başaka bişey aklıma gelmedi
insan zaman zaman kendi annesiylede didişiyor olacak okadar[/QUOTE
evet cnm aynen o da tuzu biberi işde şimdilik ölee
başaka bişey aklıma gelmedi
evet cnm
basakssssskııss sen bi yorum yapmadın hamilelik yaşamış biri olarak benim çok sancım oluyo özellikle gece uykuda kıvranıyorum karın ağrısında uykudan uyanıyorum göğüslerim çok acıyoo sende de bu kadar ağrı oluyomuydu cnm:26:mesele ben ilkinde hiç ağrı hissetmiyodum böylee acaba şimdi daha mı iyii böyle olması kii
kaynoşun yok ma güzel fikirler fışkırıyo senden
evet cnm
basakssssskııss sen bi yorum yapmadın hamilelik yaşamış biri olarak benim çok sancım oluyo özellikle gece uykuda kıvranıyorum karın ağrısında uykudan uyanıyorum göğüslerim çok acıyoo sende de bu kadar ağrı oluyomuydu cnm:26:mesele ben ilkinde hiç ağrı hissetmiyodum böylee acaba şimdi daha mı iyii böyle olması kii
bide olsaymış neler çıkarmış benden
ay teşekkür ederim canım
aynısını bi arkadaşta yazmış az önce okudum facede onunda çok ağrısı oluyormuş ama önemli bişeyi yokmuş onun
yeri genişlediği için ağrıyordur yazmış bi arkadaş
doktora ne zaman gidecektin doktora gidince sor sen yinede yada telefon et sor
bide olsaymış neler çıkarmış benden
apppppppooooooooooo
kız sen hamiş misinnnnnnn ayy vallahi yeni duydummmmmmmm,canım çok sevndmmm Rabbmmmm kavştursun bebeğinee
nasl oldu nasıl kaldın ne yaptın çarpışarakmı çarpışmadanmı hamiş kaldın kızzzzzzz ayyy yaşasın yaaaaahemen listeye ekleyelimmmmmm
canım bnmde başlarda sancım oluyordu 4 haftalıkken falan başlamştı
adet olcak gibi iğnelenmeler kasıklarımda sancılar xzatenm göğüslerim hassaslaşmştı
yerleşme sancısı demişlerdi bana
hatta çok korkuyordum acaba düşük falanmı olacak diye
ama normal olduğunu söylediler
seninki çokmu şiddetliii
ayy deryaaaa hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl gün onların deyilgittiği gündekiler öylesinemi geliyo yaani iadeyi ziyaret gibi :26:
haftaya gidicem 2.randevuya ama bugün artık dayanamayyıp tel açtım sordum normal dedi senin dediğin gibi rahim genişlediği için karna baskı yapıyomuş felan dedi..
Aa
keşke olsaymlş bizde faydalanırdık
sevinçç nereye kaçtııııdert anlata anlata bayıldı heralde
keşke olsaymlş bizde faydalanırdık
sevinçç nereye kaçtııııdert anlata anlata bayıldı heralde
apppppppooooooooooo
kız sen hamiş misinnnnnnn ayy vallahi yeni duydummmmmmmm,canım çok sevndmmm Rabbmmmm kavştursun bebeğinee
nasl oldu nasıl kaldın ne yaptın çarpışarakmı çarpışmadanmı hamiş kaldın kızzzzzzz ayyy yaşasın yaaaaahemen listeye ekleyelimmmmmm
canım bnmde başlarda sancım oluyordu 4 haftalıkken falan başlamştı
adet olcak gibi iğnelenmeler kasıklarımda sancılar xzatenm göğüslerim hassaslaşmştı
yerleşme sancısı demişlerdi bana
hatta çok korkuyordum acaba düşük falanmı olacak diye
ama normal olduğunu söylediler
seninki çokmu şiddetliiibazen
ayy deryaaaa hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:105::105::105:
evet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?