Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Menu veriyom
Domatesli sehriye corbasi
Havuclu patatesli barbunya
Bulgur pilavi
Tursu ayran

sen artık cagrma mısafr falan ya ne yoruosun kendnı etkılenıcegn haber maberde ızleme kafanı bosalt ta uyu uykn varsa kuzum

valla 2 kişi daha var misafir gelcek bi karakol komutanı bi ara size gelcez demiş daha hayla hoş geldinize gelemediydiler bi :26: bide burda iş yerinde bi astsubay var memleketlisi anneside yanında onları çağıralım bi akşamda diyo belkim cumartesiye onları alırım ama hazır olanları kullancam bu sefer buzlukta 4 renkli böreğim ve mozaik pastam var bi pişirimlikte sarmam vardı onuda pişireyim diyom dünden elmalı pastamda arttı yeter onlar zaten yarına falan belkim onlarıda alırım hayla uğraşabiliyoken çağırayım sonra belkim halim olmaz bidaa :26: bakalım halim olursa yarına onları çağırırım herhal :26: kız benmi açıp izliyom haber hastası bizimkisi illa izliycek her gün açıyo bende yanında bulunduğum için izlemiş oluyom mecburen naapiim :26::26:

ya ben cagrma dıom sen bana yarn cagrıım dıon tam son haftalara yaklasmısken dınlen yorma kendını hamılesın sen mıllette gezmye yermı arıyo esım rahatz desn kocan uyuz oluorm bole dusuncesz msfrlere

anam her bişii istediğinde bi bahane uydur sende yok arkadaşım hastalanmış ona bakmaya gitcem, yok hastayım gelemem, yok akrabamız doğum yaptı,yok akrabamız vefat etti ne biliim uydur işte bişiiler baktı senden hayır yok vaz geçecektir bi müddet sonra

ya ben cagrma dıom sen bana yarn cagrıım dıon tam son haftalara yaklasmısken dınlen yorma kendını hamılesın sen mıllette gezmye yermı arıyo esım rahatz desn kocan uyuz oluorm bole dusuncesz msfrlere

kız ta nezaman demiş o karakol komutanı ama hayla gelcekler öteki memleketlisinide bizimki diyodu bayadır çağıralım bi diye :26: ay ne bilem misafir ağırlayasımda yok ya bakalım bayaa naz yapcam hastayım dicem bugün görür ama oo kız dün bide 2 misafir arası çarpıştık biz hee akşam 6dan sonra duşa girceedik zaten boşa girmemiş olak dedik :26: düşün yaani dün ne kadar yorulmuşum gece yattığım yerden kalkamadım uyuyana kadar :26::26: kalkarken bile her yerim nasılda ağrıyoduu kasıklarım özellikledee :26::18:

affernn sanaaa suan mısafırdı esındı derken dusunmedgın tek sey oglun olms mıllet kırılmasın esınde sen gıdınce bosta kalcak dıye hala carpıss kızdım sana

affernn sanaaa suan mısafırdı esındı derken dusunmedgın tek sey oglun olms mıllet kırılmasın esınde sen gıdınce bosta kalcak dıye hala carpıss kızdım sana

kız çok dikkatli yapıyok noolcakki ondan millet son güne kadar nasıl yapıyo yapan tabi düşüncez herifide o olmasa çocukda olmazdı hem formda kalmaları lazım şeylerinin ikinciyi nasıl yaparık sonram misafire bidaa yoramam zaten öyle kendimi yimeemi zor yapıyom ben çağırsaydım hep hazırları yapcaadım zaten kuzum bidaa yormam öle bişii olsa bile okadar kendimi zaten dün normalde gündüze misafirim vardı herşeyim varken akşamada arkadaşları çağırayım çıksın aradan bidaa hazırlık yapamam dedim ondan yaani

Kiz benim kimsem yokki burdaaa gurbetteyim ben
Bir tane arkadasim var onu taniyor
Ama gitmicem kararliyim

dısarda hafta sonu ızınlı olunca yıyorzda bugun erkan yapcak dukkanda kuzum yemk ypck
hımmmmmm off enişte etmi yapacak sana sevmiyon didin ama
Menu veriyom
Domatesli sehriye corbasi
Havuclu patatesli barbunya
Bulgur pilavi
Tursu ayran
Ummmmmmm süper yaa ama barbunya ıslanması lazım bugun için benim için bu men geçti ya balık yada köfte patates ayran turşu yapcam

Son düzenleme:
ohh yap kuzucumm napıon sımdı
bişi yapmıyom kuzum alexle gezdik geldik tekrar oturdum kaldım işlerim var ama :
çöpleri atcam bizimki bugun hasta evde akdlı gene çalı süpürgsiyle evi süpürcem , bi paspas mutfagımı dolapları rafları silcem ayy ben bulum menümü :

köfte yoğurcam
pattte yapca patates yani

birde dolma yapcam 3-5 tane pişmiyo benim dolmalar düüdklüde yapsam olurmu ?
Yok kuz kuru barbunya degil yazin aldim deepfreeze attim taze barbunya
tabiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaa oh kebab hazırr kon konn bende bu sene kışlık yapcam yaprak koycam taze fasüyle

ohh yap yapp ne hazırı kız akdıncagz butun yaz ugrastıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…