ablam dıkkat et kendıne allaha emanet olkızlar sag oln ben, çıkıyım az dolanıyım yoksa geçmicek bu sonra görüşrüz7 takıma birşey yazdım ömürümle ilgili o maffetti beni ondan panik atagım azdı sonra görüşrüz
sen artık cagrma mısafr falan ya ne yoruosun kendnıetkılenıcegn haber maberde ızleme kafanı bosalt ta uyu uykn varsa kuzum
ya ben cagrma dıom sen bana yarn cagrıım dıon tam son haftalara yaklasmısken dınlen yorma kendını hamılesın sen mıllette gezmye yermı arıyo esım rahatz desn kocan uyuz oluorm bole dusuncesz msfrlerevalla 2 kişi daha var misafir gelcek bi karakol komutanı bi ara size gelcez demiş daha hayla hoş geldinize gelemediydiler bi :26: bide burda iş yerinde bi astsubay var memleketlisi anneside yanında onları çağıralım bi akşamda diyo belkim cumartesiye onları alırım ama hazır olanları kullancam bu sefer buzlukta 4 renkli böreğim ve mozaik pastam var bi pişirimlikte sarmam vardı onuda pişireyim diyom dünden elmalı pastamda arttı yeter onlar zaten yarına falan belkim onlarıda alırımhayla uğraşabiliyoken çağırayım sonra belkim halim olmaz bidaa :26: bakalım halim olursa yarına onları çağırırım herhal :26: kız benmi açıp izliyom haber hastası bizimkisi illa izliycek her gün açıyo bende yanında bulunduğum için izlemiş oluyom mecburen naapiim :26::26:
O zaman bana bir akil verin bu kadina ne soylim napimde artik beni kullanamayacagini anlasin ama bu arada esimle aram bozulsun istemem
Haftaya cuma apartman gunu varmi daha bu haftadan haber veriyor
Bende hakani dr goturecem dedim oglan karne alacak o gun dedim
Kari plani yapmis gunduz burda olursunuz aksamda dugun var oraya gideriz
Bu arada dugun sahibini tanimiyom.
Kafasi basmiyorki o kadar sey soyledim kapidan cikip giderken
Bana diyorki bir gun onceden gel hazirlik yapalim
hic cvp vermedim
ya ben cagrma dıom sen bana yarn cagrıım dıon tam son haftalara yaklasmısken dınlen yorma kendını hamılesın sen mıllette gezmye yermı arıyo esım rahatz desn kocan uyuz oluorm bole dusuncesz msfrlere
affernn sanaaa suan mısafırdı esındı derken dusunmedgın tek sey oglun olms mıllet kırılmasın esınde sen gıdınce bosta kalcak dıye hala carpıss kızdım sanakız ta nezaman demiş o karakol komutanı ama hayla gelcekleröteki memleketlisinide bizimki diyodu bayadır çağıralım bi diye :26: ay ne bilem misafir ağırlayasımda yok ya bakalım bayaa naz yapcam hastayım dicem bugün görür ama oo kız dün bide 2 misafir arası çarpıştık biz hee akşam 6dan sonra duşa girceedik zaten boşa girmemiş olak dedik :26: düşün yaani dün ne kadar yorulmuşum gece yattığım yerden kalkamadım uyuyana kadar :26::26: kalkarken bile her yerim nasılda ağrıyoduu kasıklarım özellikledee :26::18:
affernn sanaaa suan mısafırdı esındı derken dusunmedgın tek sey oglun olms mıllet kırılmasın esınde sen gıdınce bosta kalcak dıye hala carpıss kızdım sana
anam her bişii istediğinde bi bahane uydur sende yok arkadaşım hastalanmış ona bakmaya gitcem, yok hastayım gelemem, yok akrabamız doğum yaptı,yok akrabamız vefat etti ne biliim uydur işte bişiiler baktı senden hayır yok vaz geçecektir bi müddet sonra
hımmmmmm off enişte etmi yapacak sana sevmiyon didin amadısarda hafta sonu ızınlı olunca yıyorzda bugun erkan yapcak dukkanda kuzum yemk ypck
UmmmmmmmMenu veriyom
Domatesli sehriye corbasi
Havuclu patatesli barbunya
Bulgur pilavi
Tursu ayran
ohh yap kuzucumm napıon sımdıUmmmmmmmsüper yaa ama barbunya ıslanması lazım bugun için benim için bu men geçti ya balık yada köfte patates ayran turşu yapcam
Ummmmmmmsüper yaa ama barbunya ıslanması lazım bugun için benim için bu men geçti ya balık yada köfte patates ayran turşu yapcam
bişi yapmıyom kuzum alexle gezdik geldik tekrar oturdum kaldım işlerim var ama :ohh yap kuzucumm napıon sımdı
tabiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaa oh kebab hazırr kon konnYok kuz kuru barbunya degil yazin aldim deepfreeze attim taze barbunya
bişi yapmıyom kuzum alexle gezdik geldik tekrar oturdum kaldım işlerim var ama :
çöpleri atcam bizimki bugun hasta evde akdlı gene çalı süpürgsiyle evi süpürcem , bi paspas mutfagımı dolapları rafları silcem ayy ben bulum menümü :
köfte yoğurcam
pattte yapca patates yani
birde dolma yapcam 3-5 tane pişmiyo benim dolmalar düüdklüde yapsam olurmu ?
tabiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaa oh kebab hazırr kon konnbende bu sene kışlık yapcam yaprak koycam taze fasüyle
ohh yap yapp ne hazırı kız akdıncagz butun yaz ugrastıı
Biliyom ama şimdi hazır hazır çıakrıp yapıyor dimek istedimohh yap yapp ne hazırı kız akdıncagz butun yaz ugrastıı
bnde 3te hazr olmam lazm kalcam gyncem suslencem dukkana gtcemBiliyom ama şimdi hazır hazır çıakrıp yapıyor dimek istedim
yarım satata sizlerle oturyamda sonra kalkacam
dükkan faannntaaazisimi yapcanız kızbnde 3te hazr olmam lazm kalcam gyncem suslencem dukkana gtcem
minik kuşummm taze hamısımm esmer bombammmhatunlarımmmmmmmmm napıyonuz bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?