürremi kaydedip sonra izliyom ben...

yok kız şaka yapıyos bebeğim ne maskarası

sana doktorun yasaklamış kuzum ondan yiyemiyondur bana hiç öle bişiii demedi baharatıda bol kullanırım ben yeşilliği bol tüketirim soğansız sarımsaksız yimeğim pek olmaz zaten pırasayıda börekte yada yemekini yapıyom bazen ötekileri bende çok tüketmiyom zararlı diye ilk 3 ay maydanozu çok tüketmedim bi okadar arada az yedim ama tabi herşeyin vitamininden almak lazım kız düşüğe neden olur diye bişii yazmıyo biyerde onlarında niye tüketmeyelimki

hoşgeldinnnnn
anladm ablaa bu gece carpıssn herkessss

ALLAH iyiliğini versin paşam ayyy benim çişim geldi ben tüfekhaneye gidiyorum,bayılıyorum kocanla sizin diyaloglarınızaa

hoş buldumm napayonuz özlediniz mi benii

bugun kahvaltıdan sonra sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım,sonra kaynoşla pazara gittik..eve geldik..tuzlu kurabiyeler yaptı evde atıştırım diye sonra kızına gitti..

bende banyo yaptım size geldim..birazdanda pilav yapcam kalkıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…