Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ama ne güzel bunca yıl okumuşsun,öğretmen olmuşsun ben olsam asla evde oturmazdım..ne öğretmenisin canım??

kuzum bizim bölümün ataması çok zor binlerce kişi mezun oluyo aldıkları 100 200 kişii resim öğretmeniyim ben :26: ben devlet olsun diye tutturmuyom canım istediğimde ücretli yapıyom çalıştımda 2 yıl önce ücretli öğretmen olarak özel okul olsa ondada gidipcçalışabilirim meselaa şimdik bebemi büyütüyümde sonra tayin olduğumuz yerde uygun bi okul olursa çalışırım heralde

kız beni karıştırma ben hamiş halimle bilem yapıyom formdayım

Bende iyiyim cok sukur bugun orumcekler vardi içli kofte yaptik anam agladi zor bi yemek ama lezetide cabasi

zor diilde uğraştırıyo sadece biraz bende çok severim yaparımda ama tabi kalabalıkta güzel oluyo oda görümcelerinin gelmediği zaman varmıki gene geldiler diyon

ay evet yoğurması uzun sürüyo helede çok yapıyosan yandın vallaa koca bi leğeni yoğur dur :26: kaynoşuna yoğurtsaydı sende hıı iyi olmuş kafa dinlemişsindir sende biraz
Kaynos hasta yapamaz 11 kisiye yaptik ben yeni ogrendigim icin zorlaniyom cok kisiye yapinca he ya iyi oldu kocisle oturup dertlesebildik bari ama kisa surdu

Kaynos hasta yapamaz 11 kisiye yaptik ben yeni ogrendigim icin zorlaniyom cok kisiye yapinca he ya iyi oldu kocisle oturup dertlesebildik bari ama kisa surdu

dün geceyimi diyon kuzum ee gelince geç saatlere kadar gitmiyomu yoksa senin örümcekler bende gündüzleri geliyolar sadecene sanıyodum :26:

dikkate alıcam söylediklerinizi canlarım..

kız paşaaaa ne vuruyon : D

Yo saglik sorunun yoksa zarari yok diye biliyorum bak keyfine

kocişi göremiycezki yapak anca doğum zamanı görücem bidahakine doğum yaklaşınca gelir artıkın ozamanda yapılırmı bilmem :26: sonra iş esnasında gelmeye neyim kalkar bizimki anaam sonra seyreyle cümbüşüüü poku yirik

Geldiklerinde en az bi gece kalirlar tatil oldu 15 gun gelip kalacaklar bide iki orumcek sehir disinda baya tatilerde cekiyom

hadi yaa yandın deseneee keşke sizde biyerlere kaçabilseniz tatil oldummu :26: kız kendi evleri yokmu sizde niye kalıyolarkii kociş neti istiyo haylaa veriim bari artıkın haberler bitti nasılsaa ben kaçar kızlar gece görüşürüz belkim hoşçakalıın

maaşallah deyin kız 34.haftaya kadar kocişin yanındayım zaten sonra gidiyom bidahada zor zaten :26:
anam maşşallah ben hamile kalınca pilim bitiyor maşşallah iyi cesaret:18::18:kızlar hamişi örnek alın bakıyım
Nasilsin tanisamadik pek kimseyle bengisu disinda

ben 32 yaşında 11 senelik evli 3 bebegini kaybetmiş paşa yım marta bebege vesile olmayı düşünüyorm

Hahayyy cok degisik bi ani olur inanki sin ayda burda olmiycan son gunlerde yapabilinmi onu bilemem kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…