ceneniz düşerdi hergün bugun noldu
kesinliklee bide anamların evinde yan odada olcaaaz o an sancım tutupta çığlığı basarsam biimkiler korkup doğuruyom diye dalarda içeriii :18:Hahayyy cok degisik bi ani olur inanki sin ayda burda olmiycan son gunlerde yapabilinmi onu bilemem kuzum
anam maşşallah ben hamile kalınca pilim bitiyor maşşallah iyi cesaret:18::18:kızlar hamişi örnek alın bakıyım
ben 32 yaşında 11 senelik evli 3 bebegini kaybetmiş paşa yım marta bebege vesile olmayı düşünüyorm
canım arkadaşım geldi yemek yeidm o arada yazamadım :18::18:
anam maşşallah ben hamile kalınca pilim bitiyor maşşallah iyi cesaret:18::18:kızlar hamişi örnek alın bakıyım
ben 32 yaşında 11 senelik evli 3 bebegini kaybetmiş paşa yım marta bebege vesile olmayı düşünüyorm
afiyet olsun...
kız bengisuuu son aylarda çok şetyme bebek beyaz beyaz üstünde bişelerle doğuyo haaa
kesinliklee bide anamların evinde yan odada olcaaaz o an sancım tutupta çığlığı basarsam biimkiler korkup doğuruyom diye dalarda içeriii :18:35 kadar yaparık sonrada kociş sıkar dişini artıkın
ivet örnek alın benisiz çucuk şstediğiniz halde yapmıyonuz bense kocişim için bu halde çalışıyom dahaaa
meraba :) adapazarında oturuyorum..bende 25 yaŞına yeni girdim..3 . yılım bitti evliliğimde..pkoluyum..1 aşılamam var başarısız..tedaviyi bıraktım sonra.kasım ayında soğan kürü yaptım..kendiliğimden hamiş kaldım..8 haftalık hamişim : ) öyle işteeee
kızzzz hamişken o işi yapıynuzda sakın içne gitmeyinafiyet olsun...
kız bengisuuu son aylarda çok şetyme bebek beyaz beyaz üstünde bişelerle doğuyo haaa
Aaa hayirli olsu. canimya cok sevindim bengisuda denemis hamis kalmis bende pkoluyum deniycem inanki daha once denedim ama yine deniycem
hadi yaa yandın deseneeekeşke sizde biyerlere kaçabilseniz tatil oldummu :26: kız kendi evleri yokmu sizde niye kalıyolarkii kociş neti istiyo haylaa veriim bari artıkın haberler bitti nasılsaa ben kaçar kızlar gece görüşürüz belkim hoşçakalıın
dene canım..hiç değilse insanın içini temizliyo .. inşallah sanada şifa olur
İnsallah canimya rabim kucagina almayi nasip eder insallah deniycem tatlim hamislik nasil gidiyo bulanti felan varmi
hanımlarrrrrrnasılsınııııııııııııııııııız
hanımlarrrrrrnasılsınııııııııııııııııııız
amin canım...cok zor geçti bu haftaya kadar..çok bulantım oldu ama çok şükür şimdi iyiyim..güzel gidiyo :)
hoşgeldin...iyiyim ben sende iyisindir inşallah..
benimki geliyo yemekleri ısıtayım bari..gelirim yinee
Pkolusun tuza cok dikat et 7 aylik bebegimi yuksek tansiyon ve kan pihtisi yuzunden kaybetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?