Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız kadını dayak manyagı yapmışsın he zaten garibime gelen vryor giden vuruyorüzülme kardeşim ben seni korrrm ama kaynanadan koryamam beni kim korusun
günaydınnnn cnlarımmmm
günaydın canım kalk badest al iyi gelir
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
duaman gozun aydın canımm

günaydım bebem
beydaglı sanada günaydın kuzum sevinç karısı nerde ışıgı var kendi yok neler karıştırıyor acababen eşimle önce bankaya sonra faturaları yatırmaya sonrada yürüyüşe gidicem kızlar o sonra işe gidicek kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içmedim gelince içerim artık eve gelince bir evi süpürücem yemegim var kendime tavk çıkarmam lazım ropor verdim çıkayım ben
ha buarada dün anlayın işte tavsiye ederim ara verince oluyor sevinç karısı darısı başına
sizleri çok seviyom helede sevinci daha çok
memhmet ali birant ölmüş

SEVİNÇ kuzum benim sende bendensin biz herkesi kendimiz gibi bilmekten kaybediyoruz,öyle yetiştirildik,ama maalesef karşımızdaki insanlar acımasız,o yüzden sıkma canını ve kendine söz ver artık onlara ezilmeyeceğine dair,hiçte canını sıkma

PAŞAMMMM gözünaydın çarpışmışsınız sonundadarısı tüm çarpışamayanlara,ay birden başak geldi aklıma

DERYAAAA sana yazmıştım ama görmedin zaartekrar yazayım gözünaydın canım sağsalim kucağına alırsın inşaallah

BEGÜM sıkma canını hayra yor hayır çıksın canım...

BAŞAKK sonunda karar vermişsin angaraya gitmeye git anasını satayım kafan dağılsın..

:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

:13::13::13:

ewet ya mehmet ali biranda çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin...
he biliyok halvete girmişsiniz

:105: bende seni seviyom kuzum git islerini hallet :105:
Heee darisi basima kiz birand olmusmuuuuu

Heee hep suclu anam boyle yetistirmis
Gecmis olsun benimde burnum akiyi bogazim aciyii:105:

sende benim gibi yazmaya üşendin he mi
kız özledim seni yahuu

he ya ayağımda ege var, emziğini ağzından düşürüyo bi elimle tutuyorum
bi elimde mause var
hangi elimle yazam:101:

aşkımmmmmm

Son düzenleme:
he ya ayağımda ege var, emziğini ağzından düşürüyo bi elimle tutuyorum
bi elimde mause var
hangi elimle yazam:101:

aşkımmmmmm

ahtapot gibisin maaşşallah
kim halvete girmiş:86::86::86::86::86:

paşammmm duymadınmı kadın zabaktan ilan etmiş,biraz daha çarpışmasalar haydar dümene gidecekti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…