Cilvede yapiyom sekside giyindim odaya gectigimde yanasiyom ama gerisi gelmiyo sapmi icirdilermi ne adam arkasini donup yatiyo sanmiyorum okadR kafasina taksin adami bilemedim artikin
Kizlar birsey sorcam ya, tükiyede daha cok yumurtlama olsun diye bir hap veriyormus dr. lar, kullanan veya adini bilen varmi, ben yurtdisindayim ve burda öyle bir hap kolay kolay yazmiyorlar,
ayrica hormon hapi diye ne gerek var vücudunza buna yapcaksiniz briaz daha bekelyin diyorlar.
Ama ben ismini ögrenip yazdirmak istiyorum , tskler...
Kizlar birsey sorcam ya, tükiyede daha cok yumurtlama olsun diye bir hap veriyormus dr. lar, kullanan veya adini bilen varmi, ben yurtdisindayim ve burda öyle bir hap kolay kolay yazmiyorlar,
ayrica hormon hapi diye ne gerek var vücudunza buna yapcaksiniz briaz daha bekelyin diyorlar.
Ama ben ismini ögrenip yazdirmak istiyorum , tskler...
Su haydarin numarasini banada vern kirmizi alarm uzuldugum sey yumurtlama gunlerimdeyim bebis umudu gittiiiiiiiiiiiiiiiiii
heheh senin durum daha haydarlık olmamışkız yumoş zamanın kaçıyo olması kötü olmuş hee yerinde olsam uyandırır kocişi atlardım üstünee
klomenimi diyosun canım acabaa ama o yumurtaşarı büyütmeye yarıyo daha çok :26:
Heheee dusunmedim degil anam bizimkinin uykusuzluk inadi tutarsa carpimayi gec savas cikar alimallah neyse burnundan getiveririm snr bencede gorumceler icirmis olabilir amaaaan ne yaparsa yapsin ugrasamam inanki iyice sıktılar aile boyu bunlar
Canim bencede isim vermek dogru olmaz kadinin kafasina takilir doktor kontrolu almadan kulanir mulanir olmaz yanii
Canim bencede isim vermek dogru olmaz kadinin kafasina takilir doktor kontrolu almadan kulanir mulanir olmaz yanii
kız geçmişi okumuyonmu sen
doğal yollamı kaldın yoksam bişimi kullNDIn cnmTopik anası performanskız geçmişi okumuyon da yakın geçmişidemi okumuyoon Aaaaa delüüü tabikiii çarpışarak aynen bende bazen korkuyorum düşermiki diyee:18::18:sonra ilkinde hiç böyle ağrılar olmadığı için bu sefer ki normal gibi geliyo sanki ama ne biliyim işte cnmm hayırlısı bakalıım
:105:
:105:
Kocam herseyin farkinda beni zorlamaz saolsun bu ara onu strese sokmak istemiyom :105:
:105: tamam saol cnm
Ben cikiyom sarjim az kaldi :105:
Sabah ola hayrola :105:
yazdıklarımı okumadınmı deli maymuş
sen baştan ipleri sapları eline vermişsin kadının
hizmetçi ruhunu ortaya sermişsin
kadın seni kullanabileceğini iyi saptamış
napacaktı ya
tabii iişte güçte seni kullanacaknasıl olsa sazan gelin gelecek
ben Allah tan biraz cazgır bişeyim
baştanm beri kaynoşa iş yapmaktan hoşlanmadığımı, işten kaçtığımı gösterdim
temzlik yapılırken hep kaytarmaya çalşırdım
her dediklerini yapmazdım ki beni böyle bi,lsinler
dişimi gösterdim yoksa beni çok kullanırlardı
kaynoş mi,llletine hişzmetçi lazım hepsi aynı bunların
seninde için temzmiş adam sanmşsın baştan yüz vermişsi,n
şimdi kafana .ıçıyolar
benm içim pek temz değildi demekki
coştar olma kadın
itü sözlükte coştarın anlamı: her hıyarım var diyene eline tuz alıp koşan kişi
hadi baş baş
ıcımde bı sıkıntı var bugun ya abla erkana kahvaltı hazrlıyrm 10 da gtcek evı toplayıp grcem acayıp bı sıkıntı var ama:18::18:Gunaydin cnm
ıcımde bı sıkıntı var bugun ya abla erkana kahvaltı hazrlıyrm 10 da gtcek evı toplayıp grcem acayıp bı sıkıntı var ama:18::18:
hıc olmaz bana boyle ya sankı bırıyle kavga etmısım yada bırıne bısey olmus gıbı allah koruusn ıcım patlıyoo allah hayırlara cıkarsın ınsallahhCanim korkutma kendini oku bol bol bise olmaz insallahh
hıc olmaz bana boyle ya sankı bırıyle kavga etmısım yada bırıne bısey olmus gıbı allah koruusn ıcım patlıyoo allah hayırlara cıkarsın ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?