Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynısını bi arkadaşta yazmış az önce okudum facede onunda çok ağrısı oluyormuş ama önemli bişeyi yokmuş onun
yeri genişlediği için ağrıyordur yazmış bi arkadaş
doktora ne zaman gidecektin doktora gidince sor sen yinede yada telefon et sor

apppppppooooooooooo
kız sen hamiş misinnnnnnn ayy vallahi yeni duydummmmmmmm,canım çok sevndmmm Rabbmmmm kavştursun bebeğinee
nasl oldu nasıl kaldın ne yaptın çarpışarakmı çarpışmadanmı hamiş kaldın kızzzzzzz ayyy yaşasın yaaaaahemen listeye ekleyelimmmmmm

canım bnmde başlarda sancım oluyordu 4 haftalıkken falan başlamştı
adet olcak gibi iğnelenmeler kasıklarımda sancılar xzatenm göğüslerim hassaslaşmştı
yerleşme sancısı demişlerdi bana
hatta çok korkuyordum acaba düşük falanmı olacak diye
ama normal olduğunu söylediler
seninki çokmu şiddetliii

ayy deryaaaa hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

haftaya gidicem 2.randevuya ama bugün artık dayanamayyıp tel açtım sordum normal dedi senin dediğin gibi rahim genişlediği için karna baskı yapıyomuş felan dedi..

bide olsaymış neler çıkarmış benden

Aa

kız geçmişi okumuyonmu sen

haftaya gidicem 2.randevuya ama bugün artık dayanamayyıp tel açtım sordum normal dedi senin dediğin gibi rahim genişlediği için karna baskı yapıyomuş felan dedi..

Aa

iyi bari
ama insan yinede korkuyor acaba kötü bişeymi olacak diye doğurana kadarda geçmez o korkular
RABBİM sonunu güzel eylesin

Topik anası performans kız geçmişi okumuyon da yakın geçmişidemi okumuyoonAaaaa delüüü tabikiii çarpışarak aynen bende bazen korkuyorum düşermiki diyee:18::18:sonra ilkinde hiç böyle ağrılar olmadığı için bu sefer ki normal gibi geliyo sanki ama ne biliyim işte cnmm hayırlısı bakalıım

Kiz herkesin basinda örümcek ve kaynos belasi var bosverin gitsin birazda biz catlatalim onlari hepmi onlar yapicak diye bi kanunmu var

hmm biraz ağrı normal ama çoksa tehlikeli olabilir canım yaa bi görün sen genede benim bi adt zamanım çok fena ağrımıştı bııçak saplanır gibiydi sonrada çook olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…