Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cilvede yapiyom sekside giyindim odaya gectigimde yanasiyom ama gerisi gelmiyo sapmi icirdilermi ne adam arkasini donup yatiyo sanmiyorum okadR kafasina taksin adami bilemedim artikin

hıı evet içirmiş olabilirler belkide kaynoşun yada görümcelerin içirmiştir :26: ilginç bi durum niye öyle yapıyokiii:26:

tam çıkıyordum yazını görünce cevap vermeden duramadım
doktor yumurtana bakmadan kafana göre içilecek bir ilaç değil ALLAH korusun kist falan vardır kaş yapayım derken göz çıkarma
doktor adetliyken yumurtalarına bakıyor ona göre sana kullan diyor
ne zaman türkiyeye gelirsen burada doktora gidersin adetin 2 ila 4 . günleri arasında zaten yazar sana

iyi gecelr ben kaçtım benimki telefon etti geliyormuş iyi gecelr tekrardan

klomenimi diyosun canım acabaa ama o yumurtaşarı büyütmeye yarıyo daha çok :26:

Su haydarin numarasini banada vern kirmizi alarm uzuldugum sey yumurtlama gunlerimdeyim bebis umudu gittiiiiiiiiiiiiiiiiii

heheh senin durum daha haydarlık olmamış kız yumoş zamanın kaçıyo olması kötü olmuş hee yerinde olsam uyandırır kocişi atlardım üstünee

heheh senin durum daha haydarlık olmamış kız yumoş zamanın kaçıyo olması kötü olmuş hee yerinde olsam uyandırır kocişi atlardım üstünee

Heheee dusunmedim degil anam bizimkinin uykusuzluk inadi tutarsa carpimayi gec savas cikar alimallah neyse burnundan getiveririm snr bencede gorumceler icirmis olabilir amaaaan ne yaparsa yapsin ugrasamam inanki iyice sıktılar aile boyu bunlar

Heheee dusunmedim degil anam bizimkinin uykusuzluk inadi tutarsa carpimayi gec savas cikar alimallah neyse burnundan getiveririm snr bencede gorumceler icirmis olabilir amaaaan ne yaparsa yapsin ugrasamam inanki iyice sıktılar aile boyu bunlar

bizimkide uykuya düşkündür ağırdır uykusu öle açamazsın kolay kolay bi geldimmi uykusu onun uykuyu tek bişey açıyo oda o iş bazet uyandırmak veya uyanık tutmak için bilerek sırnaştığım olmuştur zaten uyuyosa bile iki öpüp koklayım tamamdır uyku muyku kalmıyoo atlıyo direk üstüme

canım bugün beni affet olurmu çok fenaa boynum ağrıyo belimle başımda tabi yatsam iyi olucak mujumu yiyipte :26:

Canim bencede isim vermek dogru olmaz kadinin kafasina takilir doktor kontrolu almadan kulanir mulanir olmaz yanii

Dr kontolündeyim , bir düsük yaotum hersey normalmis, ama hormon diye böyle hap yazmiyorlar bekle daha deyip duruyor burdaki dr. lar o yüzden sordum degilse zaaten recetesiz alamam sanirim ???

doğal yollamı kaldın yoksam bişimi kullNDIn cnm

hayatım vallahi ben günümüzden devam ediyorum ya bebekten pek geçmişe fırsatım olmuyor
takvim yapsana bakalım

baya üzülmüş kız bu:105:

Kocam herseyin farkinda beni zorlamaz saolsun bu ara onu strese sokmak istemiyom :105:

:105: tamam saol cnm
Ben cikiyom sarjim az kaldi :105:
Sabah ola hayrola :105:

yazdıklarımı okumadınmı deli maymuş
sen baştan ipleri sapları eline vermişsin kadının
hizmetçi ruhunu ortaya sermişsin
kadın seni kullanabileceğini iyi saptamış
napacaktı ya
tabii iişte güçte seni kullanacaknasıl olsa sazan gelin gelecek
ben Allah tan biraz cazgır bişeyim
baştanm beri kaynoşa iş yapmaktan hoşlanmadığımı, işten kaçtığımı gösterdim
temzlik yapılırken hep kaytarmaya çalşırdım
her dediklerini yapmazdım ki beni böyle bi,lsinler
dişimi gösterdim yoksa beni çok kullanırlardı
kaynoş mi,llletine hişzmetçi lazım hepsi aynı bunların
seninde için temzmiş adam sanmşsın baştan yüz vermişsi,n
şimdi kafana .ıçıyolar
benm içim pek temz değildi demekki
coştar olma kadın
itü sözlükte coştarın anlamı: her hıyarım var diyene eline tuz alıp koşan kişi

hadi baş baş

:105: :105: tamam :105: :105: :105: :105:

hıc olmaz bana boyle ya sankı bırıyle kavga etmısım yada bırıne bısey olmus gıbı allah koruusn ıcım patlıyoo allah hayırlara cıkarsın ınsallahh

Bolbol la havle vela kuvvete illa billahi aliyyul azim oku cnm icin ferahlar
Batmi yaklasti onun stresinemi girdin yoksa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…