:105:
kız ne old gene be kaynanaya kızmak olurmu onlar gül ler gülkaynostan geldimmmm
Sinirim depemde yazamiyom bile
Sonra gorusurukkk
:105: :105::105::105:
Kisaca ozet geciyom gorumcem hamile 9 haftalik onu pamuklara sarmislar
Ama ben hamileyken ac susuz ewde kimsenin umrunda degildim ustelik simdiki
Hamileler cok nazli diye bana laf sokarlardi :105: kanamam ve dusuk riskim vardi ustelik :105:
Hanimefendinin gunu varmis haftaya cuma utanmadan bir gun oncesinden cagiriyor hizmetciyi :105:
Gun gun gezerken demez sende gel diye hizmetcilige gelince aklina ilk ben gelirim :105:
Bugun kadin bulasigi makinaya dizdirmedi elimizde yikatti yaaadusunun artikkk
hoş geldin canım
hmm biraz ağrı normal ama çoksa tehlikeli olabilir canım yaa bi görün sen genede benim bi adt zamanım çok fena ağrımıştı bııçak saplanır gibiydi sonrada çook olmadı
kız ne old gene be kaynanaya kızmak olurmu onlar gül ler gül
sen işi bilememişin lafı sokucaktın olcak biticekti hylarını biliyon bebem neden gidiyorsun bak ben gidiyormym bir kandilde bir bayramlara isteyen gelir evime oglunu görür okadar huyumuda biliyor artık laf sokturmyorm kendime biline
bu arada ben çarpışmaya gidiyom giriyimde söylüyüm dedim maksat sabah kadar merakta kalmayın didim
sende canını sıkma sevinçcim ya huynu degiştiremezsin kimsenin ben kaynatama dedim blaşık makinesi al baba zorlanıyorum diye allah var gitti aldı kaynanam baktım bulaşık makinesini açmıyor vallahi ilk deterjanını ben aldım kullandım makineyisonra alıştı hatn elimde yıkaması zor olyor alıştım artık makinaya dedi anlıcagınız kaynanamıda bozdum benim tek sinirlendigim çorbalık makarnalık yapsın hem beni çagırıyor eltimi çagırmaz nedenmi onun çocugu var benim yokki yırtıyım neyse kocişim beni bekliyor ben çıkıyım sabah görüşrüz
Kocam herseyin farkinda beni zorlamaz saolsun bu ara onu strese sokmak istemiyom :105:Ayyyy kıyamamm suratlara bak şölee suratı mıncıklama smileyi olsa şuan onu yapardıım...kocişiin ne diyoo bu duruma yakınsan arka çıkar mı
canım boşuna yıpratıyorsun kendini herşeyi olacağına bırak
bakalım o gün geldiğinde neler olacak belkide sinirlendiğinle kalacan biraz relax ol
Kocam herseyin farkinda beni zorlamaz saolsun bu ara onu strese sokmak istemiyom :105:
:105: tamam saol cnm
Ben cikiyom sarjim az kaldi :105:
Sabah ola hayrola :105:
canım senin çocuğun olsun onlar yine sana iş yaptırır merak etme senin çocuğun var oturda çocuğuna bak demezler öyle insanlar
bu arada bu gecede çarpışma olmazsa haydar dümenin telini vereyim
Kocam herseyin farkinda beni zorlamaz saolsun bu ara onu strese sokmak istemiyom :105:
Bulasiklar bitimi canim kiz bir seyler olmus benim kocise yanasmiyo carpismaya anladim sence ne ilabilir bi haftadan fazla olduki hic boyle yapmazdi
hııım bi baktır mı diosuun bilemedim ooff yarın bi giderim olmassa bakalım bu gecede ağrıcak mı
yok cnm..6 haftalık daha:26:eğer çoksa git bence ne kadarlık olduki seninki? progestan falan kullanıyonmu peki? :26:
hmm moralimi bozuk acaba hayla ölen adama :26: sen odanıza geçtiğinde seksğğ giyinde öyle gir bi yatağa kız kıcan yanaşmıyosa sen yanaşıver üşüdüm ısıt deyiver az cilve yap gerisi gelir zaten
olar veirisinrapor veririm sabaha erken kalkın sabah 9 brda olrm diyiyim didim şaka bir yana iyiki varsınız ya sizlerle çok mutlu oluyorum inanın beni mutlu ediyorsunuz böyle güldürüyorsunjuz rabbim ne muradınız varsa versin işşallah ben çıkıyım yoksa haydar amcayı arıcem
yok cnm..6 haftalık daha:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?