evde yapmıom kasapta mı yapcam 3 tane ıscı var kuzucm bıe dukkanın betı bereketı olurmu ooyle cok gunahdükkan faannntaaazisimi yapcanız kız:18:
aman ya çok uyuşukum bu aralar ne oldi baa
Iyiyik sen nasilsin kuzummmhatunlarımmmmmmmmm napıyonuz bakemm
dükkan faannntaaazisimi yapcanız kız:18:
aman ya çok uyuşukum bu aralar ne oldi baa
minik kuşummm taze hamısımm esmer bombammm
bana yasaa askımmmmmmmmmmmmoyyyoyyyoyyyyy ölerim kız sana
hava burda çok kasvetli bi yağmur yağsa çok iyi olcak
Iyiyik sen nasilsin kuzummm
dukkan fantazisimiiiiii
bana yasaa askımmmmmmmmmmmm
he geleyımde sakaryaya mangal yapakkk ama bana peynır ekmek yap bn mangal yemem
tavuk yıom da mangal yemıom erkan sucuk yapıo kendısı onun suucugu cok gzl onu getırelm onu yaparsak yermtavuk yapak onuda mı yemiyon bende et mangalı yemem ama tavuk yirim tavuktan tiksindim gerçi ama olsun sen gel ben yerim gerekirse..bizim yazlığa giderik orda yaparık mangalıanca kışın gideriz zaten =))=))
tavuk yıom da mangal yemıom erkan sucuk yapıo kendısı onun suucugu cok gzl onu getırelm onu yaparsak yerm
huhuuu super erkana dıcem valla du bakalm ne dıcekasıl tavuk mangalda güzel oluyo yagsız kalorisiztmm yaparık ayıpsın sen sucuk iste
huhuuu super erkana dıcem valla du bakalm ne dıcek
insallah o benı heryere goturur onda sorun yok da tanımıyoya cekınır dıye dusunuyorum bnde lıseden arkadasım desem yalan sollemeyı de pek beceremem ama evlenınce oraya gtms faalaninşallah tamam der de felekten bigün çalarık
insallah o benı heryere goturur onda sorun yok da tanımıyoya cekınır dıye dusunuyorum bnde lıseden arkadasım desem yalan sollemeyı de pek beceremem ama evlenınce oraya gtms faalan
ıkı etoburtabi çekinir adam haklı hiç tanımıyo sonuçta ama tanışınca eminim çok iyi anlaşırlar erkekler sonuçta
bnden 1 kılo zayfsn kuzucum hatrlatırımçıkyıroum ben işşm bavr siz giidin mangala şişkolar
bnmde bogazm cook fena oldu ablam ya kurtulamadkkkkkne haber kızlarrrr
sevinç kız benim boğazım iyice kötü oldu hele öskürük beni mahvetti,sen nasıl oldun..dayanamdım şurup aldım şimdi inşaallah işe yarar:öksürensmiley:
bnmde bogazm cook fena oldu ablam ya kurtulamadkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?