allahım sıfa versn bızlere ablam yaawalla nasıl bir virüsmüş bu anlmadım kocam iyileşiyor ben hastalanıyorum ben iyileşiyorum o hastalanıyor..sende dikkat et canım..
kız avatarını değiştir yaa walla eskiden korku filmivardı ya oyuncak bebek çakiaynı ona benziyor:18:
allahım sıfa versn bızlere ablam yaa
Aaa yok kız benzemiyo bu baya hüzünlü bi kız
Ama değiştiriiim tabii senimi kırcam gülümm
gtmedm ablam gyndm beklıom gelsn dıyeamin canım...
dükkana yimeğe gidecen diye okudum gittinmi yoksa daha evdemisin,ne pişirdi kocacın sana
gtmedm ablam gyndm beklıom gelsn dıye
vala abla zaten bırısıne cok uyuz oldumm acayıp sevınc ablam anlatsn sana ozeldenheee iyi bari git ne güzel değişiklik olur:2:
ne hüzünlüsü kız bayağı korkunç sevimsiz :18:
tamam kuzum daha sevimli bir çicuk bul yada başka birşey
vala abla zaten bırısıne cok uyuz oldumm acayıp sevınc ablam anlatsn sana ozelden
ne haber kızlarrrr
sevinç kız benim boğazım iyice kötü oldu hele öskürük beni mahvetti,sen nasıl oldun..dayanamdım şurup aldım şimdi inşaallah işe yarar:öksürensmiley:
ne oldu kız sen söyle merak ettim walla...vala abla zaten bırısıne cok uyuz oldumm acayıp sevınc ablam anlatsn sana ozelden
Oldumu cnm şimdiki nasılll çokk tatlılarrr dimiii
vala abla zaten bırısıne cok uyuz oldumm acayıp sevınc ablam anlatsn sana ozelden
kuzuucm nasılsn ne tahmın edıon yaz ozelden bnde sana yazıyımHayırdır gülümm yaa kim üzdü senii
bişey tahmin ediyorum amabanada anlatmak istermisinn
Sıkma canını değmezz boşşwerrr
amin canım sanada hayırlı cumalarhayırlı cumalar kızlar RABBİM bu güzel günün hürmetine gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin
Canim gecmis olsun bende fenayim ustelik sesimde kacti:2:
Canim gecmis olsun bende fenayim ustelik sesimde kacti:2:
canım ablam nasılsn sanada anlatsn sen yabancımısn
hayırlı cumalar kızlar RABBİM bu güzel günün hürmetine gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin
hayırlı cumalar kızlar RABBİM bu güzel günün hürmetine gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?