ama ne güzel bunca yıl okumuşsun,öğretmen olmuşsun ben olsam asla evde oturmazdım..ne öğretmenisin canım??
ve aleyküm selam
ayıp olr ben benimde erkek kardeşim 4 ay kaldı bende karısıyla bizde yapamadık
sen 3 al bebem iyi olr bir tanede bana yolla alırsanadresi veriyorum
şaka yaptım bebem be lafın gelimi gerçektende biz neden yapmıyoz kız hadi sevinç karsında soba var kardeşi var benim ev hamam gibi dr ben bu ony ben haydar dümenin gelince konuşuyum
canım ölede nen biliyim ben tüketmedim :18:
vallahi hep öle derim dün diyorm biz senle en son cmarteis evcilik oynadık oda he dedi sonra oynyalım dedi heç keygfim yok dedim sonrası malm olr deid yunna devam etti
canım kaynanan iyi allahım dahada iyi yapsın sen iyisindirde oda iyidir bir kötü ol ben ozaman sorarım sana:18::18:
bende diyorm o ney maçtann anlamadıgım için
bende yazarım sevgili haydar dümen hocam bizm topigi erkekler basmış nerde pkol varsa burdalar derim çarpişmaya giremiyolar derim dur sen
canım porgestanı düşügün olmasın diye vermiştir doktora soırmadan ilaçları bırakma tevekkül et haline ben günde 4 ilaç içiyorum kızımdada 9 ilaç içiyodum şimdi oalsılılları konuşursak beni öne al 4 ilaç içicem kullandıklarının yanına 3 ilaç daha eklenicek 2 igne ben ne yapıyım bir daha duymym ilaç içemiyom diye yoksa panik atak demem hamile denen yersin şaplagıtememmi anşlaştıkmı kızı çok vrdum canın acıdımı be
Bende iyiyim cok sukur bugun orumcekler vardi içli kofte yaptik anam agladi zor bi yemek ama lezetide cabasi
kız beni karıştırma ben hamiş halimle bilem yapıyom formdayım
zor diilde uğraştırıyo sadece birazbende çok severim yaparımda ama tabi kalabalıkta güzel oluyo oda görümcelerinin gelmediği zaman varmıki gene geldiler diyon
Hamislik seni etkilemiyo carpismada anam bu ne enerji
Yogurma isi ugrastiriyo dun yoktular baska birinin evini istila etmislerdi
maaşallah deyin kız34.haftaya kadar kocişin yanındayım zaten sonra gidiyom bidahada zor zaten :26:
Kaynos hasta yapamaz 11 kisiye yaptik ben yeni ogrendigim icin zorlaniyom cok kisiye yapinca he ya iyi oldu kocisle oturup dertlesebildik bari ama kisa surduay evet yoğurması uzun sürüyo helede çok yapıyosan yandın vallaa koca bi leğeni yoğur dur :26: kaynoşuna yoğurtsaydı sendehıı iyi olmuş kafa dinlemişsindir sende biraz
Maşallah barek allah senin ozun enerjik devam et carpismalara dogumu kolaylastiriyo diyolar
Kaynos hasta yapamaz 11 kisiye yaptik ben yeni ogrendigim icin zorlaniyom cok kisiye yapinca he ya iyi oldu kocisle oturup dertlesebildik bari ama kisa surdu
öyle diyolarda doğrumu acabaa cidden faydası olurmuki yoksa zararımı olur? :26:
canım asıl eleviti iç bende onu kullanıyorum bayaa vitamin var içindefobliolu bilmem ama elevit kullandırdı bana he doktorum en başından beri progestanıda ilk 3 ay kullandırdıydı bana 12.haftadan sonra kestiydi doktorum
ewet canım haklısın ama doktorun ne derse ona göre hareket et..eskiden hamile kadına bir tane hap vermezlerdi şimdi ilaca boğuyolar ama tabi herşeyde eskisi gibi sağlıklı ve doğal değil...
bende hamileliklerimde çok ilaç kullanırdım,hele o progestan beni bayıltıyodu resmen..
dün geceyimi diyon kuzum ee gelince geç saatlere kadar gitmiyomu yoksa senin örümceklerbende gündüzleri geliyolar sadecene sanıyodum :26:
Yo saglik sorunun yoksa zarari yok diye biliyorum bak keyfine
Geldiklerinde en az bi gece kalirlar tatil oldu 15 gun gelip kalacaklar bide iki orumcek sehir disinda baya tatilerde cekiyom
maaşallah deyin kız34.haftaya kadar kocişin yanındayım zaten sonra gidiyom bidahada zor zaten :26:
Nasilsin tanisamadik pek kimseyle bengisu disinda
kocişi göremiycezki yapak anca doğum zamanı görücem bidahakine doğum yaklaşınca gelir artıkın ozamanda yapılırmı bilmem :26: sonra iş esnasında gelmeye neyim kalkar bizimki anaam sonra seyreyle cümbüşüüü poku yirik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?