İyiyiz canim. sen nasilsin tatlim
Saol cnm bende iyiyiiimkızlar 6 haftalık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim valla kusura bakmayın kızacaksınız bana yeni mi söylenir diye ama ağrılar beni öldürüyo bi halsizlik sabah akşam yataktayım nası hamilelik bu hiiç anlamadım:26:doktor normal diyoo..
Saol cnm bende iyiyiiimkızlar 6 haftalık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim valla kusura bakmayın kızacaksınız bana yeni mi söylenir diye ama ağrılar beni öldürüyo bi halsizlik sabah akşam yataktayım nası hamilelik bu hiiç anlamadım:26:doktor normal diyoo..
kesinliklee bide anamların evinde yan odada olcaaaz o an sancım tutupta çığlığı basarsam biimkiler korkup doğuruyom diye dalarda içeriii :18:35 kadar yaparık sonrada kociş sıkar dişini artıkın
ivet örnek alın benisiz çucuk şstediğiniz halde yapmıyonuz bense kocişim için bu halde çalışıyom dahaaa
canım bendede pko var sogan kürü yaptım o ay hamile kalıdmİnsallah canim bende 23 yasinda iki evladini kaybetmis pkoluyum dort senedir ugrasiyom olmayanlardanim allah kolaylik ve sabir versin canim
canım o bebegi koruyan jel bebem haberin olsn her bebekte olyor mikrop kapmasın diye bir gün yıkamıyolar allah işte rabbim 40 haftaları göstersin işallahafiyet olsun...
kız bengisuuu son aylarda çok şetyme bebek beyaz beyaz üstünde bişelerle doğuyo haaa
hanımlarrrrrrnasılsınııııııııııııııııııız
zaten tuzla pek aram yok..normal bi şekilde tüketiyorum..inşallah sorunsuz bi hamişlik geçiririm..
kııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzz yalan sölemiyosun demi yaaaaaaaaa anammmm çok sevindim düşükten kaç ay sonra hamile kaldın sen simdi ay çok sevindim derrrya belirtilerin nelerdi kız nasıl anladınnn ay hadi hayırlı olsun yaaaaaaa
Hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin insallah dua edin bizede hamisler
bebegi rahasız ediyosunuz biline
canım bendede pko var sogan kürü yaptım o ay hamile kalıdm
canım o bebegi koruyan jel bebem haberin olsn her bebekte olyor mikrop kapmasın diye bir gün yıkamıyolar allah işte rabbim 40 haftaları göstersin işallahdarısı marta bana ve arkadaşlara
aferim bir hamiş daha sevindim senin adına ben hürremi seyredicem sonra görüşrüz bu akşam pargalı ibrahimi öldürücekler:18::18:çok heyecanlı
mrb arkadaşlar topiğinizi yeni gördüm...
kuzucum evet en önemlisi rabbim tamamına erdirsin yaaaaaacanım benim çok beklemeden geldi bebeğin inşallah bu defa sorunsuz alırsın kucağınaaa inşallah bizede nasip olur kuzucum ya çok mutlu oldum e şimdi sen iğne yapacanmı pıhtılaşman için:18::18::18::18:
Ayyy cnm tşk ederiiiiiiiiiimm inş durucum inş herkese nasip eder Allah ım..cnm doktor sonuçlarıma baktı herşey normal sadece mthfr heterozigot old.için iğne vermedi..bu değer tek başına pıhtı yapmaz dedi bu çoğu kişide zaten var dedi..üstelik seninki heterozigot dedi işte uzun uzun anlatta daha bisürüüü banada mantıklı geldi o yüzden iğne olmıcam cnm inş bişii olmazzaten benim doktor bide riskli gebelikler uzmanı yani uzmanlığını bu dalda yapmış o yüzden de içim rahatladı biraz..böyle işte durucuum..
iyi çok şükür iğneden yırtmışınnn:18::18::18::18::18:kuzucum tekrar hayırlı olsun iyi bak bebeğinede kendinede öpüldün
gozunaydin naza ederik diyemi sakladin dogurunca haber edeydin
Ama cooook sevindim yaaaaa
Hoşgeldin cnmmm
Cnm sen 8 haftalık olmuşsun nasıl geçiyo seninde ağrın oluyomu ben karın ağrısından ölüyorum valla..özellikle gece yatarken çok oluyo hatta uykudan uyanıyorum sancıdan kasıklarımda ağrıyo..sonra gün içinde halsizlik uyuşukluk oluyo bi toparlayamadım kendimi..cnm bide siz şey ediyonuz muayuptur sorması ..?doktor bize ilk 3 ay önermedi de..:26:
çokk tebrikkk ederim canım valla cok sevindim..ilk günlerde bende öyleydim hep uykum geliyodu aMA Şimdi geçti
karın ağrım falan yok..fakat benim nur topu gibi 8 cm bi kistim var o saolsun canıma okuyo..doktor bize ilişki yönünden bişey sölemedi..kistimden dolayı girmeyin patlayabilir dedi...bn hamişliğimi antepte öğrenmiştim..ordaki doktorum öyle söledi..burdaki bişey demedi..ama ne yalan söliyim birlikte olduk..engel olamıyonki herife..napayım..carşamba günü kontrole gitcem ozaman doktora sorayım bakayım ..kasıklarım ilk zamanlar benimde ağrıyodu ara ara adet olcakmışım gibi ama şimdi çok nadir oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?