Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

allaha sukur ıyıym kuzum bıde bogaz agrım olmsa sen nasılsn senı cook ozledm sayfa sayfa sohbetımızı de

bende 2 gündür koltuk örtüleri battaniye ne varsa yıkadım evimide bi güzel sildim
bugünde bitek yemek yapacam
temizlik gibisi yok valla

bana coktan yapıyoda ben sız sewıyosunuz dıye sıze saygımdan susuyorum ıyı davranıyorm vallaha

Ablammmmmmmmmmmm senide yazacadım vallaha unuttum sen paşam sevinç biricik ablam yiter buka başka Adam gibi karı yok zatti ( haticdm begumum hariç)

Hemide tavuk deeeel et pişitecem size karpuzda yaracam

Ayy beni dawet eden yokmu dicektimmm tamdaa
Teşekkür ederimm tatlmm

sevınc ablanın tabırıyle safın tekıyım kımseye karısmam gulelım eglenelım pylasalım ısterım ama cok dolmusum megerse kımseyı kımseye ezdırmem hee herkese laf sokuyo yırtarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allaha sukur ıyıym kuzum bıde bogaz agrım olmsa sen nasılsn senı cook ozledm sayfa sayfa sohbetımızı de
Cnmm bende özledimmm senii yazdıklarını okuyorum hepp
Sadece sessiz kalıyorum artık arada böyle sewdiklerim olunca yazıyorumm bebeğimm
Biz seninnle beylikdüzünde buluşucazz zaten yaa bi geliimm oraya kuzumm görüşcezz bolboll

bende 2 gündür koltuk örtüleri battaniye ne varsa yıkadım evimide bi güzel sildim
bugünde bitek yemek yapacam
temizlik gibisi yok valla

Aynen cnm yaa temizlik gibisi yok halılarımı bile yıkamacıya werdimm
Temizlik sonrası keyfide hiçç bişeye benzemiyo wallaa

Ablammmmmmmmmmmm senide yazacadım vallaha unuttum sen paşam sevinç biricik ablam yiter buka başka Adam gibi karı yok zatti ( haticdm begumum hariç)

Hemide tavuk deeeel et pişitecem size karpuzda yaracam

demek face de dedikodu yapıyonuz benim face im yokki

tamamkız ben hasan ustanın kebabını pek beğenmedim haa onun ilerisinde ibo var o daha güzel yapıyordu...

sende açsana bi face seninlede sohbet ederik

aynen canım ben bayadır sohbet etmiyorum zatla
hatta bazen gelmiyorum bile kkye sırf bu yüzden

bana gelırsın kuzumm konusuurz tabı bolll bollll

allahtan benı sewıyo herkes sanırım

merhaba kızlar nasılsınız ben bayağı bi hastaydım kaç zamandır grip olmuştum ama şimdi daha iyiyim

Off bnmde başmm çatliii yaa ne böylee
Hawalardann kesinnn karanlık kaswetli yağmurlu bi hawa war bizim burda pufff

burasıda öyle canım bi açıyo bi kapıyo hava

bana kımse demedı kı keske uyaraydınız bnı de onun yuzunden mi o gelmesınnn sen basımızın tacısın

evet çoğu zaman okuyup çıktıp hep çevrim içi olmadan
sağol canım benim

merhaba kızlar nasılsınız ben bayağı bi hastaydım kaç zamandır grip olmuştum ama şimdi daha iyiyim

geçmiş olsun saracım hemde gözün aydın diyim tekrardan senin bayramın bugün

kızlar ben çıkıyorum arkadaşımın kızı geldi dershaneye gidiyor bizim evin arkasında dershane saatine kadar bende yeğenimde var dün gelmişti oda ayıp olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…