Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bana yasaa askımmmmmmmmmmmm

he geleyımde sakaryaya mangal yapakkk ama bana peynır ekmek yap bn mangal yemem

tavuk yapak onuda mı yemiyon bende et mangalı yemem ama tavuk yirim tavuktan tiksindim gerçi ama olsun sen gel ben yerim gerekirse..bizim yazlığa giderik orda yaparık mangalı anca kışın gideriz zaten =))=))

tavuk yapak onuda mı yemiyon bende et mangalı yemem ama tavuk yirim tavuktan tiksindim gerçi ama olsun sen gel ben yerim gerekirse..bizim yazlığa giderik orda yaparık mangalı anca kışın gideriz zaten =))=))
tavuk yıom da mangal yemıom erkan sucuk yapıo kendısı onun suucugu cok gzl onu getırelm onu yaparsak yerm

insallah o benı heryere goturur onda sorun yok da tanımıyoya cekınır dıye dusunuyorum bnde lıseden arkadasım desem yalan sollemeyı de pek beceremem ama evlenınce oraya gtms faalan

tabi çekinir adam haklı hiç tanımıyo sonuçta ama tanışınca eminim çok iyi anlaşırlar erkekler sonuçta

ne haber kızlarrrr

sevinç kız benim boğazım iyice kötü oldu hele öskürük beni mahvetti,sen nasıl oldun..dayanamdım şurup aldım şimdi inşaallah işe yarar:öksürensmiley:

Son düzenleme:
kız avatarını değiştir yaa walla eskiden korku filmivardı ya oyuncak bebek çaki aynı ona benziyor:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…