yok abla ya umrumda degıl dıyorum ınanmıyomuusn adet olsam yeter bana oyle degıl baska bı sıkıntı yaaBolbol la havle vela kuvvete illa billahi aliyyul azim oku cnm icin ferahlar
Batmi yaklasti onun stresinemi girdin yoksa :26:
yazdıklarımı okumadınmı deli maymuş
sen baştan ipleri sapları eline vermişsin kadının
hizmetçi ruhunu ortaya sermişsin
kadın seni kullanabileceğini iyi saptamış
napacaktı ya
tabii iişte güçte seni kullanacaknasıl olsa sazan gelin gelecek
ben Allah tan biraz cazgır bişeyim
baştanm beri kaynoşa iş yapmaktan hoşlanmadığımı, işten kaçtığımı gösterdim
temzlik yapılırken hep kaytarmaya çalşırdım
her dediklerini yapmazdım ki beni böyle bi,lsinler
dişimi gösterdim yoksa beni çok kullanırlardı
kaynoş mi,llletine hişzmetçi lazım hepsi aynı bunların
seninde için temzmiş adam sanmşsın baştan yüz vermişsi,n
şimdi kafana .ıçıyolar
benm içim pek temz değildi demekki
coştar olma kadın
itü sözlükte coştarın anlamı: her hıyarım var diyene eline tuz alıp koşan kişi
hadi baş baş
günaydın canım kalk badest al iyi gelirgünaydınnnn cnlarımmmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
duaman gozun aydın canımm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
SEVİNÇ kuzum benim sende bendensin biz herkesi kendimiz gibi bilmekten kaybediyoruz,öyle yetiştirildik,ama maalesef karşımızdaki insanlar acımasız,o yüzden sıkma canını ve kendine söz ver artık onlara ezilmeyeceğine dair,hiçte canını sıkma
PAŞAMMMM gözünaydın çarpışmışsınız sonundadarısı tüm çarpışamayanlara,ay birden başak geldi aklıma
DERYAAAA sana yazmıştım ama görmedin zaartekrar yazayım gözünaydın canım sağsalim kucağına alırsın inşaallah
BEGÜM sıkma canını hayra yor hayır çıksın canım...
BAŞAKK sonunda karar vermişsin angaraya gitmeye git anasını satayım kafan dağılsın..
kız kadını dayak manyagı yapmışsın he zaten garibime gelen vryor giden vuruyor üzülme kardeşim ben seni korrrm ama kaynanadan koryamam beni kim korusun
günaydın canım kalk badest al iyi gelir
günaydım bebem
beydaglı sanada günaydın kuzumsevinç karısı nerde ışıgı var kendi yok neler karıştırıyor acaba ben eşimle önce bankaya sonra faturaları yatırmaya sonrada yürüyüşe gidicem kızlar o sonra işe gidicek kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içmedim gelince içerim artık eve gelince bir evi süpürücem yemegim var kendime tavk çıkarmam lazım ropor verdim çıkayım ben
ha buarada dünanlayın işte tavsiye ederim ara verince oluyor sevinç karısı darısı başına
sizleri çok seviyom helede sevinci daha çok
memhmet ali birant ölmüş
kız kadını dayak manyagı yapmışsın he zaten garibime gelen vryor giden vuruyor üzülme kardeşim ben seni korrrm ama kaynanadan koryamam beni kim korusun
günaydın canım kalk badest al iyi gelir
günaydım bebem
beydaglı sanada günaydın kuzumsevinç karısı nerde ışıgı var kendi yok neler karıştırıyor acaba ben eşimle önce bankaya sonra faturaları yatırmaya sonrada yürüyüşe gidicem kızlar o sonra işe gidicek kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içmedim gelince içerim artık eve gelince bir evi süpürücem yemegim var kendime tavk çıkarmam lazım ropor verdim çıkayım ben
ha buarada dünanlayın işte tavsiye ederim ara verince oluyor sevinç karısı darısı başına
sizleri çok seviyom helede sevinci daha çok
memhmet ali birant ölmüş
:13::13::13:
:105: :105: tamam :105: :105: :105: :105:
gripmi oldm bebem neyse bende hapşrp dryom eşim bekliyor ben kaçtımgelince sevişirik artık siiznle
SEVİNÇ kuzum benim sende bendensin biz herkesi kendimiz gibi bilmekten kaybediyoruz,öyle yetiştirildik,ama maalesef karşımızdaki insanlar acımasız,o yüzden sıkma canını ve kendine söz ver artık onlara ezilmeyeceğine dair,hiçte canını sıkma
PAŞAMMMM gözünaydın çarpışmışsınız sonundadarısı tüm çarpışamayanlara,ay birden başak geldi aklıma
DERYAAAA sana yazmıştım ama görmedin zaartekrar yazayım gözünaydın canım sağsalim kucağına alırsın inşaallah
BEGÜM sıkma canını hayra yor hayır çıksın canım...
BAŞAKK sonunda karar vermişsin angaraya gitmeye git anasını satayım kafan dağılsın..
sende benim gibi yazmaya üşendin he mi
kız özledim seni yahuu
ewet ya mehmet ali biranda çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin...
he biliyok halvete girmişsiniz
Heee hep suclu anam boyle yetistirmis
Gecmis olsun benimde burnum akiyi bogazim aciyii:105:
sende benim gibi yazmaya üşendin he mi
kız özledim seni yahuu
inşalllah işe yararsen daha üzül
:105:
uzuntum gecti yerini sinir aldi
he yaayağımda ege var, emziğini ağzından düşürüyo bi elimle tutuyorum
bi elimde mause var
hangi elimle yazam:101:
aşkımmmmmm
kim halvete girmiş:86::86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?