Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

totem hngi maçta penaltı olurda adamlar ellerini yere koyyup iyi enerji gönderip gol olsun isterler. Bizde öyle yapak Ben burdayım

ay ilahi paşa yaa alemsin kız yaz yaz hatta başağı ve begümüde söyle onlarada çare bulsun

özledik canım...

oh ne iyi kaynoşlar var kıymetini bil,kız bende kalkıp pilav yapacam dah..kalkıp yapayım bari yarım saate kadar kocicim gelir..

dimi büyük bi sevinçle gidiyodu ah canım kaynoşuma gidiyom mamalar yapiimde götürüyüm diye çok heyecanlıydıı

ooh iyiymiş vallaa düşünceli kaynoş bize yapacak kimsemiz yok bizde kendimiz yapıyok haylaa kaynımız buynumuzdayken bilee neyse 1 ay sonra gidince annemde bana bakay aytık :26: kız sen daha pilavmı yapcan biz yidik kaldırdık bilee :26: geçmi geliyo seninki :26:

kızlar bişey sorcam..ben kontrole gittiğimde doktor bana elevit verdi..ben fobliol ve progestan kullanıyodum.onlara devam ediyorum ama eleviti sadece 2 kez içtim onun içindede folic asit var..çok ilaç içmek istemediğim için eleviti içmiyorum.oda vitamin zaten..o ilaçları kesmedende okadar hap içmek istemiyorum açıkçası çarşamba kontrole gidince bakalım kescekmi progestanı falan..offf ilaç içmekten midem bulandı aRTIK yaa

dimi büyük bi sevinçle gidiyodu ah canım kaynoşuma gidiyom mamalar yapiimde götürüyüm diye çok heyecanlıydıı
hemde nasıllll havalara uçuyordu
bengisu sen öğretmendin dimi sendemi atanamdın yoksa isteyerekmi çalışmıyorsun:26:
o konuda laf edemem saolsun yapar..:) bende kalkıyım bari yapayım pilavı : D

sağolsun...

iyi hadi yap baklım ben ocağa koydum bile

evet daha gelmedi..8den sonra gelir..ben sütle kurabiyelerden yedim 5e doğru..gelincede akşam yimemizi yicez artık..biz hep böleyiz..

canım asıl eleviti iç bende onu kullanıyorum bayaa vitamin var içinde fobliolu bilmem ama elevit kullandırdı bana he doktorum en başından beri progestanıda ilk 3 ay kullandırdıydı bana 12.haftadan sonra kestiydi doktorum

ewet canım haklısın ama doktorun ne derse ona göre hareket et..eskiden hamile kadına bir tane hap vermezlerdi şimdi ilaca boğuyolar ama tabi herşeyde eskisi gibi sağlıklı ve doğal değil...
bende hamileliklerimde çok ilaç kullanırdım,hele o progestan beni bayıltıyodu resmen..

hemde nasıllll havalara uçuyordu
bengisu sen öğretmendin dimi sendemi atanamdın yoksa isteyerekmi çalışmıyorsun:26:

sağolsun...

iyi hadi yap baklım ben ocağa koydum bile

atanamadım kuzum gerçi sadecene 1-2 kere girdim sınavada :26: zor zaten bu devirde atanması uğraşmıyom ozyüzden bende pek :26:

atanamadım kuzum gerçi sadecene 1-2 kere girdim sınavada :26: zor zaten bu devirde atanması uğraşmıyom ozyüzden bende pek :26:

ama ne güzel bunca yıl okumuşsun,öğretmen olmuşsun ben olsam asla evde oturmazdım..ne öğretmenisin canım??

evet daha gelmedi..8den sonra gelir..ben sütle kurabiyelerden yedim 5e doğru..gelincede akşam yimemizi yicez artık..biz hep böleyiz..

bazen bizimkinin gelmeside 7yi buluyo işleri çok olursa falan :26: iyi yapmışsın aç bırakma kendini bende yapıyodum arada tuzlu kurabiyeler falan bulunuyo genelde hep evde oda pratik misafir şeysi bugünde elmalı pasta yapcam bakalım hem misafirlere hemde arada yerim diyee

yok yok maalesef vuslat yine kalmış..

bence sevinç abisini orda bıraksın eve yalnız dönsün

iyi afiyet olsun,ekmek parası adam çalışıyor ne yapsın...
ayıp olr ben benimde erkek kardeşim 4 ay kaldı bende karısıyla bizde yapamadık
sen 3 al bebem iyi olr bir tanede bana yolla alırsan adresi veriyorum

evet bugün hürrem var dimi biz kuzey güneyi izliyoz eşim onu seviyor hürremi kaydedip sonra izliyom ben...

yok kız şaka yapıyos bebeğim ne maskarası
şaka yaptım bebem be lafın gelimi gerçektende biz neden yapmıyoz kız hadi sevinç karsında soba var kardeşi var benim ev hamam gibi dr ben bu ony ben haydar dümenin gelince konuşuyum
canım ölede nen biliyim ben tüketmedim :18:
hoşgeldinnnnn

ALLAH iyiliğini versin paşam ayyy benim çişim geldi ben tüfekhaneye gidiyorum,bayılıyorum kocanla sizin diyaloglarınızaa
vallahi hep öle derim dün diyorm biz senle en son cmarteis evcilik oynadık oda he dedi sonra oynyalım dedi heç keygfim yok dedim sonrası malm olr deid yunna devam etti
canım kaynanan iyi allahım dahada iyi yapsın sen iyisindirde oda iyidir bir kötü ol ben ozaman sorarım sana:18::18:
totem hngi maçta penaltı olurda adamlar ellerini yere koyyup iyi enerji gönderip gol olsun isterler. Bizde öyle yapak Ben burdayım
bende diyorm o ney maçtann anlamadıgım için
ay ilahi paşa yaa alemsin kız yaz yaz hatta başağı ve begümüde söyle onlarada çare bulsun
bende yazarım sevgili haydar dümen hocam bizm topigi erkekler basmış nerde pkol varsa burdalar derim çarpişmaya giremiyolar derim dur sen

canım porgestanı düşügün olmasın diye vermiştir doktora soırmadan ilaçları bırakma tevekkül et haline ben günde 4 ilaç içiyorum kızımdada 9 ilaç içiyodum şimdi oalsılılları konuşursak beni öne al 4 ilaç içicem kullandıklarının yanına 3 ilaç daha eklenicek 2 igne ben ne yapıyım bir daha duymym ilaç içemiyom diye yoksa panik atak demem hamile denen yersin şaplagıtememmi anşlaştıkmı kızı çok vrdum canın acıdımı be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…