Belasini istiyor zaar yaaa beni hizmetci felanmi zannediyor ben anlamadiim cok uzuluyorum yaaaa ne kadar sanssizim.
kadın ne yaptı gene sevmli kaynoş
bunlardan kurtulmanın yolu yokmu yav
:105: :105::105::105:
Kisaca ozet geciyom gorumcem hamile 9 haftalik onu pamuklara sarmislar
Ama ben hamileyken ac susuz ewde kimsenin umrunda degildim ustelik simdiki
Hamileler cok nazli diye bana laf sokarlardi :105: kanamam ve dusuk riskim vardi ustelik :105:
Hanimefendinin gunu varmis haftaya cuma utanmadan bir gun oncesinden cagiriyor hizmetciyi :105:
Gun gun gezerken demez sende gel diye hizmetcilige gelince aklina ilk ben gelirim :105:
Bugun kadin bulasigi makinaya dizdirmedi elimizde yikatti yaaadusunun artikkk
Hamileler cok nazli diye bana laf sokarlardi :105: kanamam ve dusuk riskim vardi ustelik :105:
Hanimefendinin gunu varmis haftaya cuma utanmadan bir gun oncesinden cagiriyor hizmetciyi :105:
Gun gun gezerken demez sende gel diye hizmetcilige gelince aklina ilk ben gelirim :105:
kuzum sende dişini nmeden göstermiyosun kulanamasın seni
senin yapmayacağını bilsin
kadın ne yaptı gene sevmli kaynoş
bunlardan kurtulmanın yolu yokmu yav
aa şunlara baak o kaynanaya su bile verilezmiş demek hamişken bile umrunda diildin haakendi kızı ya kıyamaz tabi ama sen nesin el kızı çalıştır çalıştırabildiğin kadar tabi şimdi görümcene bi iş uydur gitme sende diyecem ama hamişmişte yazıkta kararsız kaldım vallaa :26: aman boşver kaynoşun gitsin yapsın pastaları o yardım etsin kızınaa
Yaaaa sinirlenmeyi gectim artik cok uzuluyorum :105: ben napiyomda bu kadin boyle davraniyor
Gittim tek basima sofra kurdum tek basima topladim 10 kisi wardik
Gorumcem hamile oturuyor tmm ona sozum yok ama banada yazik yaa :105:
Bende zaar bir insan evladiyim.:105:
Yaaaa sinirlenmeyi gectim artik cok uzuluyorum :105: ben napiyomda bu kadin boyle davraniyor
Gittim tek basima sofra kurdum tek basima topladim 10 kisi wardik
Gorumcem hamile oturuyor tmm ona sozum yok ama banada yazik yaa :105:
Bende zaar bir insan evladiyim.:105:
Ahhh cnm sen daha alışamadın mı ana kıs ayrıı gelin ayrıı bide insanın gözüne sokarlar benim anacım olsa yazık gelin zorluk çekmesin diye beni bırakıp gelininin peşinde koşarben kaynanama o kadar iyi davranmama rağmen geçenlerde gezmede o kadar kişinin içinde gelinde iyi de kızımın yeri bi ayrı diye başladı amaaan neler neler benimde tabiki anacımın yeri ayrı kaynanamın ayrı ana gibi yar olur mu onun da tabikii kızını çok sevmesi normal ama insanın gözüne böylee sokulmaz
kuzum sen fazla pirim vermişsin
sende herşeye koşuyosun
Napim ne diyim bise desem hemen kocamla aram bozuluyor
Yazik bana yaaaaa
Gun kaynanamin gorumcemin degilkiii
Domuz gibi gitti yedi gezdi tozdu sira ewe
Misafir almaya gelince aklina ben dusuyomm
cnm kıss napsın ha deyince gitmicem diyemiyosun dersen de sonra sen en kötü oluyosun...sen ayrı eve çıkalım desen hemen çıkacanız mı sanki..
deryacım öncelikle tebrik ederim RABBİM sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah
aynısını kızkardeşimin kaynanasıda söylemiş kızın yeri bi başka diye
üstelik kızkardeşim kaynansının işleri yoğun olduğunda eve gelip yemekle uğraşmasın diye yemeğe çağırmış yada evine götürmüş
ama kızı işim var diye 3 çocuğu başına bırakıp gitmiş en yoğun olduğu zamanlarda ama yinede kızlarını daha çok el üstünde tutuyorlar
ama benim annem aynı senin annen gibi gelinin peşinden gider
bize laf söyler gelinine laf söylemez
tşk ederiiiim cnm amiiiiiiiiiiin inşöylee cnm kaynana işte ne de olsa kıss gerçi ben gene şükrediyom benimki çoğunlukla iyiidiir ölee arada bi sivrilir ama genelde iiyiiidir şimdi yaptığı bi çok ta iyilik var Allah için
işte kuzum baştan alşırmş ya ondan kaynaklanıyo:105:
deryaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?