Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaynostan geldimmmm
Sinirim depemde yazamiyom bile
Sonra gorusurukkk
kız ne old gene be kaynanaya kızmak olurmu onlar gül ler gül

sen işi bilememişin lafı sokucaktın olcak biticekti hylarını biliyon bebem neden gidiyorsun bak ben gidiyormym bir kandilde bir bayramlara isteyen gelir evime oglunu görürokadar huyumuda biliyor artık laf sokturmyorm kendime biline
bu arada ben çarpışmaya gidiyom giriyimde söylüyüm dedim maksat sabah kadar merakta kalmayın didim
sende canını sıkma sevinçcim ya huynu degiştiremezsin kimsenin ben kaynatama dedim blaşık makinesi al baba zorlanıyorum diye allah var gitti aldı kaynanam baktım bulaşık makinesini açmıyor vallahi ilk deterjanını ben aldım kullandım makineyi sonra alıştı hatn elimde yıkaması zor olyor alıştım artık makinaya dedi anlıcagınız kaynanamıda bozdum benim tek sinirlendigim çorbalık makarnalık yapsın hem beni çagırıyor eltimi çagırmaz nedenmi onun çocugu var benim yokki yırtıyımneyse kocişim beni bekliyor ben çıkıyım sabah görüşrüz

hmm biraz ağrı normal ama çoksa tehlikeli olabilir canım yaa bi görün sen genede benim bi adt zamanım çok fena ağrımıştı bııçak saplanır gibiydi sonrada çook olmadı

hııım bi baktır mı diosuun bilemedim ooff yarın bi giderim olmassa bakalım bu gecede ağrıcak mı

canım senin çocuğun olsun onlar yine sana iş yaptırır merak etme senin çocuğun var oturda çocuğuna bak demezler öyle insanlar
bu arada bu gecede çarpışma olmazsa haydar dümenin telini vereyim

Ayyyy kıyamamm suratlara bak şölee suratı mıncıklama smileyi olsa şuan onu yapardıım...kocişiin ne diyoo bu duruma yakınsan arka çıkar mı
Kocam herseyin farkinda beni zorlamaz saolsun bu ara onu strese sokmak istemiyom :105:
canım boşuna yıpratıyorsun kendini herşeyi olacağına bırak
bakalım o gün geldiğinde neler olacak belkide sinirlendiğinle kalacan biraz relax ol

:105: tamam saol cnm
Ben cikiyom sarjim az kaldi :105:
Sabah ola hayrola :105:

Kocam herseyin farkinda beni zorlamaz saolsun bu ara onu strese sokmak istemiyom :105:

hahhh şöyle sakin ol ne yaparsan kendine ediyorsun

bende çıkacam bir iki bişey var ütülenecek kalkayımda benimki gelmeden ütüleyim
iyi gecelr

canım senin çocuğun olsun onlar yine sana iş yaptırır merak etme senin çocuğun var oturda çocuğuna bak demezler öyle insanlar
bu arada bu gecede çarpışma olmazsa haydar dümenin telini vereyim

olar veirisin rapor veririm sabaha erken kalkın sabah 9 brda olrm diyiyim didim şaka bir yana iyiki varsınız ya sizlerle çok mutlu oluyorum inanın beni mutlu ediyorsunuz böyle güldürüyorsunjuz rabbim ne muradınız varsa versin işşallah ben çıkıyım yoksa haydar amcayı arıcem

Aaaa doğru söylüyosun cnm ben unuttum kocanın rahatsızlığını adam bide bölee işlerlemi uğraşsın..Sıkma canını sen iyi bi insansın Allah herşeyi gönlüne göre versin inş.Boşver onlrda ölee işte düşünüp düşünüp bozma moralini oğluşunla eğlenmene bak

Bulasiklar bitimi canim kiz bir seyler olmus benim kocise yanasmiyo carpismaya anladim sence ne ilabilir bi haftadan fazla olduki hic boyle yapmazdi

hmm moralimi bozuk acaba hayla ölen adama :26: sen odanıza geçtiğinde seksğğ giyinde öyle gir bi yatağa kız kıcan yanaşmıyosa sen yanaşıver üşüdüm ısıt deyiver az cilve yap gerisi gelir zaten

canım kardeşim üzme kendini bebem ya kıyamamcanını sıkmaya deymez inan ne yapıyorsak kendimize yapıyorm canım sabah ola hayrola görüşrüz işşallah kızlar ben kaçtım

Cilvede yapiyom sekside giyindim odaya gectigimde yanasiyom ama gerisi gelmiyo sapmi icirdilermi ne adam arkasini donup yatiyo sanmiyorum okadR kafasina taksin adami bilemedim artikin

11 den önce kalkamam anca yeğeni okula gönderip öyle bakarım artık kazan mubarek olsun
amin canım seninde ne muradın varsa RABBİM hakkında hayırlı eylesin
istersen ben ararım nede olsa tanışıklığımız var haydar amcaylaama gerek kalmıyacak gibi geldi bana

neyse bende çıkıyorum topik ahalisi iyi gecelr

Kizlar birsey sorcam ya, tükiyede daha cok yumurtlama olsun diye bir hap veriyormus dr. lar, kullanan veya adini bilen varmi, ben yurtdisindayim ve burda öyle bir hap kolay kolay yazmiyorlar,
ayrica hormon hapi diye ne gerek var vücudunza buna yapcaksiniz briaz daha bekelyin diyorlar.
Ama ben ismini ögrenip yazdirmak istiyorum , tskler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…