Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hahayyy cok degisik bi ani olur inanki sin ayda burda olmiycan son gunlerde yapabilinmi onu bilemem kuzum
kesinliklee bide anamların evinde yan odada olcaaaz o an sancım tutupta çığlığı basarsam biimkiler korkup doğuruyom diye dalarda içeriii :18: 35 kadar yaparık sonrada kociş sıkar dişini artıkın

ivet örnek alın beni siz çucuk şstediğiniz halde yapmıyonuz bense kocişim için bu halde çalışıyom dahaaa

İnsallah canim bende 23 yasinda iki evladini kaybetmis pkoluyum dort senedir ugrasiyom olmayanlardanim allah kolaylik ve sabir versin canim

afiyet olsun...

kız bengisuuu son aylarda çok şetyme bebek beyaz beyaz üstünde bişelerle doğuyo haaa

biliyom kız en iyisi sonlarda ok kullanmak ama 35ten sonra kociş yanımda olmıycak sorun yok yaani bide hemen kalkıyom çıkıyo içtekiler neyse ben kaçtım kociş bilgisayarı ver diyip duruyo şimdi başka bişii vercem görcek hee

Ben hamis kalirsam seni ornwk alicam o kesindir massalah sen bize moral ve guc veriyon inanki. super hamis senin adin

meraba :) adapazarında oturuyorum..bende 25 yaŞına yeni girdim..3 . yılım bitti evliliğimde..pkoluyum..1 aşılamam var başarısız..tedaviyi bıraktım sonra.kasım ayında soğan kürü yaptım..kendiliğimden hamiş kaldım..8 haftalık hamişim : ) öyle işteeee

Aaa hayirli olsu. canimya cok sevindim bengisuda denemis hamis kalmis bende pkoluyum deniycem inanki daha once denedim ama yine deniycem

afiyet olsun...

kız bengisuuu son aylarda çok şetyme bebek beyaz beyaz üstünde bişelerle doğuyo haaa
kızzzz hamişken o işi yapıynuzda sakın içne gitmeyin son ay fark etmiyor çıkınca onalrda orda çıkar dışa dışa sakın ha içe dğeil çok okudum bunalrla ilgili :18:

Tamam kuzum girince feysten msj at haberim olsun gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…