Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cok uyuzumm suan heee aklıma yenı geldı yemınlenn yoluvercemm

tamam anladım bende gıcığım zaten
biricikim tahmin ettiğin kişi

anladım canım ben

nooliy yaa kime gıcıksınız kaardeşim banamı :26: ben naaptımki tüm mesela hamiş halimle halvet yapmammı dahaa iyide ne varki bunda sakıncalı bi durum yokken dikkatte ediyoken niye kocamı ihmal ediyim ihtiyaçlarını gidermeyimkii :26::26: adama bi okadarcık şeyi çokmu göreyim 34ten sonra bidaa loğusalık bitene ladan bişii olamıycak zaten bende yokum şurda 1 ay daha en fazla memnun edebilcem adamcağızı ayrıca evladımıda düşünüyorum niye düşünmeyim ne zorluklarla yaptık onu yemediğim etmediğim içmediğim kalmıyo normaldede oturup yatıp kalkıp göbek büyütüyom artıkın sadecene bi yemek yapıyom çamaşır yıkıyom vs basit şeylerle uğraşıyom artıkın sadece evi bile kociş süpürüyo ben kadar varmı bakalım kendine iyi bakan :26:

walla bende merak ediyorum kaç senedir aynı sokaktayım,öyle çok samimi olduğum kimse yoktur..

bende herkezle ark yapmam evıme almam bekarkende 1 tane ark vardıı evlendım kısmeyle yapmam kaıpyı kımseye acmam bı lıse 4 ark gorusyzz oda aılecek

kız geçen yazdım ama gördünmü bilmiyorum amway sonunda tv ye reklam vermiş senin kaynoşu oynatsalardı reklamlarında sende kurtulurdun kadın şöhret olunca seni görmezdi belki:2:

Kız ne oldu kim üzdü seni bakalımmmm:26:

niye şimdi kendını övdun canımm

ben hamıle degılım ama sutu ıcıyorum kendıme dıkkate dıyrm saglıklı beslenıyorum su halde ev ısı yapmıyrumn esımm supuruyo ne olmus kı yanı hepımız kendımıze dıkkat edıyoruzz

bende herkezle ark yapmam evıme almam bekarkende 1 tane ark vardıı evlendım kısmeyle yapmam kaıpyı kımseye acmam bı lıse 4 ark gorusyzz oda aılecek

ailecek görüşmek güzel kuzum,tabiki insanın arkadaşı olur,ama böyle bir zamanda seçici olmakta yarar var..

Unutma beni yi izliyodum

Asker esleri olmasa kiminle arkadas olurdun mirak ediyom
Ben seciciyim oyle herkesi hayatima sokmam

hıh niyekine bi polis eşi arkidişim var bide örtmen eşi hatta o bizim arka binada oturiyi onla bayaa samimi olduk ama oda doğum için memlekete gitti doğurdu şubatta gelcek onunda oğlişi oldu birlikte büyütceez bebelerimizi telde falan konuşuyoz arada bi geleydi o iyiydi yaa bebişini severdim hem 2.200 doğdu yavrusu beslenemeiş anne karnında 40 gün neyseki sağ sağlim doğdu yaa genede tüm zorluklara rağmen :26:

walla bende merak ediyorum kaç senedir aynı sokaktayım,öyle çok samimi olduğum kimse yoktur..

ben çok sıcak kanlıyımdır kız hemen arkadaş edinirim hiç zorlanmam o konuda tabi bana güven veren insanlarla ama sadece yoksa daha bissürü kişi varda ben 3-4 tanesiyle samimiyim en sık görüştüğümünde tayinleri çıktı ama gidicekler yaa haziranda kötü oldu oo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…