Cnmm nbr geçmiş olsunnn
Ohh ne güzelll
Bende 2gündür yaptığım temizlîğin keyfini çıkarıyorum ama tam temizlik yaptm yani ewde yıkanmadık hiç bişey kalmadıı
Ok kuzumm
İyiyim şükür seni sormalıı
Annem görgüsüzse Gönül ne anlar kötekten cehennemede atsan bu ateş böylemi yanar der ohe valla sen kardesını yalnız bırakmazsın kı benle bır yolarsın
demek face de dedikodu yapıyonuzsana ne yaptı yada neye gıcık oldun acaba neyse sonra faceden anlatırsın çıkacaksın zaten
uzulme bizde senlen hasan ustaya giderik
Cnmm nbr geçmiş olsunnn
Ohh ne güzelll
Bende 2gündür yaptığım temizlîğin keyfini çıkarıyorum ama tam temizlik yaptm yani ewde yıkanmadık hiç bişey kalmadıı
Ok kuzumm
İyiyim şükür seni sormalıı
bana coktan yapıyoda ben sız sewıyosunuz dıye sıze saygımdan susuyorum ıyı davranıyorm vallaha
herseye burnunu sokuyooo cok bılmısssAnnem görgüsüzse Gönül ne anlar kötekten cehennemede atsan bu ateş böylemi yanar der o
Ablammmmmmmmmmmm senide yazacadım vallaha unuttumsen paşam sevinç biricik ablam yiter buka başka Adam gibi karı yok zatti ( haticdm begumum hariç)
Hemide tavuk deeeel et pişitecem size karpuzda yaracam
dedıkodu deıl ablam dertlesıoz ya sende yalandan acıver bı face konusurukdemek face de dedikodu yapıyonuzbenim face im yokki
tamamkız ben hasan ustanın kebabını pek beğenmedim haa onun ilerisinde ibo var o daha güzel yapıyordu...
Cnmm bende özledimmm senii yazdıklarını okuyorum heppallaha sukur ıyıym kuzum bıde bogaz agrım olmsa sen nasılsn senı cook ozledm sayfa sayfa sohbetımızı de
Aynen cnm yaa temizlik gibisi yok halılarımı bile yıkamacıya werdimmbende 2 gündür koltuk örtüleri battaniye ne varsa yıkadım evimide bi güzel sildim
bugünde bitek yemek yapacam
temizlik gibisi yok valla
Ablammmmmmmmmmmm senide yazacadım vallaha unuttumsen paşam sevinç biricik ablam yiter buka başka Adam gibi karı yok zatti ( haticdm begumum hariç)
Hemide tavuk deeeel et pişitecem size karpuzda yaracam
demek face de dedikodu yapıyonuzbenim face im yokki
tamamkız ben hasan ustanın kebabını pek beğenmedim haa onun ilerisinde ibo var o daha güzel yapıyordu...
sevınc ablanın tabırıyle safın tekıyım kımseye karısmam gulelım eglenelım pylasalım ısterım ama cok dolmusum megerse kımseyı kımseye ezdırmem hee herkese laf sokuyo yırtarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bana musaade basim catliiiii:2:
bana kımse demedı kı keske uyaraydınız bnı de onun yuzunden mi o gelmesınnn sen basımızın tacısın
sende açsana bi face seninlede sohbet ederik
aynen canım ben bayadır sohbet etmiyorum zatla
hatta bazen gelmiyorum bile kkye sırf bu yüzden
bana gelırsın kuzumm konusuurz tabı bolll bollllCnmm bende özledimmm senii yazdıklarını okuyorum hepp
Sadece sessiz kalıyorum artık arada böyle sewdiklerim olunca yazıyorumm bebeğimm
Biz seninnle beylikdüzünde buluşucazz zaten yaa bi geliimm oraya kuzumm görüşcezz bolboll
Aynen cnm yaa temizlik gibisi yok halılarımı bile yıkamacıya werdimm
Temizlik sonrası keyfide hiçç bişeye benzemiyo wallaa
Annem görgüsüzse Gönül ne anlar kötekten cehennemede atsan bu ateş böylemi yanar der ohe valla sen kardesını yalnız bırakmazsın kı benle bır yolarsın
15 gnde bnde grıp abla 3 gndr duzeldm dıyodum bogazıma vurdu yıne gcms olsn ablam sanadamerhaba kızlar nasılsınız ben bayağı bi hastaydım kaç zamandır grip olmuştum ama şimdi daha iyiyim
Off bnmde başmm çatliii yaa ne böylee
Hawalardann kesinnn karanlık kaswetli yağmurlu bi hawa war bizim burda pufff
bana kımse demedı kı keske uyaraydınız bnı de onun yuzunden mi o gelmesınnn sen basımızın tacısın
merhaba kızlar nasılsınız ben bayağı bi hastaydım kaç zamandır grip olmuştum ama şimdi daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?