Belos
Beydagli
Biricikkk
Basak
Bengi
bende
bidahada aramam
Belos benim sesim korkuncmu
Pasa sen soyleee korkunc karimiyim ben
Hadisede sorabilirsiniz
sende pisirik pisirik konusuyon
cok uyuzumm suan heee aklıma yenı geldı yemınlenn yoluvercemm
tamam anladım bende gıcığım zaten
biricikim tahmin ettiğin kişi
anladım canım ben
bende
bidahada aramam
Belos benim sesim korkuncmu
Pasa sen soyleee korkunc karimiyim ben
Hadisede sorabilirsiniz
sende pisirik pisirik konusuyon
:13:walla bende merak ediyorum kaç senedir aynı sokaktayım,öyle çok samimi olduğum kimse yoktur..
bu ekşi srat sadece bana olsa alınmazdım ama
bu hoşuma gitmedi
neden ssadece bana değil
walla bende merak ediyorum kaç senedir aynı sokaktayım,öyle çok samimi olduğum kimse yoktur..
nooliy yaa kime gıcıksınız kaardeşim banamı:26: ben naaptımki tüm mesela hamiş halimle halvet yapmammı dahaa iyide ne varki bunda sakıncalı bi durum yokken dikkatte ediyoken niye kocamı ihmal ediyim ihtiyaçlarını gidermeyimkii :26::26: adama bi okadarcık şeyi çokmu göreyim 34ten sonra bidaa loğusalık bitene ladan bişii olamıycak zaten bende yokum şurda 1 ay daha en fazla memnun edebilcem adamcağızı ayrıca evladımıda düşünüyorum niye düşünmeyim ne zorluklarla yaptık onu yemediğim etmediğim içmediğim kalmıyo normaldede oturup yatıp kalkıp göbek büyütüyom artıkın sadecene bi yemek yapıyom çamaşır yıkıyom vs basit şeylerle uğraşıyom artıkın sadece evi bile kociş süpürüyo ben kadar varmı bakalım kendine iyi bakan :26:
basak senı kıskanıyo ablaaasesın ok guzel hatta o ses turlıyeye katılsana
basakk gelmıyomu angarayaa
nooliy yaa kime gıcıksınız kaardeşim banamı:26: ben naaptımki tüm mesela hamiş halimle halvet yapmammı dahaa iyide ne varki bunda sakıncalı bi durum yokken dikkatte ediyoken niye kocamı ihmal ediyim ihtiyaçlarını gidermeyimkii :26::26: adama bi okadarcık şeyi çokmu göreyim 34ten sonra bidaa loğusalık bitene ladan bişii olamıycak zaten bende yokum şurda 1 ay daha en fazla memnun edebilcem adamcağızı ayrıca evladımıda düşünüyorum niye düşünmeyim ne zorluklarla yaptık onu yemediğim etmediğim içmediğim kalmıyo normaldede oturup yatıp kalkıp göbek büyütüyom artıkın sadecene bi yemek yapıyom çamaşır yıkıyom vs basit şeylerle uğraşıyom artıkın sadece evi bile kociş süpürüyo ben kadar varmı bakalım kendine iyi bakan :26:
kimseyi savunmuyom ben
bende herkezle ark yapmam evıme almam bekarkende 1 tane ark vardıı evlendım kısmeyle yapmam kaıpyı kımseye acmambı lıse 4 ark gorusyzz oda aılecek
ok yazmış çok ayıpppppp
bu gece biniyoruz baklım hayırlısı
Abim adanaya gitti boon
ok yazmış çok ayıpppppp
bu gece biniyoruz baklım hayırlısı
Unutma beni yi izliyodum
Asker esleri olmasa kiminle arkadas olurdun mirak ediyom
Ben seciciyim oyle herkesi hayatima sokmam
Abim adanaya gitti boon
walla bende merak ediyorum kaç senedir aynı sokaktayım,öyle çok samimi olduğum kimse yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?