totem hngi maçta penaltı olurda adamlar ellerini yere koyyup iyi enerji gönderip gol olsun isterler. Bizde öyle yapakyok ben direk diyorm mektm yazıcam diye oda kime diyor bende başlıyorm sevgili haydar dümen hocam demeye anladım diyor
kız bugün pargalıyı bogyolar haberin olsn 4 bölümü kalmış dediler bgün arkadaşlar:18::18:
totem ne kız :44::44:ben namazımı kılıyım gelicem abdestim varken gitmeyin bir yere küserim
yok ben direk diyorm mektm yazıcam diye oda kime diyor bende başlıyorm sevgili haydar dümen hocam demeye anladım diyor
kız bugün pargalıyı bogyolar haberin olsn 4 bölümü kalmış dediler bgün arkadaşlar:18::18:
totem ne kız :44::44:ben namazımı kılıyım gelicem abdestim varken gitmeyin bir yere küserim
hoş buldumm napayonuz özlediniz mi benii
bugun kahvaltıdan sonra sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım,sonra kaynoşla pazara gittik..eve geldik..tuzlu kurabiyeler yaptı evde atıştırım diye sonra kızına gitti..
bende banyo yaptım size geldim..birazdanda pilav yapcam kalkıp
canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..inşaallah bundan sonra yüzünüz güler..
sevinç kaynoşuna gitti çok seviniyordu,nasıl gittiğini bilmedi zaar
birazdan ordan canlı bağlanır..
özledik canım...
oh ne iyi kaynoşlar var kıymetini bil,kız bende kalkıp pilav yapacam dah..kalkıp yapayım bari yarım saate kadar kocicim gelir..
hoş buldumm napayonuz özlediniz mi benii
bugun kahvaltıdan sonra sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım,sonra kaynoşla pazara gittik..eve geldik..tuzlu kurabiyeler yaptı evde atıştırım diye sonra kızına gitti..
hemde nasıllll havalara uçuyordudimi büyük bi sevinçle gidiyodu ah canım kaynoşuma gidiyom mamalar yapiimde götürüyüm diye çok heyecanlıydıı
o konuda laf edemem saolsun yapar..:) bende kalkıyım bari yapayım pilavı : D
ooh iyiymiş vallaa düşünceli kaynoşbize yapacak kimsemiz yok bizde kendimiz yapıyok haylaa kaynımız buynumuzdayken bilee neyse 1 ay sonra gidince annemde bana bakay aytık :26: kız sen daha pilavmı yapcan biz yidik kaldırdık bilee :26: geçmi geliyo seninki :26:
kızlar bişey sorcam..ben kontrole gittiğimde doktor bana elevit verdi..ben fobliol ve progestan kullanıyodum.onlara devam ediyorum ama eleviti sadece 2 kez içtim onun içindede folic asit var..çok ilaç içmek istemediğim için eleviti içmiyorum.oda vitamin zaten..o ilaçları kesmedende okadar hap içmek istemiyorum açıkçası çarşamba kontrole gidince bakalım kescekmi progestanı falan..offf ilaç içmekten midem bulandı aRTIK yaa
kızlar bişey sorcam..ben kontrole gittiğimde doktor bana elevit verdi..ben fobliol ve progestan kullanıyodum.onlara devam ediyorum ama eleviti sadece 2 kez içtim onun içindede folic asit var..çok ilaç içmek istemediğim için eleviti içmiyorum.oda vitamin zaten..o ilaçları kesmedende okadar hap içmek istemiyorum açıkçası çarşamba kontrole gidince bakalım kescekmi progestanı falan..offf ilaç içmekten midem bulandı aRTIK yaa
hemde nasıllll havalara uçuyordu
bengisu sen öğretmendin dimi sendemi atanamdın yoksa isteyerekmi çalışmıyorsun:26:
sağolsun...
iyi hadi yap baklım ben ocağa koydum bile
atanamadım kuzum gerçi sadecene 1-2 kere girdim sınavada :26: zor zaten bu devirde atanması uğraşmıyom ozyüzden bende pek :26:
atanamadım kuzum gerçi sadecene 1-2 kere girdim sınavada :26: zor zaten bu devirde atanması uğraşmıyom ozyüzden bende pek :26:
evet daha gelmedi..8den sonra gelir..ben sütle kurabiyelerden yedim 5e doğru..gelincede akşam yimemizi yicez artık..biz hep böleyiz..
yok yok maalesef vuslat yine kalmış..
bence sevinç abisini orda bıraksın eve yalnız dönsün
iyi afiyet olsun,ekmek parası adam çalışıyor ne yapsın...
sen 3 al bebem iyi olr bir tanede bana yolla alırsanmozaikim var zaten buzlukta çıkarıp dilimleyiveriyom iyi oluyo o öyle acil misafirlere falan4 renkli böreğimde var ama pizzamı çok seviyolar ondan yapcam onu gerçi o böreğimide seviyolarda oda acil gelen misafire kalsın valla pek diyet bişiimiz yok kuzum salatadan yersin sende diğerlerindende tadarsın ama dimi :26: dimi o 3.güzel bende çok beğendim ama öteki o pahalı olanda güzeldi ama 3.yü alcam sanırım :26:
şaka yaptım bebem be lafın gelimi gerçektende biz neden yapmıyoz kız hadi sevinç karsında soba var kardeşi var benim ev hamam gibi dr ben bu ony ben haydar dümenin gelince konuşuyumevet bugün hürrem var dimi biz kuzey güneyi izliyoz eşim onu seviyor hürremi kaydedip sonra izliyom ben...
yok kız şaka yapıyos bebeğim ne maskarası
canım ölede nen biliyim ben tüketmedim :18:sana doktorun yasaklamış kuzum ondan yiyemiyondur bana hiç öle bişiii demedi baharatıda bol kullanırım ben yeşilliği bol tüketirim soğansız sarımsaksız yimeğim pek olmaz zaten pırasayıda börekte yada yemekini yapıyom bazen ötekileri bende çok tüketmiyom zararlı diyeilk 3 ay maydanozu çok tüketmedim bi okadar arada az yedim ama tabi herşeyin vitamininden almak lazım kız düşüğe neden olur diye bişii yazmıyo biyerde onlarında niye tüketmeyelimki
hoşgeldinnnnn
ALLAH iyiliğini versin paşam ayyy benim çişim geldi ben tüfekhaneye gidiyorum,bayılıyorum kocanla sizin diyaloglarınızaa
canım kaynanan iyi allahım dahada iyi yapsın sen iyisindirde oda iyidir bir kötü ol ben ozaman sorarım sana:18::18:hoş buldumm napayonuz özlediniz mi benii
totem hngi maçta penaltı olurda adamlar ellerini yere koyyup iyi enerji gönderip gol olsun isterler. Bizde öyle yapakBen burdayım
ay ilahi paşa yaa alemsin kız yaz yaz hatta başağı ve begümüde söyle onlarada çare bulsun
ama ne güzel bunca yıl okumuşsun,öğretmen olmuşsun ben olsam asla evde oturmazdım..ne öğretmenisin canım??
Selamun aleykum millet nasilsiniz
ve aleyküm selaaamiyiyiz kuzum sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?