Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyyyyy öskürük tuttuuuu

Benide kuzzzzzzzz ilik su aldim iciyommmm
tüh neler kaçırmımısım ben ya bensiz gülünürmü kızkendinizi havuçl annemi zannettiniz begözümün önüne geldi allahım ne ka komik olurdu fanteziye bak be
canlarımmmmmmmmmmm hayırlı cumalarr gunaydınnnnnn fıstıklarımmmmmm

günaydın hayırlı cumalaer hepinize bebeler ne var ne yok bakalım
bgün sabahın köründe eşimi uyandırdım bimin önüne diktim düdüklü tencere gelicekmiş kilipsli pc araştırdım çok pahalı uygun haberiniz olsundemin eşim geldi bir ton laf söyledi sabahın küründe dedi diktin beni oraya dedim az getiriler olan bize olr kalmaz dedim bıktım bu adamın ya birşey yaparken laf etmesine ne olucak benim bu halim 60 tl vermek yerine dünyanın parasını veresi var zaar biz kesemizi düşünüyoz adamın dedigine bak
ne yatıyorsunuz be kalkın sabah oldu ben ev işlerini bittim bile kahvaltımı bile hazırladım eşimi bekliyom sizde anca yatın

canlarımmmmmmmmmmm hayırlı cumalarr gunaydınnnnnn fıstıklarımmmmmm
gunaydin cnm hayirli sabahlar

Aaaaa bizde alak o zaman :26: aksam kacirdin muhabbeti ustelik saat 7 de kalktim ben

valla ben 6bckta kalktm erkana kahvaltı hazrladm yedı gttı hayırlı olsn tenceren

Hayırlı cumalarr cümleten Bizde 7bucuka kaldık kahvaltı yaptım , çıktım yemeklik alıdım faturalaraı yatırdım elektirik su ttnt süper online djitürk d-smart 2tane 510 tl

Ne yapcam onuda bilmiyom ya gittim aldım ama siz napcanız haftalık parayıda çok harcadım ya kendimden harcıyom

Siz napcanız yime

gunaydınn kuzumm ben erkanın dukkana gtcem o hazrlıcak orda yemek ohh hep benmı yapcam

gunaydin cnm hayirli sabahlar

Aaaaa bizde alak o zaman :26: aksam kacirdin muhabbeti ustelik saat 7 de kalktim ben
canım ben okdum gizliden sizi eşim her sigara içtigindebeni pc başında yakaladıgında kızdı bak sen gene oturmuş didi dedim kankiler var yazışak yok didi öyle dışardan izledim dedim giriyim lafa maydonoz oluym ididim emme olmadı
valla ben 6bckta kalktm erkana kahvaltı hazrladm yedı gttı hayırlı olsn tenceren
kız senin herif ne iş yapıyor öle erken kalkıyon benimki yeni gitti canım porselenli bir tencere daha almış 90 tl bayılmış gelmiş düdüklü kafiydi neden aldın dedim kızdı sende he dedi düdüklüyü deniyim diyorum ne yapsam acabagörmemişin bir üdüdklüsü olmuş çekmiş düüdgünü koparmış

vallahi bacım evim temiz bir kahvaltı sinisini boşaltıcem okadar akşamada muhtemelen pazarım var çorba balık salat düşünüyorum sizler ne yapıcaksınız bakalım
bgün gene benim panik atak yoklyor içim daralıyor çarpıntım olyor ara sıra allahım b hastalıgı götürsün hiç getirmesin işşallah çok yoruyor beni

abla erkanın kasabı var toptan satıyo ama restoranlara falan.. bı hafta 10 da gıdıyo ıse bı hafta 7 de gıdıyo erken gııdınce 4 te gelıyo gec gdınce 7 de.. bn et yemem bu arada kucukken aglardım kasaba annem gonderınce unıversıtede tanstk bız bn restorantı vardı bızım okulda sora orayı kapadı dukkanın basına gectı

kızlar dün giremedim bilmem yokluğumu fark ettinizmi? bi gündüz bi akşam 2 posta misafir ağırlayınca ağrılardan duramıyodum yerimde sırtım boynum başım kalçam falan hep ağrıyodu ağrı kesici içtim artıkın dayanamadımda akşam misafirler varken :26: hazırlık yapmışken üst komşumuz aynı zamanda arkadaşlarımız olan kişilerin annesigil gelmişti çaya alayım dedim akşamada onlar neyse çıktı oda aradan misafirler gidince bi uzandım bidaada kalkamadım yerimden bi wc ye kalktım mecburen oda :26: nette eşimdeydi zaten gece gircek halimde yoktu dün 1 gibi uyudum erkenden ama gece gördüğüm bi kabus yüzünden 5ten sonrada pek uyuyamadım rüyamda eşimi vuruyolardı bi operasyon gibi bişidi arkadan biri gelip ateş ediyodu arka omuz kısmından girip nasıl oluyosa sağ el işaret parmağını koparıyodu çok etkilendim oturdum ağladım eşim sakinleştirmeye çalıştı baya bi çocukta hareket etmedi hiç dedim korkudan bişiimi oldu acaba çocuğa neyse ballı süt yaptı eşim onu içince hareketlendi neyseki sonrada uyuyamadım bidaa haylada etkisindeyim uyuyabilmiş diilim elinin o hali gözümün önünden gitmiyo 43: kızdım gece haberleri izliyo ya bizimki habire bende yanında olduğumdan sürekli izlemiş bulunuyom :26: şehit haberlerinden ve bebek ölümlerinden çok etkileniyom normalde şimdi dahada çok etkileniyom bi yandan ağlıyom bi yandan kızıyom bana haberleri izletiyon etkileniyom işte inanma sen daha diye geçende yeraltı yaratıklarımıdır nedir izlemek istediydi izletmedim rüyamda falan görürüm hamileyken korku gerilim izlemek yasak izletme bana öyle şeyler diyee off yaa uyumak istiyom beeen :84::84:

tavk varmı tavuk eti ne yapayım ben benim panik atak geldi kızlar çok kötüyüm ban az müsade allahım

gunaydınn kuzumm ben erkanın dukkana gtcem o hazrlıcak orda yemek ohh hep benmı yapcam
iyiy yapmışın kuzum oh sefan olsun bacımmın Vallaha biz 1sene öyle dışardayedikki dışardan yememekten sogduk
Ablacım aç bi çam kapı azcık hava girsin bi kazak al üstüne topla saçını ohh derin derin nefes birde sevdiğin bir müzik aç yavaş yavaş topla mutfagını gelmez o gelmezz bırak sen düşünme onu kandırmaya çalışıyor seni sen uslu kız ol

abla bende bu senın menüden yaapbilirm diye düşünüyorum ya burda cuma pazrı varmı bilmeyrum bi bakayım balıkta ucuz dur bu mevsimde ohh canımda salata yemek istiyor sürekli

dısarda hafta sonu ızınlı olunca yıyorzda bugun erkan yapcak dukkanda kuzum yemk ypck

sen artık cagrma mısafr falan ya ne yoruosun kendnı etkılenıcegn haber maberde ızleme kafanı bosalt ta uyu uykn varsa kuzum

aa noldu bırdenbıre:18::18:

kızlar sag oln ben, çıkıyım az dolanıyım yoksa geçmicek bu sonra görüşrüz7 takıma birşey yazdım ömürümle ilgili o maffetti beni ondan panik atagım azdı sonra görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…